Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért utálják ennyien Orbán...

Miért utálják ennyien Orbán Viktort és/vagy a Fideszt?

Figyelt kérdés
Úgy értem..... ha mindenki ellöttyedt volna szavazni, akkor talán nem a Fidesz nyer, de így, hogy az emberek hagyták hogy a narancspártiak döntsenek, most mi a francért pattognak, hogy az van, amit a Fidesz diktál?
2010. aug. 14. 12:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%

Én Orbán Viktort a választások megnyerése óta egyszer nem láttam mosolyogni...

De nemis ez a lányeg,ezt csak mellékesen írtam xD

amúgy meg nem diktálnak semmit,próbálják kisöpörni a sz*rt,ami 8 évig gyülemlett,de sokan azt hitték ez április 10.-ei választási nap után április 11.ére megtörténik..ehez minimum egy év kell...

2010. aug. 14. 12:27
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Mert most ő a soros, akit mindenért szidni kell. Mindegy ki nyert volna, azt utálnák éppen. Ez a karikatúra azt hiszem nagyon találó:

[link]

2010. aug. 14. 12:30
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem lehet olyan, hogy valakit mindenki szeret. Most ők vannak az élen, így sokkal többen utálják őket...
2010. aug. 14. 12:31
 4/21 anonim ***** válasza:
40%
Én nem rájuk szavaztam, úgyhogy van is jogom utálni őket (a te logikád szerint). Én arra a sok műveletlen barom prolira haragszom akik miatt most kétharmaddal a FIDESZ pár évtizedre be bírná betonozni magát (és csinálják is).
2010. aug. 14. 12:33
 5/21 anonim ***** válasza:
33%
Mert vannak dolgok, amiért egyszerűen nem lehet az asszonyt hibáztatni.
2010. aug. 14. 12:36
 6/21 anonim ***** válasza:
60%
A szavazásról meg az utána következő pofázásról itthon felesleges beszélni, nálunk egyelőre sajnos erről szól a választás. Az már más kérdés, hogy a teljes fideszes bandát és propagandát, valamint az elmúlt 8 éves teljesítményüket szánalmasnak, álszentnek már-már undorítónak tartom.
2010. aug. 14. 12:36
 7/21 A kérdező kommentje:

Én nem a Fideszt akartam védeni, vagy szidni más pártokat, csak több oldalról azt hallom (mindegy melyik 'oldalt' vagy pártot nézzük), hogy a Fideszt mocskolják (még olyanoktól is, akik eldicsekedtek azzal, hogy ők bizony a Narancsra szavaztak...) Pusztán ezt nem tudom megérteni, hogy azok miért szavaztak rájuk? És ha már leadták a voksukat, most miért fordulnak a saját döntésük ellen? (ugyanígy akik otthon maradtak, ők maradtak otthon, és nem mentek el, most miért tépik a szájukat?)

*akik másra szavaztak, megértem hogy utálják vagy nem szimpatizálnak velük, nem is várom el*

2010. aug. 14. 12:49
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

Ha most Kaksi Lajos lenne a miniszterelnök, akkor őt szidnák. Ha meg elmennek azok is szavazni, akik otthon maradtak, akkor lehet, hogy nem 2/3-os a Fidesz győzelem, hanem 4/5-ös. Nem lehet tudni, csak találgatni.

És hogy miért utálják ennyire OV-t? Mert ismét olyat csinál, amit előtte senki nem mert. Szerintem jól csinálja, hogy előszöris felépíti maga körül a végrehajtó egységeket, aztán lehet velük a lépéseket végrehajtatni. Ez persze nem tetszik annak, aki most majd hátrányba kerül, márpedig a 8 évnyi MSZP-s pajtizásnak nagyon sok partnere van.

2010. aug. 14. 12:49
 9/21 anonim ***** válasza:
80%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:49

Ezzel a maga köré épített rendszerrel csak az a baj, hogy a végrehajtó hatalom már így is köréjük épül, hiszen az elsődleges végrehajtó a kormány(párt), de Orbán most tulajdonképp mindenféle állami hatalmat kormánypárti központúsággal akar felruházni, ami nálam időnként megkérdőjelezi, hogy ez mennyire párosul hozzáértéssel is, vagy csak bólogató kutyák meg aláíró emberek kellenek neki.

2010. aug. 14. 12:59
 10/21 anonim ***** válasza:
62%
Én egyszerűen csak utálom Orbánt. A csúcspont az volt, amikor a választások második fordulójának eredménye után megláttam az arcát: "Meg van a 2/3, isten, király, császár vagyok"
2010. aug. 14. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!