Ön megbánta, hogy a FIDESZ-re szavazott?
"nem bántam meg. Aki azt mondj , hogy ö jobba csinálná de nem modja meg, hogy mi az amit tenni kéne, az vagy hazudik vagy minket árul el . Mert ha tudja a megoldást akkor mondja meg , hogy segtsen de ha azért nem"
Annak aki a fenti sorokat írta:
TE DOLGOZTÁL MÁR 3 MŰSZAKBAN NORMÁBAN?
VAGY MÉG VISSZÁBB MEGYEK.VÉGEZTÉL MÁR TE HASZNOS MUNKÁT, VAGY CSAK A MÁRKÁS ITALOK, ÉS A KÁBÍTÓSZER VILÁGÁBAN VAGY JÁRTAS?
TUDOD TE HOGY MIT JELENT CSALÁDOT ELTARTANI ÉVRŐL-ÉVRE CSÖKKENŐ FIZETÉSBŐL?
TUDOD TE HOGY MI IS A MUNKANÉLKÜLISÉG?
EGÉSZSÉGÜGYRŐL ÍRSZ?
MELYIK KORMÁNY HOZOTT LÉTRE VIP EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓ RENDSZERT MAGÁNAK, MERT MÁR ÚGY LEAMORTIZÁLTA AZ EÜ.RENDSZERT?
MELYIK KORMÁNY TŐZSDÉZIK ÁLLAMI KÖLCSÖNBŐL?
IGASZSÁGOS AZ AZ ADÓRENDSZER AHOL A KISJÖVEDELMŰEKTŐL ELVESZ, A NAGYJÖVEDELMŰEKNEK AD?
KEDVES ISMERTLEN:
LÉPJÉL BE AZ ÉLETBE, VAGY GYERE LE A FÖLDRE!
PRÓBÁLD KI HOGY MIRE IS VAGY KÉPES A SAJÁT ERŐDBŐL!
S AZTÁN GONDOLKODJÁL EL HOGY HOL IS TÉVEDTÉL!
SOSEM KÉSŐ BEISMERNI A TÉVEDÉST.
S EZT ÜZENEM A HŐN IMÁDOTT PÁRTOD VEZETŐINEK IS.
SIKERESEN KIVASALTA A MAGYAR NEMZETET FELELŐTLEN, HOZZÁ NEM ÉRTŐ INTÉZKEDÉSEIVEL.
ISTEN VELED!
07:40
Az érveid tükrözik a valóságot akinek válaszoltál,azt sem tudja mit beszél de annál nagyobb önbizalommal az ilyenek veszélyesek...
Nem nem bántam meg, hogy rájuk szavaztam vállalom! Most lehet anyázni meg minden! Köszönöm előre is! Egy szerintem ők sem voltak tisztában az előttük álló hegy méretével, kettő azért azt mége gondoljuk, hogy a választási kampány egy kőbevésett dolog lásd a Böszmét. Amióta a világban létezik ez a fajta pártválasztós parlamenti választás nagyjából azóta létezik a kampányban populista demagóg ígérethalmaz. Három itt ülünk valószínűleg a legnagyobb világgazdasági krach kellős közepén. Mondjatok nekem egy országot aki nincs most szarban! Valószínűleg ennek a végén e teljesen új világgazdaság lesz amiről fogalmam sincs hogyan fog majd működni. Minket egy amúgyis nagyon legatyásodott állapotban ért el ez az egész balhé. Sajnos sokaknak nagyon kemény időszak ez így nekem is! Vagy lehet választani a görög, spanyol, USA, útját, hitelt hitelre halmozni és meglátjuk mi lesz alapon dolgozni! Lefogadom bárki lenne ma itt kormányon ugyan ezeket a lépéseket lenne kénytelen meghúzni amit jelenleg Viktorkirály és lelkes csipetnyi bandája tesz! A húsosfazék közelében pedig már senki sem korrupció szűz! Ha idáig elértél már biztosan nagyon pipa vagy már rám nem bánom ez így van rendjén! Lenne megoldás bőven lásd Drábik megoldásait! Amúgy a magyarban mindíg fenntről várja a megoldást ez egy nagyon rossz szokás, lehet alúlról szerveződni, értelmes ötletekkel lehet feltenni kérdéseket feltenni vezetőinknek mit miért úgy tesznek ahogy teszik! Lehet ötleteket adni mit lehetne jobban csinálni és a társadalomnak igenis kutya kötelessége felelősségre vonni az általa megválasztott vezetőket! Legyen ez helyi szinten vagy akár világméretekben is! Ha nem kapsz választ és van benned spiritusz jelöltesd magad és kezzd el megváltoztatni a környezeted! Mégegyszer nem nem bántam meg vállalom tettem következményeit! Adott helyzetben a viszonylag leg élhetőbbet választottam. Ha lett volna jobb azt választom! A kriplik között még mindíg ők a kevésbé kriplik! Ezt nem mentegetésképpen írtam ténymegállapítás volt! Lehet alulról kezdeni a jó életképes ötletek megvalósítását! Haragudni anyázni a legkönnyebb tenni az már más tészta. Csakhogy név is álljon itt. Sokan ugyanis név nélkül morognak!
András
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!