Jobbikkal milyen problémák lehetnek, ha esetleg megszavaznák őket?
""ha nem engednek semmilyen külföldi terméket ide"
Ilyent nem mondtak sehol. Ez nyilvánvalóan hazugság."
Tök mindegy mit mondanak, mivel szalonképtelen párt így valószínűleg a kutya nem akarna itt munkahelyeket létrehozni, ha nem érzi biztonságban a cégét.
"Még a szélsőjobb kormányozta országban is működik az importálás."
Mondj már példákat olyan szélsőjobb kormányokra, melyek békeidőben kormányoztak.
Egyébként aki a mai világban érzelemből politizál, mint pl. a Jobbik, az ostoba.
Pont
Lehet csűrni csavarni, de akkor is így van. Nézzetek körbe más országokban is.
melyik a hatékonyabb módja a politizálásnak?
Hol van nagyobb fejlődés? (nem csak gazdasági)
a pragmatikus országokban vagy az érzelemből politizáló rezsimek uralta országokban?
Mondj már példákat olyan szélsőjobb kormányokra, melyek békeidőben kormányoztak.
Tessék, itt keresgélhetsz, nekem holnap dolgoznom kell, nem érek rá:
"Azt gondoltam, hogy a Jobbikosok közt feltűnően sok ingyenélő munkanélküli közül csak tudsz 1-2 konkrét személyt vagy esetet, amivel alá tudod támasztani a véleményedet."
Akkor elég nagy idióta vagy, ha itt konkrét neveket vársz tőlem.
Én egy rétegről beszéltem, akiknek a Jobbik a preferenciájuk, előszeretettel köpködnek az "ingyenélőkre" miközben ők is az államból élnek.
Nyilvánvalóan a munkanélküliek a leghangosabbak, mikor lázadni kell.
" Ha nem, hát nem. Legközelebb akkor ne írj hülyeségeket vagy előtte nézz utána annak valóságtartalmáról, amiről írsz."
Nekem nem ártana kicsit jobban tájékozódnod, mivel olyan pártot támogatsz mely álomvilágban él.
ma 21:52
azt hiszem ez a "válasz" elég bizonyíték rá, hogy nem tudsz ilyet mondani.
Ha pedig melóznod kell, akkor nem értem minek lógtál itt eddig :)
Nekem is melóznom kell, de mégis van most épp időm itt lógni.
ma 21:54
dióhéjban:
az észérvek és alapvető összefüggések figyelembe vétele nélkül politizálni, akkor is ragaszkodni egy állásponthoz, mikor az már nem tartható, idejétmúlt
Mi az, hogy "Nekem nem ártana kicsit jobban tájékozódnod, mivel olyan pártot támogatsz mely álomvilágban él."
Hol írtam én azt, hogy a Jobbikot támogatom? Sehol.
Itt
Nem lenne államcsőd, az egyik legígéretesebb programjuk nekik van. Ja, hogy sok-sok ingyenélő és kétes jövedelmű trógernek meg álláshalmozónak ez nem tetszene? Nyilván.
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 16/29 Időpont ma 21:40 Privát üzenet
Gondolom, hogy más 75%-os most épp nem járt errefelé
legalább ne próbáld meg letagadni, mert most már egyre nevetségesebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!