Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szidjátok Orbánt és a...

Miért szidjátok Orbánt és a Fideszt?

Figyelt kérdés
Jó, persze, lehetne jobb is, de Gyurcsány és társai még ennyit se csináltak, szartak az egész országra.
2011. aug. 31. 14:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
70%

Igen, éppen ezért írtam, hogy

"Ez tényleg nincs rendben. Mármint az a része, hogy a kis keresetűeknek csökkent a fizetése. "

2011. aug. 31. 15:06
 22/41 anonim ***** válasza:
67%
Igen, te érted is, de van aki nem érti, csak azt hiszi, hogy irigyek az ő keresetére. Ilyen is van sok, de van aki leszarná, hogy a nagy keresetűé csökkent, ha neki abból a kicsiből nem kéne többet mint eddig. Mert így neki tényleg az jön le, hogy "rohadna meg az egész banda!" És az sem megnyugtató, hogy majd pár év alatt kivezetjük. Mert ők MOST kapnak kevesebbet, meg amúgy is de nagy szám, visszajutnak a pár évvel azelőtti szintre pár év múlva, mikor már minden egyébként is sokkal drágább. És akkor még köszönje is meg?
2011. aug. 31. 15:09
 23/41 anonim ***** válasza:
84%

Igen, de nagyon-nagyon sok ember van, aki egyszerűen csak irigy, és azt hiszi, hogy aki jól keres, annak csak úgy az ölébe pottyant a dolog, ahogy kijött a suliból. Én k. sokat hajtottam érte, ahol kevés volt, vagy nem láttam perspektívát, onnan léptem. Nem csak melóhelyről, hanem a városból is.

Van, aki viszont tényleg nem irigy, és én azokat DE CSAKIS AZOKAT sajnálom.

2011. aug. 31. 15:14
 24/41 anonim ***** válasza:
Annak mindegy mit mondasz. Ha levezeted neki kockás papíron akkor sem érti meg. Nálunk is volt olyan, aki teljesen ki volt akadva, aztán mikor megmutattam neki, hogy én még így is majdnem annyit adózok havonta mint ő meg egész évben, még akkor is fel volt háborodva.
2011. aug. 31. 15:18
 25/41 A kérdező kommentje:

az egykulcsos adórendszerrel mindenkinek 16% lett korábban 17 és 32 volt. ezen te hol jártál rosszul?

aki egy kicsivel átlépte a határt az már rögtön a dupláját fizette, pedig havonta csak néhány ezerrel keresett többet és lehet h mellette még 2 gyereket is eltatott

2011. aug. 31. 15:34
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
A lényeget nem érted. Az a 16 nem 16, mert van nekünk szuperbruttónk. Bár elvileg eddig is volt, szóval akkor az adójóváírás kivezetése miatt csökken a bérük.. Fenntartom a jogot a tévedésre, most nem tudom már melyik "varázslat" miatt, de aki kicsit keresett az most még kisebbet keres. Nem tizenezrekre kell gondolni, de annál a rétegnél aki mondjuk keres 80ezret az az két-három ezer forint minusz is nagyon sok. Én nem jártam rosszul, de azért nem a varázshegyen élek, meg vak se vagyok, hogy ne ismerjem be más igen. Egyelőre biztos.
2011. aug. 31. 15:40
 27/41 anonim ***** válasza:
Meg most nem azt nézzük, hogy csak néhány ezer forint miatt már a 32%-ba esett. Azokat nézzük, akik annyi pénzből éltek, hogy el se tudták képzelni mennyi azé, aki már a 32%-ba esik aztán most paff neki még annyi sincs nekik.
2011. aug. 31. 15:42
 28/41 anonim válasza:
100%
Elhiszem annak hogy aki azt mondja, hogy tanult a fizetésért és miért adózzon többet mint akinek érettségije sincs. De majd akkor pofázzanak azok akiknek 20 diplomájuk van mikor nincs ki lefesse a házat nem lesz aki utakat csináljon esetleg autóját szervizelje vagy elvigye a szemetét, nem kell lenézni senkit mert nem jogász vagy nem tudom mi ő is dolgozik sőt a szemetes többet dolgozik érted mint te ő érte.
2011. aug. 31. 15:50
 29/41 A kérdező kommentje:
15:42 akik annyi pénzből éltek azoknak meg tökmindegy h 32 %-ot fizetnek vagy 16-ot
2011. aug. 31. 16:03
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Hohó...egy ügyes szakember, akinek nem elég az, hogy gyárban robotol 40 évig, hanem saját lábára áll, igencsak jól keres.

Maszek, ELISMERT autószerelő? Hát...nem sajnálom.

Elismert szobafestő? Én is kifizettem egy heti munkájáért 220.000 Ft-ot.

Megint csak rossz helyen kutakodunk. Aki igyekezett jól élni, megtett minden tőle telhetőt, és nem sikerült, azokat sajnálom. Aki viszont megelégedett azzal, hogy a szülővárosában a helyi gyárban robotoljon éhbérért 40 évet, most meg irigykedve anyázzon azzal nem tudok mit kezdeni.

2011. aug. 31. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!