Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » MSZP, vagy Fidesz? Melyiket...

Sammer100 kérdése:

MSZP, vagy Fidesz? Melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 20:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%

Egyformán utálom az összes pártot.

Független szakértők kellenének.

2012. jan. 6. 11:05
 12/36 jimydog ***** válasza:
46%
Csak a Jobbik!
2012. jan. 6. 12:40
 13/36 anonim ***** válasza:
70%
Mindegyik a bankároligarchia bábja.
2012. jan. 6. 19:53
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
ez ugye nem komoly kérdés?
2012. jan. 6. 21:17
 15/36 anonim ***** válasza:
93%

"Egyáltalán fel tudtok még néhány politikust sorolni az akkori baloldalból? "

Baloldalinak nem nevezném őket, de tessék

Kóka János, Fodor Gábor, Lendvai Ildikó, Horn Gábor, Szili Katalin (aki azóta köpönyeget fordított), Veres János

2012. jan. 6. 21:19
 16/36 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem az az alapvető baj, hogy a parlamentben az ellenzéki pártok csak azt tudják mondani, hogy mit csinál rosszul a fidesz. Azt egyik ellenzék sem mondja, hogy hogyan kellett volna csinálni, vagy milyen módon lehetett volna jobban kijönni a dologból. A szardobálás megy. Továbbá csak röhögni tudok az olyan idiótákon, mint pl. "A Fidesz diktaturát épit, neonáci csapatokat támogat.Náci-fasiszta országot akar!" ... az a Jobbik kisgyerek. Kár, hogy Mo.-n a buta ember okoskodik!
2012. jan. 7. 10:31
 17/36 anonim válasza:
70%
Az egyik sz@r a másik fos
2012. jan. 8. 09:43
 18/36 _Gabe_ válasza:

Nem a pártot kell szeretni vagy nem szeretni.

A párt prominenseinek konkrét nyilatkozatait, de főleg cselekedeteit lehet szeretni vagy nem.

A párt nem személy, hanem egy fogalom.

Persze a sok konkrét dolog összeáll általános érzéssé...

Lehet, hogy sokan már itt tartanak?

Nekem amúgy mindkettő elvesztette a hitelességét. Kéne egy "alulról szerveződő", igazi demokratikus parlament, és szakértő vezetőség (kormány) - akár, mint a fociban, egy külföldi "szövetségi kapitány" :)

2012. jan. 8. 09:55
 19/36 anonim válasza:
12%
Fidesz.
2012. jan. 8. 13:01
 20/36 italoimre válasza:
60%

Mindig is MSZP-s voltam,és az is maradok.

1. Nekem valahogy rokonszenvesebbek mint a FIDESZ.

2.Kultúrállt módon viselkednek,és nyelik le az őket ért szidalmazásokat.Nekem Medgyesi és Gyurcsány eddig a legszínpatikusabb politikus az összes pártból.

3.Édesanyám 15 évig volt MSZMP-s pártvezetői tag.Én sosem voltam KISZ-es,mégis így gondolkozok,mivel műszaki ember vagyok és Materialista gondolkodású.Ebben hiszek,és így élek.

4.Erről az útról soha senki nem tud eltéríteni,én így gondolom.Egyébként nem érdekel a politika,mert nincsen időm rá önfenntartó életmódom miatt.Én soha 1Ft-ot sem kaptam még az államtól,és nem is fogadnám el.Akkor inkább az éhhalál.Senkinek nem tartozok,és nem is veszem el a másét.Csupán a két kezi munkámból és teknikai tudásomból élek.

5.Ha kicsit türelmesebbek lennének az emberek,akkor az MSZP-nek lenne idejük megvalósítani mindazt amit ígértek,de sajnos ezt így nem lehet véghezvinni.Gondolkodjon el ezen mindenki "kultúráltan" .Ennyit erről.

Köszönöm hogy leírhattam.

Tisztelettel:italoimre.

2012. jan. 8. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!