Fiatalok, akik politizáltok, nem féltek?
Figyelt kérdés
Nem féltek, hogy politikai hovatartozásotok miatt a családotok vagy esetleg ti kárt szenvedtek? Gyakran megosztok a facebookon politikai témájú cikkeket, képeket stb, amikkel egyet értek, de nemrég a családom egyik tagja megkeresett, hogy töröljem le, mert tart tőle, hogy a főnökei, esetleg mások valahogy meglátják és ő issza meg a levét.. Én ezen mélységesen felháborodtam, hiszen elméletileg szabad országban élünk.. Elméletileg.. Mi erről a véleményetek?2011. dec. 1. 19:17
21/25 anonim válasza:
a facebook egy kicsit kényelmesebb szerintem.
nem kell minden össze-vissza lájkolgatni, meg minent kiteregetni magadról.
én csak arra reagáltam, hogy az 53%-os szerint a facebook semmire nem jó.
továbbá senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy használja, szóval ez az elmélete is hülyeség.
22/25 anonim válasza:
"továbbá senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy használja, szóval ez az elmélete is hülyeség."
Magyarból vagy szövegértésből vagy gyenge?
23/25 anonim válasza:
Itt mindenféle eszmei hovatartozást láttam kinyilatkoztatva. Én magam sem titkolom , hogy Hitgyülis vagyok pedig a jobbikosok eröszakkal fenyegetöznek a gyülekezetem tagjai felé. Gyáva az aki fenyegetözik mert olyan mint a megijedt macska. A macskák mindentöl megijednek.
24/25 anonim válasza:
"Magyarból vagy szövegértésből vagy gyenge?
"
amennyiben?
csak megcáfoltam az idióta teóriádat.
25/25 deus111 válasza:
Szabad országban élünk,mindent megtehetsz,persze csak azt ami szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!