Ti mit tennétek a kormány helyében a jelenlegi helyzetben?
"Itt gyakorin mindig csak azt olvasom, hogy a kormány ezt meg azt rosszul csinálja"
Miért, talán jól csinálja?
Egyébként milyen szempontból kérdezed? Én nem vagyok politikus, de ha ők olyan nagyokosok, nekik tudniuk kellene, mihez kezdjenek, elvégre azért csúsznak másznak előttünk négyévenként a padlón, hogy felelősséget kapjanak. Aki viszont éhezik, az jól tudja, hogy nem mennek jól a dolgok, ehhez nem kell nagy ész.
Én nem mondom azt, hogy a Fidesz jól csinálja, hiszen épp most bizonyosodott be, hogy az elmúlt másfél év gazdaságpolitikája elhibázott volt. Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek innen, gyakorlatilag a gödör mélyéről hogyan lehetne kievickélni.
Szerintem az adósságunk eltörlésére irányuló tárgyalások (amit a Jobbik akar) nem lenne jó ötlet, ez esetben végképp nem jönne ide senki befektetni, az ország pedig csődbe menne.
Először is,magam járnék előre jó példával. Csökkenteném a képviselők, és a kormány tagok járandóságait,mert ha csak a felét is kapják annak,amit most,akkor is bőven jobban megélnek,mint az átlag ember.
Utána pampoghatnék.
Különben is: A miniszter szó szolgát jelent,tehát: Szolgáljanak,ne dőzsölve nézzék,amint a nép éhen hal.
Vegyenek részt a kemény megszorításokban mellettünk,váll-vállt vetve!
Van egy latin szálló ige,csak magyarul tudom,bocs: " Nehéz a boldogoknak belegondolni a nyomorúságba"
magyar pénznyomtatás jogát visszavenném
államadóság újratárgyalása, ki nem fizetése
belső pénz amivel csak magyar árukat lehet venni,meg olyan pénz is amivel külföldi termékeket
multik kiűzése
média ujrateremtése
fizetések meg5szörözése h legyen vásárlóerő
infláció törvényben rögzitése, h nem emelkedhet
2 kamarás parlament alsőház civil szervezetek, szakszervezetek vétógojjal
mindenki bérelhet földet az önkormányzettól, csak a rendelkezhet vele, és külföldinek nem adhatja el
esélyegyenlőség
mezőgazd felfejleszése
egészségügy felfejlesztése, betegturizmus
hazaárulók börtönbüntetés
külügy nem hagyni semilyen külföldi katonai befolyást, és gazdaságit sem, ne támaszkodjuk másora!
Az előzőek nagyon okosakat válaszolgattak, de idáig az elmúlt 15-20-évben valaki számon kérte a mindenkori pol.vezetőket, el lettek számoltatva?? A nagy suskáért állandóan manipulálták a költségvetést, félrevezették az embereket?! Most is ezt csinálják a gazdagok irányítása mellett. Egypártrendszer van , be kell látni a köv.választásig ez van.
Elszámoltatás és új választások szükségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!