Most hol vannak a tüntetők?
Nincs,aki megszervezze.
Az emberek többsége fél,mert nem akarja elveszteni a munkahelyét.
2011. nov. 15. 20:53
2/24 A kérdező kommentje:
ezt értem, de már lassan nincs miért dolgozni. komolyan, nagy a baj... én is félek megszólalni ezért jó ez az oldal, de 22 éves vagyok és félek hogy mi lesz velünk.
A tüntetők nem érnek semmit sajnos (ezt nem szemétségből, vagy leszólásból mondom, mert amúgy én tisztelem őket, hogy kiállnak nem csak magukért, hanem az ország sorsáért, miközben sokan köpködnek rájuk e miatt, hogy miért kell ezt csináli stb.) Majd ha a tömeg kivonul az utcára, a munkások stb, akkor lesz esély valamire, addig sajnos nincsen értelme a tüntetéseknek
2011. nov. 15. 20:58
4/24 A kérdező kommentje:
hát. az nagy baj. a testvéremet kirúgták, mert terhes. a fizum 45 000-re csökkent és elveszik mind a 8000ft utalványomat. mi lesz még??
Az összes magyarnak felkéne lázadni!!! és tenni valamit!!
2011. nov. 15. 21:06
A tüntetők hazamentek, és lenyugodtak. Igaz, hogy nem élnek jobban, sőt egyre nagyobbak a terheik, mint 3-4 évvel ezelőtt, mégis örömmel tölti el őket, hogy drága, imádott vezérük mosolyog rájuk vissza a képernyőről. Aki nem mellesleg január óta havi félmillió forinttal többet vihet haza, de az egykori tüntetők boldogan mondanának le akár a fele fizetésükről is, hiszen a nemzeti színbe csomagolt penészes kenyér jobban esik nekik, mint a vörös papírban átadott friss pogácsa...
2011. nov. 15. 21:07
Milyen tüntetők? :(
Akik 4-5 éve tüntettek most otthon ülnek. Elégedetten simogatják pocakjukat, hisz megválasztott pártjuk/vezérük bölcsen, elképzelésük szerin igazgatja gazdaságunk fellendülését. :S
2011. nov. 15. 21:08
8/24 A kérdező kommentje:
az az érdekes, hogy akivel erről beszéltem eddig mindenki azt mondta, hogy nem rájuk szavazott. Akkor ki szavazott rájuk? azok meg ne üljenek otthon és igaza van annak a válaszolónak, aki azt irta, hogy tenni kéne valamit. már hova tömi a zsebét???
<covenant> nagyon is igazad van.
Szlovákiában elég sok ismerősöm van. Mikor különváltak Csehorzágtól volt közöttük EGY aki eladta az összes ékszerét, az árát átutalta a "szegény" Meciar kormánynak, mert ő inkább éhezik, csak az ország legyen gazdag.
Na most, ha szlovákia fele olyan gazdag lenne mint Meciar akkor talán még minket is ki tudna húzni a sz@rból.
(ez sajnos nem mese, hanem a valóság) :((
2011. nov. 15. 21:18
"az az érdekes, hogy akivel erről beszéltem eddig mindenki azt mondta, hogy nem rájuk szavazott."
Nem is fogja. Az egyik azért mert nem is szavazott rájuk, a másik mert szégyenli, hogy rájuk szavazott.
Ilyen a magyar mentalitás. "Mint kutyáé a kerítés mögött. .... "
2011. nov. 15. 21:22
Kapcsolódó kérdések: