Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most hol vannak a tüntetők?

Most hol vannak a tüntetők?

Figyelt kérdés
Komolyan senki nem látja, hogy tönkre tesznek minket??? Meddig várnak még az emberek? Amig ténylegesen nincstelen lesz mindenki? Már nem tudnak mit elvenni. Hol vagytok???

2011. nov. 15. 20:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%

Nincs,aki megszervezze.

Az emberek többsége fél,mert nem akarja elveszteni a munkahelyét.

2011. nov. 15. 20:53
 2/24 A kérdező kommentje:
ezt értem, de már lassan nincs miért dolgozni. komolyan, nagy a baj... én is félek megszólalni ezért jó ez az oldal, de 22 éves vagyok és félek hogy mi lesz velünk.
2011. nov. 15. 20:56
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A tüntetők nem érnek semmit sajnos (ezt nem szemétségből, vagy leszólásból mondom, mert amúgy én tisztelem őket, hogy kiállnak nem csak magukért, hanem az ország sorsáért, miközben sokan köpködnek rájuk e miatt, hogy miért kell ezt csináli stb.) Majd ha a tömeg kivonul az utcára, a munkások stb, akkor lesz esély valamire, addig sajnos nincsen értelme a tüntetéseknek
2011. nov. 15. 20:58
 4/24 A kérdező kommentje:
hát. az nagy baj. a testvéremet kirúgták, mert terhes. a fizum 45 000-re csökkent és elveszik mind a 8000ft utalványomat. mi lesz még??
2011. nov. 15. 21:02
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Az összes magyarnak felkéne lázadni!!! és tenni valamit!!
2011. nov. 15. 21:06
 6/24 anonim ***** válasza:
63%
A tüntetők hazamentek, és lenyugodtak. Igaz, hogy nem élnek jobban, sőt egyre nagyobbak a terheik, mint 3-4 évvel ezelőtt, mégis örömmel tölti el őket, hogy drága, imádott vezérük mosolyog rájuk vissza a képernyőről. Aki nem mellesleg január óta havi félmillió forinttal többet vihet haza, de az egykori tüntetők boldogan mondanának le akár a fele fizetésükről is, hiszen a nemzeti színbe csomagolt penészes kenyér jobban esik nekik, mint a vörös papírban átadott friss pogácsa...
2011. nov. 15. 21:07
 7/24 titak ***** válasza:
76%

Milyen tüntetők? :(

Akik 4-5 éve tüntettek most otthon ülnek. Elégedetten simogatják pocakjukat, hisz megválasztott pártjuk/vezérük bölcsen, elképzelésük szerin igazgatja gazdaságunk fellendülését. :S

2011. nov. 15. 21:08
 8/24 A kérdező kommentje:
az az érdekes, hogy akivel erről beszéltem eddig mindenki azt mondta, hogy nem rájuk szavazott. Akkor ki szavazott rájuk? azok meg ne üljenek otthon és igaza van annak a válaszolónak, aki azt irta, hogy tenni kéne valamit. már hova tömi a zsebét???
2011. nov. 15. 21:12
 9/24 titak ***** válasza:
78%

<covenant> nagyon is igazad van.

Szlovákiában elég sok ismerősöm van. Mikor különváltak Csehorzágtól volt közöttük EGY aki eladta az összes ékszerét, az árát átutalta a "szegény" Meciar kormánynak, mert ő inkább éhezik, csak az ország legyen gazdag.

Na most, ha szlovákia fele olyan gazdag lenne mint Meciar akkor talán még minket is ki tudna húzni a sz@rból.

(ez sajnos nem mese, hanem a valóság) :((

2011. nov. 15. 21:18
 10/24 titak ***** válasza:
57%

"az az érdekes, hogy akivel erről beszéltem eddig mindenki azt mondta, hogy nem rájuk szavazott."

Nem is fogja. Az egyik azért mert nem is szavazott rájuk, a másik mert szégyenli, hogy rájuk szavazott.

Ilyen a magyar mentalitás. "Mint kutyáé a kerítés mögött. .... "

2011. nov. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!