Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » MSZP, vagy Fidesz? Melyiket...

Sammer100 kérdése:

MSZP, vagy Fidesz? Melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 20:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Italoimre, előre a lenini úton, proletár!
2012. jan. 8. 21:26
 22/36 anonim válasza:
Akkor úgy fogalmaznék, hogy sorolj fel az akkori Mszp- ből még embereket!!Ne az Szdsz -eseket sorold, azokból én sem kérek, mert amit lehetett, mindent elb@sztak, így tönkretették az Mszp- t is!!!
2012. jan. 9. 12:40
 23/36 anonim ***** válasza:
90%
A politika nem más, mint a hatalomért folyó harc, küzdelem ! A cél szentesíti az eszközt, semmi sem számít! Tisztesség se! A cél a HATALOM elérése érdekében azt hazudnak amit hallani akarsz ebben a fidesz volt a spiller - semmi másban - a nép az istenadta birka nép meg beszopta - de a nép, mint olyan, nem is létezik: jelenleg épp diktatúra van, nem pedig demokrácia! Feltűnt ez bárkinek vagy csak nekem?!
2012. jan. 9. 14:45
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

A fidesz sokkal többet ártott az országnak, mint az mszp, ráadásul az átkát kétharmaddal, és 9évre választott pártkáderekkel be is betonozta. A választási törvényeket saját testére szabta, ha véletlenül mégis vesztene, akkor alkotmányos puccsot lehet végrehajtani...

Ilyen törvényeket az mszp nem követett el. Még a kétharmados idejében sem. inkább hoztak egy önkkorlátozó törvényt, amit később visszaállítottak.

Wittner Mária is elszólja, bár szegény azt se tudja, mit beszél.

http://www.youtube.com/watch?v=G2DXDAOgBfE

Szerencsére nem csek ez a két választási lehetőség van, de ha így lenne, akkor inkább maszop, mert

- kevesebbet loptak

- beismerték hogy hazudtak és bár azt nem nyomta a média de érdemes lenne VÉGIGHALLGATNI a TELJES öszödi beszédet vágatlanul. Benne van Gyurcsány lemondási nyilatkozata is, ha nem hagyják hogy jobbá tegye az országot a párt tisztségviselőinek érdeksérelmei miatt.

- a fidesz szított tudatosan indulatot, keltett tudatosan gyűlöletet.

- amikor gazdasági világválság beindult, és hozni kellett a fájdalmas döntéseket, akkor fidesz szított elégedetlenséget, torpedózott meg minden reformot, akár jót, akár rosszat, nem nézve az ország érdekét, csak a csaját hatalmi vágyát.

- a fidesz most semmibe veszi az ellenzéket, milliárdokat költ kommunikációra

- soha nem volt ilyen gyenge a forint, három hitelminősítő szerint bóvlik

soroljam?

Ellenben mindkét párt lop és lopott, és sokáig hallgattak is egymás ügyeiről, mert volt egy hallgatólagos megállapodás, ami mindkét párt érdekét szolgálta. A fidesz azonban felrúgta ezt, mert azt hiszi, hogy ők örökké maradni fognak, legalábbis a mostaniak onnan mennek nyugdíjba. Méghogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét!

Szerencsére nem csak ez a két oldal van. Van tisztességes párt is, amelyik nem a gyülöletkeltésre játszik, bár most már belátja, hogy új szerepet is kell felvállalnia.

LMP - Új ellenállás

2012. jan. 9. 17:06
 25/36 thatos ***** válasza:
Valamelyik filozófus mondta:"Kikérem magamnak, hogy felnőtt ember létemre arra kényszeritsenek, hogy két egyforma szar közúl válasszak!". Kb. ez az én véleményem is.
2012. jan. 10. 08:07
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
fidesz
2012. jan. 10. 08:57
 27/36 anonim válasza:
0%
FIDESZ!!!
2012. jan. 10. 19:19
 28/36 anonim ***** válasza:
"Ha kettő közül kell választani akkor az MSZP.A Fidesz diktaturát épit, neonáci csapatokat támogat.Náci-fasiszta országot akar!" és italoimre teljes mértékben igazatok van. Lehet pontozni, de előtte gondolkodjatok, használjátok azt a csöpp eszeteket nagymagyarok.
2012. jan. 11. 20:17
 29/36 italoimre válasza:

Szép Napot Mindenkinek!

Köszönöm kedves idegen hozzászólását,innen a közel távolból egy hasonszőrű jó barát aki nem utolsó sorban(italodisco rajongó is).

Ha már diktatúra,akkor legyen az,proletár.

Nekem 100x jobb volt a 40 éves rezsim alatt,mint most az úgynevezett "demokráciában".És szerintem az országnak is.

Rend volt és közbiztonság,és nem kellet félni a begyöpösödött agyú (tisztelet a kivétel)honfitársaink rosszindulatú tevékenységeiktől.Lásd: bűnözők,a törvényeket nem tisztelő,vagy kijátszó gengszterek és csalók stb.stb. ellen.Akkor még mindenki félt a rendőrtől,most hol van ez már?Olyan nincs hogy a nyúl vigye a puskát és a gyerek verje a tanárt,na meg hogy állrendőrök jelenjenek meg,mert ez már abszurdum!Ha nincs más megoldás hát akkor csendőrséget kell fent tartani ha másképpen nem lehet bírni a csőcselékkel.Nem polgárőrség kell ide meg aranyszívű polgármester,aki válogatás nélkül segít (ha mondjuk kidől egy házfal stb.stb.)a mindenféle hájjal megkent semmirevaló embereken.Mert ezek csak kárt okoznak,embertársaiknak és az országnak is,de nem keveset.

Az ilyen és hasonló emberkék miatt bukott meg a szocializmus is,mert hiányzott belőlük a lelkiismeret nevű emberi tényező és csak lopni tudtak a téeszekből,és munkahelyekről, de mindent ám ami le volt betonozva,azt is.Hát ilyen gondolkodással nem lehet véghezvinni ezen eszméket,sajnos.Nem kellet volna engednünk az úgynevezett rendszerváltozást(anno).Belekényszerítettek minket az un.demokráciába,és aztán már egyre jobban felpörögtek az események,és mostanra ez lett belőle.Ezen nincs mit csodálkoznunk emberek.Na de ebből is volna még kiút,csak ehhez a fejekben kéne rendet tenni ami nem egyszerű feladat,de még realizálható szerintem.Megfelelő vezető személyekkel,na meg kis terápiával,szankciókkal.Mert ilyen gondolkodásmódú emberekkel nincs összetartás soha a büdös életbe,lehet az bármilyen rendszer, szocializmus,kapitalizmus vagy bármi az égadta világon.Ez biztos hogy így van kedves honfitársaim!

Nehéz a sasokkal szárnyalni,ha pulykákkal vagy körülvéve(idézet egy ismerősömtől).Nem kell elcsüggedni!Van megoldás emberek csak egy kis lelkiismeret mindenkiben,és nem csak a gátlástalanság.Lenne egyből környezetvédelem,meg dohányzáskultúra is ,nem kéne törvényekkel szabályozni azt sem.Automatical működne.Azért nem semmi lenne,ha leköröznénk a belgákat vagy svájciakat ugye? Mindez nem álom csak másképpen gondolkodásnak híííják.Józan paraszti ész(úgymond).

A Nőket meg ne hagyjátok kielégítetlenül barátaim,mert ez is bűnnek számít ám,ha valaki nem tudnááá.Ha valahol ilyet tapasztalnak, csak nekem jelentsék bizalommal én szívesen segítek ilyen esetekben is.Ez itt a humor helye zárszónak.Legyetek jók ha tudtok.

Köszönöm hogy leírhattam.

Tisztelettel: italoimre (az örökifjú)

2012. jan. 12. 08:11
 30/36 anonim válasza:

"A Fidesz diktaturát épit, neonáci csapatokat támogat.Náci-fasiszta országot akar!" XD Pont a Fidesz, mikor Orbán egy cigány... XD ...de amúgy a diktatúrával egyet értek.

Amúgy én a JOBBIKra szavazok...

2012. jan. 13. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!