Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lehetne Mo legjobb miniszte...

Ki lehetne Mo legjobb miniszterelnöke?

Figyelt kérdés
Valljuk be, hogy az mszps 8 év sem volt valami jó az országnak és ez a fideszes másfél év sem gondolom a köv 2 évben sem fogják helyrehozni az országot. De ki tudná?
2011. dec. 23. 08:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
akkor honfitársam :)
2011. dec. 23. 10:46
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Így már más. És szerinted ez jelent valamit?? Szerinted minden honfitársát felvállalná az ember?? Mert én biztos nem.
2011. dec. 23. 10:48
 23/33 anonim ***** válasza:

Madárkám válasza:

Zalán magadba kellene szállnod, mert rosszabb vagy mint a Jobbik legrosszabbika!

2011. dec. 23. 10:48
 24/33 A kérdező kommentje:

ne az én kérdésemnél veszekedjetek légyszives

a normális válaszokat köszönöm bár kevés volt

2011. dec. 23. 11:03
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

"Zalán magadba kellene szállnod, mert rosszabb vagy mint a Jobbik legrosszabbika!"

Gondolod te. Én pedig azt hogy ti jobbikosok szégyent hoztok az országra.

2011. dec. 23. 11:04
 26/33 anonim ***** válasza:

De a kérdező kérése miatt én itt abba hagyom az offolást.

A válaszom a kérdésre pedig az, hogy elsődlegesen véletlen se legyen köze a jobbikhoz.

2011. dec. 23. 11:05
 27/33 anonim ***** válasza:
Egy szakember, aki nem irányvonalat képvisel hanem tetteket. Orbánnal és Gyurcsánnyal sőt az összes többi "zsenivel" az a baj: vagy nem szakemberek (lásd:szaktudás a gazdasághoz, nem elég nyílt, önfejű stb.) A legjobb lenne egy olyan ember aki kiváló szakember, jó ember ismerő, lojális az országhoz, emberekhez. Egyszóval hidat tud verni a társadalom szakadékai közt. Pl aktuális legyek : Václav Havel nem hogy a cseheknél de a szlovákoknál is gyásznap van miatta. 97-ben mikor csehek is fosban voltak ő rángatta ki őket.. nézd meg hol járnak..
2011. dec. 23. 11:31
 28/33 anonim ***** válasza:

Járai Zsigmond.

Csinálna olyan 3000 mrd Ft-os megszorítást, hogy a "szakértő közgazdász kormányt" követelő GYK-prolik sírásától visszhangozna az ország.

2011. dec. 23. 11:57
 29/33 anonim ***** válasza:
Volner János
2011. dec. 23. 11:58
 30/33 anonim ***** válasza:
Mindenki legyen a saját miniszterelnöke.
2011. dec. 23. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!