MSZP, vagy Fidesz? Melyiket szereted jobban?
Egyformán utálom az összes pártot.
Független szakértők kellenének.
"Egyáltalán fel tudtok még néhány politikust sorolni az akkori baloldalból? "
Baloldalinak nem nevezném őket, de tessék
Kóka János, Fodor Gábor, Lendvai Ildikó, Horn Gábor, Szili Katalin (aki azóta köpönyeget fordított), Veres János
Nem a pártot kell szeretni vagy nem szeretni.
A párt prominenseinek konkrét nyilatkozatait, de főleg cselekedeteit lehet szeretni vagy nem.
A párt nem személy, hanem egy fogalom.
Persze a sok konkrét dolog összeáll általános érzéssé...
Lehet, hogy sokan már itt tartanak?
Nekem amúgy mindkettő elvesztette a hitelességét. Kéne egy "alulról szerveződő", igazi demokratikus parlament, és szakértő vezetőség (kormány) - akár, mint a fociban, egy külföldi "szövetségi kapitány" :)
Mindig is MSZP-s voltam,és az is maradok.
1. Nekem valahogy rokonszenvesebbek mint a FIDESZ.
2.Kultúrállt módon viselkednek,és nyelik le az őket ért szidalmazásokat.Nekem Medgyesi és Gyurcsány eddig a legszínpatikusabb politikus az összes pártból.
3.Édesanyám 15 évig volt MSZMP-s pártvezetői tag.Én sosem voltam KISZ-es,mégis így gondolkozok,mivel műszaki ember vagyok és Materialista gondolkodású.Ebben hiszek,és így élek.
4.Erről az útról soha senki nem tud eltéríteni,én így gondolom.Egyébként nem érdekel a politika,mert nincsen időm rá önfenntartó életmódom miatt.Én soha 1Ft-ot sem kaptam még az államtól,és nem is fogadnám el.Akkor inkább az éhhalál.Senkinek nem tartozok,és nem is veszem el a másét.Csupán a két kezi munkámból és teknikai tudásomból élek.
5.Ha kicsit türelmesebbek lennének az emberek,akkor az MSZP-nek lenne idejük megvalósítani mindazt amit ígértek,de sajnos ezt így nem lehet véghezvinni.Gondolkodjon el ezen mindenki "kultúráltan" .Ennyit erről.
Köszönöm hogy leírhattam.
Tisztelettel:italoimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!