Szerintetek mi lett volna, ha az LMP nyerte volna a választásokat?
vajh, hová tűntek az szdsz szavazók? csak nem az lmp-be?
- Józsi néni, maga kire szavazott?
- Hát az SZDSZ-re!
- Á, szóval maga volt az!
Tehát összefoglalva az LMP pedofil, buuzi, és szdsz?Komolyan nem érzitek, hogy mennyire primitív barmok vagytok?
Ne haragudjatok, de mentális retardációval ne akarjatok már okosnak látszani, mert nem fog sikerülni. Komolyan nem érzitek, mennyire buták vagytok? De szó szerint buták, szerintem mindössze 80-as intelligencia kvócienssel rendelkezhettek. És ilyenek a felelős felnőtt magyar választópolgárok.... Az oviban szokás pedofilozni , meg buuzizni, legközelebb az jön, hogy leprás leprás?? Az eszem megáll.
Jobban megértem.(lyány vagyok, de azért étem a pl-t)
Nem teljesen mindegy.
A lmp a 0-ról bekerült. Hogyan?
Nem egyedi kivételeket kérdeztem: zömében, tömegében:
Hová tűntek a szdsz szimpatizánsok?
Köszönöm a válaszodat. Előre bocsátom, mert már 2. válaszban tereled a szót ilyen irányba: velem nem fogsz a vitába származási dolgokról belemelegedni(zs. nem zs,stb), több oknál fogva, egyik, ami publikus:
tőlem idegen a származás. Egy ember mindenek előtt ember. Azután messze lemaradva a fontosságban követi: a neme, nemzetisége, anyanyelve, vallása, származása külalakja stb.
Az"ÉLŐLÁNC" nagyon szimpatikus volt nekem. Több fontos tagját személyesen is ismerem, becsülöm.
Talán nem fölösleges tudni, az Lmp visszaélt a nevével, mert már sokan tudták: ők fontos és jó ügyek képviselői.
Ezt ajánlom elolvasásra:
üdvözlet!
-a-
A világ vagyok - minden, ami volt, van:
a sok nemzedék, mely egymásra tör.
A honfoglalók győznek velem holtan
s a meghódoltak kínja meggyötör.
Árpád és Zalán, Werbőczi és Dózsa -
török, tatár, tót, román kavarog
e szívben, mely e multnak már adósa
szelíd jövővel - mai magyarok!
...Én dolgozik akarok. Elegendő
harc, hogy a multat be kell vallani.
A Dunának, mely mult, jelen s jövendő,
egymást ölelik lágy hullámai.
A harcot, amelyet őseink vivtak,
békévé oldja az emlékezés
s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés.
József Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!