Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ön megbánta, hogy a FIDESZ-re...

Ön megbánta, hogy a FIDESZ-re szavazott?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 11:58
1 2 3 4
 21/35 Holon Gonzo válasza:
38%
nincs szükség demokráciára. a legbölcsebb embernek kell igazgatnia a többit. nincs szükség gazdaságra, csak kollektív tudatra.
2011. szept. 19. 10:46
 22/35 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Ugyan ki másra kellett volna, az országot romba döntő és szétlopó komcsikra, a hőzöngő és fogalmatlan Jobbikra vagy a szadesz-klón LMP-re?
2011. szept. 19. 11:22
 23/35 Hagymásbab@ válasza:
92%

Nehéz kérdés ez. Sok intézkedés pl. adórendszer nem tűnik túl igazságosnak! Tényleg úgy néz ki, hogy a többet keresőknek több marad a zsebében, a csóróbbnak kevesebb. Most, hogy ennek az egykulcsos adózásnak lesz e valami haszna a későbbiekre nézve, ami esetleg a csóróbbaknak is jót tesz, azt nem tudom, nem vagyok egy gazdasági szakember. Azért kíváncsi vagyok a 4 éves ciklus végére, ennyi idő után látszania kell, hogy jó e az irány. Én a Fideszre szavaztam mert sokkal szimpatikusabbak voltak mint a többi, Orbán nekem nem ellenszenves és nehezen tudom róla elképzelni, hogy rosszat akarna az Országnak! Mindig érthetően beszélt, nem olyan zavarosan mint a többi politikus. Ettől függetlenül érthető az is, hogy az emberek elégedetlenkednek. Nekem sem szimpatikus minden intézkedésük. Egy valami biztos, ennek az Országnak a Fidesz volt az utolsó utáni esélye, ha ők is leszerepelnek, akkor végünk van, végérvényesen!

Még ha feltételezzük is azt a lehetetlen dolgot, hogy egy olyan párt veszi át az Országot aki mindig, minden helyzetben, a legjobbat akarja az Országnak és 100%-ig becsületes, akkor sem lesz elég idejük rendbe rakni az Országot! Ez a Fideszre is érvényes, nekik sem biztos, hogy lesz elég idejük. Gondoljuk végig! Ma több ember hal meg Magyarországon mint amennyi születik, tehát öregszik a nép. Az újszülöttek nagy része is Roma származású. A fiatalok jelentős része elmegy külföldre munkát vállalni és a legtöbb ott is marad! A legmagasabb szaktudású emberekről nem is beszélve, pl orvosok! Fiatalok nélkül, Orvosok nélkül, rengeteg írástudatlan Roma gyerekkel, hogy akar ez az Ország kimászni a bajból? Ez így egy lehetetlen feladat. Aztán hozzájön még az, hogy a körülöttünk lévő jó néhány gazdagabb Országban annyi munka lehetőség van, válság ide vagy oda, hogy kb az egész Magyarországon dolgozni képes réteget fel tudná szippantani! Nyilván nem fog elmenni az utolsó szál ember is, de akkor is elgondolkodtató! A Magyar munkamorálról nem is beszélve. Akkora éles különbségek vannak egy Magyar munkahely és egy Osztrák között, hogy az eszméletlen. És itt most nem a fizetésbeli különbségre gondolok elsősorban, bár nyilván nem elhanyagolható az se, hogy 5-6 X annyi a fizetés adott munkakörben mint nálunk. De a leglényegesebb nem ez, hanem a munkához való hozzáállás, pl van egy adott munka, ami igényel mondjuk 6 embert, Magyarországon felvesznek inkább 3 embert, had szakadjanak meg a melótól, a minőség háttérbe szorul, de szét hajtják őket! Ellenben Ausztriában felvesznek inkább 7-et de kevesebbet a szükségesnél biztos nem, az egy főre eső munka mennyisége kényelmesen teljesíthető, cserébe nagyon magas precízséget várhatnak el joggal, ami a legtöbb esetben meg is valósul. Nem csoda, hogy ennyi ember elmegy külföldre! Természetesen ott sincs kolbászból a kerítés! Akinek nincs olyan szaktudása amit ott hasznosítani tud, az nem biztos, hogy találkozik ezzel amit leírtam, hanem ugyan úgy kizsigerelik, de azért több pénzt fog keresni mint itthon. Viszont sosem tapasztaltam azt az érzést Ausztriában amit Magyarországon, hogy egy folyamatos stresszben tartanak a munkaadók, hogy bármikor kirúghatnak és könnyen pótolható vagy! Én sajnálom a Hazám, mert szeretem, de az biztos, hogy nem vagyok hajlandó Magyarországon ilyen körülmények között dolgozni és megöregedni! Kívánom Magyarországnak a legjobbat, de nagyon úgy látom, hogy sosem fog tudni kimászni a bajból, inkább csak egyre mélyebbre kerül.

2011. szept. 19. 12:17
 24/35 anonim válasza:
70%
Olvasgatom a válaszokat, és csodálkozom, hányan vártak a csodára. Én is a Fideszre szavaztam, és nem bántam meg. (kiskeresetű fizikai munkás vagyok, családdal,munkanélküli feleséggel) Sajnos amíg Tel-aviv-ból irányítják a magyar gazdaságot és politikát, addig a Fidesz a legkevésbé rossz választás. Lehet gondolkodni a szélsőjobb pártokban is , de sajnos még nagyon birka a magyar nép ahhoz, hogy keresztülvigyen egy ilyen radikális változást. Amíg liberálisnak nevezett néphülyítő zsidó-bankár-politikus kézben van a hatalom, addig a Fidesz az egyetlen reális választási lehetőségünk. Ja, és őket csak alulról lehet megdönteni, de bele sem merek gondolni milyen áron!
2011. szept. 19. 15:46
 25/35 anonim ***** válasza:
58%

.

Nem bántam meg!

.

2011. szept. 19. 19:58
 26/35 anonim ***** válasza:
62%
Nem.Hajrá Fidesz!
2011. szept. 19. 21:51
 27/35 anonim ***** válasza:
36%

én nem rájuk szavaztam de nem is fogok.

aki viszont rájuk szavazott biztos h nem olvasnak híreket, csak nézik a tévét és hagyják hogy manipulálják őket.

2011. szept. 20. 15:29
 28/35 anonim válasza:
40%
Szerintem bàrmelyik pàrt volna hatalmon ugyan ez volna vagy még az is lehet hogy roszabb az egész rendszer egy nagy sz... és valahogy hejre kellene hozni ha lehet ez hoszu és kegyetlen idöszak lesz szàmunkra csak az a kérdés fog-e sikerülni
2011. szept. 21. 13:27
 29/35 izidorkata ***** válasza:
35%

Nem a Fidesz adósította el, és szegényítette el az országot.

Viszont hiányolom a Fideszből a lendületet, bátorságot.

Pl. a Horvátok egyszerűen nem engedélyezték svájci frank alapú kölcsönök irreális növekedését.

A Fidesz már egyszer elveszítette a választásokat mert csak Magyarországot akarta felvirágoztatni, a magyar embereket viszont csak mellékes járuléknak tartotta ebbe a nagy ország eszmébe.

2011. szept. 21. 13:30
 30/35 anonim válasza:
14%
Fideszre szavaztam,de már akkor sem voltam biztos abban, hogy jó választás; csak azt, hogy az mszp-nél jobb. ezt az állítást máig tartom, ellenben ha most kéne szavaznom, akkor az LMP-re voksolnék (csak azért nem szavaztam rájuk, mert akkor még nem ismertem őket)
2011. szept. 21. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!