Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik a legjobb párt, politik...

Melyik a legjobb párt, politikus és miért?

Figyelt kérdés
Nem indulatokra és szídásokra vagyok kíváncsi,hanem tényekre,normális megfogalmazásokra,amit egy felnőtt embertől ellehet várni.
2009. febr. 7. 23:11
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%

"Na, ezen a MAJP-os baromságon jót röhögtem! :DD"

- Örülök, hogy egy jő röhöghettél életedben...

"Egy újabb próbálkozás arra, hogy valaki(k) jövőre egy kis szeletet próbáljanak kihasítani maguknak a nagy tortából. :))"

- Igazad van! Egy próbálkozás, hogy valaki(k) jövőre egy szeletet TUDJANAK kihasítani a magyar emberek számára a Nagy Tortából... Ebben Te is benne vagy... persze, csak akkor, ha Magyarnak érzed, vallod magad :DD De úgy látom, Te csak magyarul mekegő IQ baromság lehetsz... :DDDD

"Full átlátszó egy próbálkozás."

- ??? Ki vagy Te? Csak nem a Nagy Átvilágító? Netalántán maga, az Isten ?! :DDDD /Gyk: hogy így vágod, mi(k) is a szándéka(i) azoknak, akik létrehozták az oldalt./

"Simán csak az emberek indulataira épít."

- Indulat az, ami Téged erre a kis hozzászólásodra ingerelt. Hibát sokan követnek el... ;)

"No hozzáértés, és semmiféle nevek."

- Hozzáértésedről nem nyilatkoznék, azt pedig végképp nem tudom, ki is vagy... Mondd: TE KI VAGY???:DDDDD

"(Kapcsolatnál egyetlen név, arról sem tudni semmit. Gyakorlatilag Keszeg Vilmos néven is csinálhatnék egy ilyen gagyi honlapot. :D )"

- Logikai ellentmondásba keveredtél, sőt, magaddal kerülsz ellentmondásba. Egyáltalán tudod, miről is akarsz véleményt nyilvánítani?!?!? Nos? Kapcsolatnál ott virít a név, nem tudsz olvasni? :DDDDDDD Egyébként, miről, mit akarsz/szeretnél tudni? Ha akarsz/szeretnél, akkor elsőként KÉRDEZZ :DDDDD Amúgy üdvözöllek mélyen tisztelt Keszeg Vilmos. A honlapod pedig izgatottan várom.

Üdvüzlettel:

monopolár

Szvsz a www.majp.hu oldalon olvasható adatok, pontosabban TÉNYEK, amelyeket utólagosan leellenőriztem, teljes mértékben fedik a valóságot. Ha mindenképpen beszélnem kellene a "web design"-jukról, akkor azt kell, hogy mondjam: nagyot léptek előre; figyelemmel kísérem a fejlődésüket. Akik nem látták a honlapjukat (pár hónapja), azok nem tudják miről beszélek :) Ahhoz nem lenne merszem, hogy első olvasatra kijelentsem: "a Nagy Torta Szeletre" hajtanak. Nem, nem merem. Mert figyelmesen átolvasva felfedezek bennük egyfajta "tisztaságot". Ez pedig NEM mondható el az eltelt rendszerváltás óta EGYETLEN EGY politikusról sem. Azt nem tudom, hogy MIT akarnak ŐK. Azt sem tudom, hogy párt-e, vagy sem... Erről semmit sem tudni - még. Sztem, ennek OKA VAN-LEHET.

Egy biztos: véletlenül akadtam az oldalra. Amit írnak, abban VAN ÉRTELEM. AHOGYAN írnak, fogalmaznak, abból számomra az DERÜL KI, hogy a nép MELLETT vannak s VÁLTOZÁST szeretNÉNEK.

Akinek ez nem tetszik, az kapásból elárulja magát a "hasonló" hozzászólássokkal :DDD

Összefoglalva: olyan, hogy a LEGJOBB párt, NEM létezik. Még nem LÉTEZETT. Remélem, hamarosan fel fog bukkani végre EGY OLYAN PÁRT, AKIRE AZT MONDHATJUK, HOGY A LEGJOBB !!!

De addig is, azt tudomásul kell venni, hogy a felbukkanás a SEMMIBŐL fog történni.. Nincsenek ISEMERT nevek, se nagy múlt, se hátsó szél...

Ezen gondolkozzatok el...

Üdv még egyszer Mindenkinek:

monopolár

;)

2009. márc. 18. 00:25
 32/34 anonim válasza:
100%
apukám mindig azt mondogatta, plitikus= magas karó + rövid kötél.
2009. júl. 3. 22:33
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Magyarország új,tiszta életű és kezű, okos miniszterelnöke még meg sem született, minden lehetőséget leköpnek, kétségbevonnak. Ha a Parlament az angyalok karából állna, őket is leváltatnák egyhamar.
2009. júl. 5. 12:25
 34/34 anonim válasza:

Tudjátok mit....mindenről az elmúttnyóccév' tehet! a mostani Márciusi havat is Orbán csinálta Brüsszelből. Ja és a hócsináló gépet meg a zsidók tervezték és a cigányok állnak minden mögött. De úgyis mindegy, mert a Mátrix az, ami körülvesz minket... *jó sok irónia*

Na szóval, egy ilyen világban ne a politikában keresd a jót, és ne a másik ember véleményében. Saját nézeted, saját véleményed, saját stílusod, saját tetteid, saját döntéseid legyenek, és lesz SAJÁT ÉLETED!

Nem az anarchia a legjobb, meg nem is a diktatúra. Nem kell se szocializmus se nacionalizmus.

Az embereknek sajnos van egy ilyen hülye tulajdonságuk, hogy vezető nélkül nem tudnak meglenni. De a vezetőnek is kell vezető, meg annak is, és végül eljutunk a valláshoz. Mivel a legfőbb főnöknek már nem lehet főnöke, de mégis kell valaki/valami ami szabályozza és rendszerezi a tetteit, mert nem bír létezni vezető nélkül.

az emberek véleménye megoszlik. Valaki szerint csak a reklámokban vernek át, valaki szerint meg az sem igaz, amit látsz. Az utóbbi esetben ugyan nem igaz ez a mondás, de amúgy mindenre lehet használni: "Csak azt hiszem el, amit látok" :D

2013. márc. 17. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!