Melyik a legjobb párt, politikus és miért?
Tartok tőle, hogy igaza van az előttem szólónak. A jelenlegi felhozatalból még a "legkisebb rossz" is kérdéses, nemhogy a legjobb.
Bár úgy tudom, alakul most valami "Lehet más a politika" nevezetű kezdeményezés, amiből elvileg párt lesz, de hogy mikor és hogyan és mire viszik, az már egy másik kérdés.
Nevek nélkül...
Vannak olyan politikusok akik jól beszélnek, de rossz rájuk nézni. Vannak akik szimpatikusak, jól beszélnek, csak elég nagy marhaságokat csinálnak. Vannak olyanok is, akik nem beszélnek, nem csinálnak semmit. Vannak olyanok, akik szinte csak valami nagy dolgokról beszélnek - de csak beszélnek. Vannak, akik tennének is valamit, csak épp minden rosszul sül el amihez hozzányúlnak.
Melyik rossz a jobb? :/
Ma ilyen párt nincs. Ha van ilyen politikus is azt a pártérdekek eldeformálják.
A megoldás szerintem új pártok alapítása, teljesen új emberekkel,akiknek semmi köze egyik mai párthoz sem.
Persze, mindenki oly' f@szán élt 98 és 2002 között, hogy csak na! :DDDD
Ettől mindig röhöghetnékem van! Köszi! :DDDDD
Óvakodjatok a Lehet más a politika nevű kezdeményezéstől, akárcsak a Humanista Párttól
ezek mind az SZDSZ nevezetű szélsőséges, nemzetkárosító csoportosulás utódszervezetei
igy próbálják elveszett szavazóikat visszaszerezni
Én már csak a Jobbikban reménykedem.
Remélem bejutnak az európai valamint a magyar parlamentbe,
és bízom benne, hogy nem okoznak csalódást.
A parlamenti pártok mind, kivétel nélkül lejáratták magukat.
Új erőre van szükség.
a Legyen Más a Politika tényleg a szadesz utódpártja, ezt minden ételmiségi tudja
persze kifejezetten ezt nem fogják megmondani a népnek
az szdsz-nek pedig magyarország nem köszönhet semmit, de semmit, csak vádolhatja őket
és ha már itt tartunk
rendes, tisztességes párt a parlamentben nincs, azon kívül se nagyon
coca cola és pepsi cola - igy hasonlítanak egymáshoz
egyik kutyus másik eb
viktor csak egy kicsit különb mint a fletó (gy.f)
bűnös az ELIT!
nem értem hogy az előző hozzászólások miért lettek ennyire lepontozva elvégre van bennük igazsság
mindegy, rövidesen úgyis megszűnik itt ez a pontozásos módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!