Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért utálják ennyien Orbán...

Miért utálják ennyien Orbán Viktort és/vagy a Fideszt?

Figyelt kérdés
Úgy értem..... ha mindenki ellöttyedt volna szavazni, akkor talán nem a Fidesz nyer, de így, hogy az emberek hagyták hogy a narancspártiak döntsenek, most mi a francért pattognak, hogy az van, amit a Fidesz diktál?
2010. aug. 14. 12:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
Mert sokan felnőttek voltak már '90-ben, és még inkább felnőttek '98-2002 között, tehát jól látták-látják, hogy mit csinál az a majom.
2010. aug. 14. 16:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Kérem ,nem erről van szó ,hogy ,ki ,hogy utálja orbán viktort ,ez tény hogy sok ember ,utálja főleg akinek a unkáját most elvette , de sokan égig emelik,csak nem tudják miért,ők voltak a legnagyobb kerék kötők 8 év alatt ,micsoda dolog az, hogy ellenzék és kivonul a parlamenti ülésekről,akkor lett volna több joga ,vagy bátorsága a miniszterelnöknek ,ami sajnos, akkor mind elkelett volna zavarni,de rájuk a törvény nem vonatkozik , te, vagy én, a munkám ott hagytam volna ,azon nyomba mehettem volna a könyvemért,én úgy látom olyan embereket nyert magának meg a szavazáskor aki minimális politika tudással rendelkezik ,vagy nem is érdekli ,ilyen embereket nyert meg ,mindegy lenne a Magyar népnek ,hogy Pityi Palkó ül a trónon és jól csinálja amit csinál ,csak legalább morzsa jutna nekünk is akik ezért az Országunkért dolgoztunk ,de sajnos ,ők olyan éhetetlenek a hatalomra ,még azt kis morzsát is felfalják ,így jutunk koldús botra sajna ,amit az Európa unió diktál neki is be kell tartani bármit igért fele sem igaz ,ha nem tartja be akkor elzárják az unió pénzcsapot ,és megnézhetjük magunkat ,mindegyik hazudik csak azt kell nézni melyik hazudik kisebbet,alig vannak kormányon már mindent jó eredménynek ítélnek ,az előző kormány nem csontvázakat adott át, majd múltjával dícsérjük a napot .üdv Zsóka ,
2010. aug. 14. 18:24
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Egyre többen utaljak,csak mar hiaba teszik,gondolkodtak volna a valasztasok előtt,főleg a nyugdíjasok,kik a 133-ik miatt atpartoltak hozza.Jővőre eszre foglak venni,hogy meg a gatyajukat is elveszi!
2010. aug. 14. 19:35
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Valóban nem kell pattogni, hogy hatalomra került és diktál. Mi magyarok nem voltunk észnél, mert nem volt megismerhető programja és biankóra szavaztunk rá. Megszívtuk,- és még szívjuk is. Nagyapám mesélte, hogy Rákosi is így kezdte, Csauseszkuval együtt. Hátha úgy is végzi és akkor rendbe jön minden. Utólag nem kell szívóskodni, hanem ki kell állni és vedrni a mellem, hogy én ezt akartam! Meg gerinc is kell hozzá.
2010. aug. 14. 19:59
 15/21 anonim válasza:
ez már túl jobboldali
2010. aug. 14. 23:47
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Én elmentem szavazni, de nem a Fideszre szavaztam (mint ahogy az elmúlt 20 évben egyszer sem). Nem rajtam múlt, hogy 2/3-ot kaptak, és most öntelt módon hülyének nézik a társadalmat. De legközelebb is tenni fogok azért, hogy ne folytathassák. Remélem, akik eddig aludtak, lassan észhez térnek majd.
2010. aug. 15. 13:26
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

"az elsődleges végrehajtó a kormány"

A kormány nem végrehajtó, hanem törvényalkotó testület...

Egyébként eddig és ezután is a kormányok mindig felépítették a saját embereiből álló hatalmat. Demokráciát csak mostanában szokás "félteni". Mondják ezt azok, akik és akiknek apái 40 évig kétlábbal tiporták.

2010. aug. 15. 13:34
 18/21 anonim válasza:
20%
Az eletünket nem mi játszuk nem is az játszik velünk sőt nincs is már saját életünk ha régen megvolt mindenünk az most eltünt nyomtalan az életünk már korántsem gondtalan inkább átgondolatlan de nincs más lehetőség ha elfog a tehetetlenség nagy itt a hőség de senkiben sincs annyi hősiesség hogy a rossz napunkat jobbá tegye még ha nincs is két keze sok nagynak még nem hogy érettségjie de még hogy normál dumája de ahhoz is van pofája hogy a királykajája neki még csak börtönkoszt és közben mindenkit kifoszt de ebből már elegem a pofáját szétverem megesküszünk istenem hogy a neki járó kínverem betöltve ne legyen inkább itt a boxerem fogat a föld nem terem utána a kínzókamra ha még képes rá az annya onnan kihozhatja de sose lesz már régi és azt elnem éri amit régen kapott az inkább most lecseréli.Az életem egy zsidóra nem bízom a kirekesztet tásadalom mostmár nem ő hanem mi vagyunk és életünkel a palettán semmi nyomot nem hagyunk ha már úgy is meghalunk kit érdekel halálunk ha füves pusztán kaszálunk és köbe meg nem dumálunk de ha bejutunk a parlamenbe a két oldal robbanásra itélve haláluk napját a média dicséri és a bűnös családját a bíróság elitéli jönnek majd az ujjak ha uj szelek fujnak de basszátok ha nincsen pénz honnan fujna a szél mikor mindenki arról beszél hogya két Pesti zsdó éppen kefél a gyilkosságal nem érünk el semmi akko max megtehetünk annyit hogy megfogjunk a holmink és elhúzunk ezt hogy s mint?Hát könnyen ha mindenki rá döbben milyen szar most éppen
2010. aug. 15. 17:32
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

13:34-nek:

"A kormány nem végrehajtó, hanem törvényalkotó testület..." - Tévedsz. A kormány VÉGREHAJTÓ testület, az országgyűlés a törvényalkotó.

Sajnos az országgyűlésben megvan a 2/3-os többsége a FIDESZNEK, ezért olyan törvényeket hoznak, amilyeneket akarnak.

A KORMÁNY pedig a mindenkori parlament által hozott törvényeknek szerez érvényt. Az eddigi kormányok pl. azért nem tudtak bármit megtenni, mert az országgyűlésben senkinek nem volt túlnyomó többsége - és EZ a demokrácia záloga. Amint ez a túlnyomó többség megvan, azonnal azt tud tenni, amit csak akar - kizárólag csak az korlátozza, hogy mennyire akarja fenntartani a demokrácia LÁTSZATÁT.

Nos, ahogy nézem, a Fidesz nem nagyon törődik ilyen külsőségekkel sem...

Pedro

2010. aug. 15. 18:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"pl. azért nem tudtak bármit megtenni, mert az országgyűlésben senkinek nem volt túlnyomó többsége - és EZ a demokrácia záloga. Amint ez a túlnyomó többség megvan, azonnal azt tud tenni, amit csak akar - kizárólag csak az korlátozza, hogy mennyire akarja fenntartani a demokrácia LÁTSZATÁT. "

Nos akkor a demokárcia magában hordozza a dikatúrát! :D

2010. aug. 15. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!