Mi a véleményetek a Bilderberg összeesküvésről?
"Látszik, hogy nem láttad a filmet, nem olvasol utána a témának, csak követed szolgamód a mainstream mantrát. "
öreg, fogd fel, hogy nem leszel attól kevésbé mainstreamebb, hogy ilyen hülyeségeket linkelgesz, meg nézel egész nap. Ez ugyanúgy mainstream, csak a hiszékeny, önálló gondolkodásra képtelen idiótáknak való.
Hidd el, ami fent van a youtubeon, az már mainstreammé válik.
Kár, hogy alapvető médiaismeretekkel sem rendelkezel ,csak lököd azt, hogy te tudod a tutit, meg az Endgame és a többi ilyen agymosó film.
"Három beszélt nyelv és egy diploma az aluliskolázottnak számít? "
jaj, akkor tudom ki vagy te :D
korábban teleflameltél egy kérdést Platónnal meg az őskonzervativizmusoddal és állandóan liberálisoztál meg mainstreameztél mindenkit, aki nem veled értett egyet. (még olyanokat is, akikről itt köztudott, hogy a legkevésbé liberálisak).
"Úgy látszik, hogy te biztos valami büfé- és könyvtár szakon végeztél. "
én is ezt gyanítom, ez valami BTK-s filoszakos troll
Akit zavar, lépjen be közéjük, oszt belülről bomlassza azt!
Olyanok vagytok, mint egy pletykás szomszéd néni.
Vagy hozzatok létre egy másik nagy ellen-pénzcsoportot, de ne sírjatok már állandóan!
A válasz 29%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz 39%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz 29%-ban hasznosnak tűnik.
A népítélet látom szépen megítélte a képzelgésen alapuló marhaságaidat. Filozófia szakos pedig a rokonságod, de nem én! (Ahogy a szociológus és a romológus szak is a te libertárius köreidben dívik.)
25%
25%
A népítélet döntött, te vesztettél. :D
"A népítélet döntött, te vesztettél. :D"
Nekem nem úgy tűnik, nézd meg jobban a százalékokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!