Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lehetne Mo legjobb miniszte...

Ki lehetne Mo legjobb miniszterelnöke?

Figyelt kérdés
Valljuk be, hogy az mszps 8 év sem volt valami jó az országnak és ez a fideszes másfél év sem gondolom a köv 2 évben sem fogják helyrehozni az országot. De ki tudná?
2011. dec. 23. 08:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
30%
Vona Gabor
2011. dec. 23. 09:09
 2/33 anonim ***** válasza:
65%
Természetesen én!
2011. dec. 23. 09:10
 3/33 asmosys ***** válasza:
84%
Aki arra bízza a levelezést, aki tud írni. A matekot, aki tud számolni, az irányítást pedig arra, aki tud gondolkodni. Ilyen alapon szinte bárki más.
2011. dec. 23. 09:16
 4/33 anonim ***** válasza:
32%
Hát nem tudom... Anarchia nem lehet, akkor már legyen a Fidesz, mint a Jobbik, vagy az MSZP.
2011. dec. 23. 09:47
 5/33 anonim ***** válasza:
69%

Vona lenne az igazi, de azt sem bánnám ha Schiffer lenne, csak tünjenek el a politikai életből a múltrendszerből itmaradt a velejükig korrupt rendszervarázslók.

Addig amíg ők vannak itt hatalmon, igazi változások nem várhatóak, mert elkötelezettek és zsarólhatóak.

2011. dec. 23. 09:49
 6/33 anonim ***** válasza:
47%

Csakis Vona Gábor!

Adjon az Isten, szebb jövőt!

2011. dec. 23. 09:51
 7/33 anonim ***** válasza:
38%
Vona Gábor
2011. dec. 23. 09:53
 8/33 bumbi02 ***** válasza:
46%

Hát én is azt mondom csak a Jobbik ne legyen, illetve azt amit előttem írtak: hogy essenek ki a palettáról a rendszerváltó pártok.. Az a baj hogy erre legalább 10 évet várnunk kell még.. Fidesz msot olyan mélyzuhanásba kezd majd szavazóbáziást tekintve mint az Mszp és végül 2020 környékére remélhetőleg mindkettő pár százalékos párt lesz, és helyettük lesznek friss pártok.

(akik majd az elmúlt 30 évet fogják szidni, de legalább "viszonylag" tiszta lappal indulnak, amennyire ez lehetséges a politikában)

2011. dec. 23. 10:12
 9/33 anonim ***** válasza:
60%

olyan ember, aki érti a dolgát és közgazdászokból álló, szakértő csapat áll mögötte(ami nem jellemző). vki, aki nem csak hitegeti, hülyíti az embereket, hanem valós adatokat felhasználva győzi meg a népet és ésszerűen próbál lendíteni az ország gazdaságán. nem a saját, hanem az ország érdekeit nézi.

ilyen politikus nincs, de ha a dunába lőjük őket, akkor talán találunk hasonló embert a feladatra:)

2011. dec. 23. 10:20
 10/33 anonim ***** válasza:
50%
Chuck Norris
2011. dec. 23. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!