Szerintetek ki az elmúlt 22 év legjobb miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 23:19
1/64 anonim válasza:
Szégyen erre az országra nézve, de O.V.
5/64 anonim válasza:
A kérdést csak így lehet feltenni: Az elmúlt 22 évben melyik volt a legkevésbé ártalmas miniszterelnök?
6/64 anonim válasza:
Oszkó Péter. Na, jó, nem miniszterelnök volt, de kb. az egyetlen politikus az elmúlt 22 évben aki rendesen végezte a dolgát.
9/64 anonim válasza:
23.28!
Biztos nem sokmindent tudsz azokról az emberekről,akik mindenüket elvesztették ez miatt a makulátlanul becsületes üzletember miatt,aki ofshore cégbe mentettte ki a magyar adófizetés alól azokat a pénzeket,amiket ezeknek a családoknak kellett volna kifizetnie?Vagy akik egyenesen öngyilkosságba menekültek,miután teljesen tönkrementek?Szuper.Ilyen egy igazi jó miniszterelnök.Gratula. Én pld úgy éltem meg,hogy nem győztem szégyellni magam,hogy olyan országban élek,ahol egy ilyen becstelen ember miniszterelnök lehet.
10/64 anonim válasza:
23:45 Rács mögött a helye, kétségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!