Ha a GYK-s válaszokból és kérdésekből indulunk ki, akkor a Fideszt Dunába lőtték volna?
Egy részben a magyar ""értelmiség"" történelmi helyzeténél fogva is "divatból" is mindíg ellenzéki.
Másrészben ennek az oldalnak a látogatói nem reprezentálják a teljes szavazótábort.
Harmadrészben még én is úgy vagyok vele, hogy eddig az MSZP-s ostobaságot utáltam, de a Fideszes az ugyanolyan iritáló...
akik nem szavaztak, azok ne nagyon reklamáljanak szerintem
(elég sz@r érv, hogy nem volt megfelelő párt!)
Azért van abban valami, hogy nem volt megfelelő párt. Lényegében nincsen olyan párt például, amelyik szélsőségektől mentes módon, hagyományos konzervatív értékrend mellett megjeleníteni egyfajta "patriota" nemzettudatot.
Ugyanakkor a baloldal sem egészen "normális"...
Talán a pártok nem tudnak megszabadulni a történelmi előképeik sztereotipiáitól.
Ezt nem tudom.
Az elégedett Fidesz szavazók nem kérdezősködnek a GYK-n.
Aki a Fideszre szavazott, de rájött, hogy átvágták, az letagadja azt is, hogy valaha volt szavazni.
Én a Fideszre szavaztam, és nem bántam meg. A fizetésem sem fog kevesebb lenni, a médiatörvényt meg le*rom.A magánnyugdíjpénztárral meg úgy vagyok, hogy engem senki sem kérdezett meg hogy be akarok-e lépni(NEM),mégis be kellett lépnem.Tavaly+tavalyelőtt értesítettek hogy mínuszba jöttem ki,tehát örülök hogy vissza lehet állni.
Különbenis Ferenc testvérünk anno megmondta: el lehet menni...
Kedves Kérdező!
A 2/3 a nyomorult választási rendszerünknek köszönhetően lett meg, bármely másik országban annyi %-ot kaptak volna, ahányat kaptak. Jelen esetben 53%-ról van szó. Kicsit nagy a különbség az 53% és a 67% között. Minimum 14%, ugye. 1% az több, mint 40-50.000 ember szavazata.
Én személy szerint nem lőttem volna a Dunába a Fideszt, legalábbis nem válogatás nélkül mindenkit, vagy ilyesmi. De az biztos, hogy aki 2010 előtt betette a lábát a Parlamentbe, azt oda soha többet nem engedném vissza. Se a kormányfőket, se a takarítónőket, se senkit.
Továbbá az interneten a Jobbik az uralkodó párt, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!