Jobbikkal milyen problémák lehetnek, ha esetleg megszavaznák őket?
Ha befejeződne az államvezetési szinten működő lopás, és a bűnözők értelmes büntetést kapnának, már megérné. És nem kellene semmilyen multi-ellenesség, csak megmondani nekik, hogy itt ezek a szabályok, és mi eszerint játszunk. Egy tisztességes és fair rendszerben mindenkinek jobb lenne. Meg pl. a vállalatokat sem konkrét pénzösszegre büntetni, hanem a teljes adómentes bevételének X százalékára. Gondolom egy ilyen X = 70%-os bírság után a teszkó is befejezné az alkalmazottak kizsákmányolását.
Értelmes, ember- és vállakozásbarát törvényekkel rengeteget lehetne spórolni. Csak meg kellene lépni, és nem engedni mindenféle szäros lobbinak, mert az sosem a hosszú távon előnyös kapcsolatokról szól.
Én azt akarom támogatni, aki ezt meglépi. Úgy gondolom, ehhez a legközelebb a Jobbik áll (részben a róluk kialakult kép miatt, részben azért, mert még nem kormányoztak). És igen, van bennük egy adag demagógia, de melyik pártban nincs (pl. "két hét alatt rend")?
2011.12.14. 20:29-es válaszoló:
Ezt honnan vetted?
ma 21:01
álnaív kérdés
ja és az előző válaszdohoz annyit, hogy nem vagy tisztában alapvető gazdasági és társadalmi, pszichológiai összefüggésekkel, ha te ezt megvalósíthatónak gondolod ebben a formában.
gyerekes ábrándozás.
mondom, ha netalán kormányra kerülnek és államcsőd lesz, majd kinyílik a szemetek.
"a, hogy sok-sok ingyenélő és kétes jövedelmű trógernek meg álláshalmozónak ez nem tetszene? "
Nem tetszik, de:
1. nem vagyok ingyenélő
2. nincs kétes jövedelmem, rendesen fizetem az adómat.
3. a Jobbikosok közt feltűnően sok az ingyenélő munkanélküli
"ha nem engednek semmilyen külföldi terméket ide"
Ilyent nem mondtak sehol. Ez nyilvánvalóan hazugság. Még a szélsőjobb kormányozta országban is működik az importálás.
3. a Jobbikosok közt feltűnően sok az ingyenélő munkanélküli
Például?
"Például?"
soroljam fel neked név szerint Kis Pistát vagy mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!