Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fiatalok, akik politizáltok,...

Fiatalok, akik politizáltok, nem féltek?

Figyelt kérdés
Nem féltek, hogy politikai hovatartozásotok miatt a családotok vagy esetleg ti kárt szenvedtek? Gyakran megosztok a facebookon politikai témájú cikkeket, képeket stb, amikkel egyet értek, de nemrég a családom egyik tagja megkeresett, hogy töröljem le, mert tart tőle, hogy a főnökei, esetleg mások valahogy meglátják és ő issza meg a levét.. Én ezen mélységesen felháborodtam, hiszen elméletileg szabad országban élünk.. Elméletileg.. Mi erről a véleményetek?
2011. dec. 1. 19:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

a facebook egy kicsit kényelmesebb szerintem.

nem kell minden össze-vissza lájkolgatni, meg minent kiteregetni magadról.

én csak arra reagáltam, hogy az 53%-os szerint a facebook semmire nem jó.

továbbá senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy használja, szóval ez az elmélete is hülyeség.

2011. dec. 4. 08:35
 22/25 anonim ***** válasza:

"továbbá senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy használja, szóval ez az elmélete is hülyeség."

Magyarból vagy szövegértésből vagy gyenge?

2011. dec. 4. 21:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Itt mindenféle eszmei hovatartozást láttam kinyilatkoztatva. Én magam sem titkolom , hogy Hitgyülis vagyok pedig a jobbikosok eröszakkal fenyegetöznek a gyülekezetem tagjai felé. Gyáva az aki fenyegetözik mert olyan mint a megijedt macska. A macskák mindentöl megijednek.
2011. dec. 5. 19:20
 24/25 anonim ***** válasza:

"Magyarból vagy szövegértésből vagy gyenge?

"

amennyiben?

csak megcáfoltam az idióta teóriádat.

2011. dec. 6. 16:54
 25/25 deus111 válasza:
Szabad országban élünk,mindent megtehetsz,persze csak azt ami szabad!
2011. dec. 17. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!