Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik az aminek mutatja...

A Jobbik az aminek mutatja magát? Félre ne értsetek, nemzeti érzelmű hazafinak vallom magam. Goj motoros is vagyok.

Figyelt kérdés
Sajnos én nem hiszem, hogy ők tényleg azok, akinek vallják magukat, nagyon sok sunyi alak van köztük, no meg vajon kik állnak a háttérébe?! Vélemények?
2011. aug. 25. 13:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
56%
Látom van itt pár "illuminált" ember, nem szélsőjobbosok csak rájuk akasztják, de jobboldaliak, radikális jobboldalnak hívják magukat, youtubeon(csatornák névszerint: nemzeti1TV, jobbikparlamentvideok; jobbikvideok; barikadfilm; petyka76; és még sok másik) és kuruc.info-n nyomon lehet követni a tevékenységüket, nagyon gyanakvó voltam választások előtt de a parlamenti és azon kívüli munkájuk biztosított arról hogy nincsenek hátsó szándékaik. És a magyar érdekeket képviselik egyedül zagyva gy gyula akciója volt érthetetlen számomra. Amúgy meg semmit nem csinálnak/mondanak ami gyanús lenne.
2011. aug. 31. 16:34
 32/34 anonim ***** válasza:
70%

Zagyva szerintem ott a legigazibb!

Nem akarok én megsérteni senkit, de mint mondtam a Jobbik s hal, se hús...

2011. aug. 31. 17:17
 33/34 anonim ***** válasza:

A Jobbik egyre mérsékeltebb lett, ahogy bekerült az Országgyűlésbe. Már kezdik játszani az elhatárolósdit is, ami teljesen hiteltelenné teszi őket. Sok közöttük a liberális, az ejtőernyős és a karrierista megélhetési politikus is, akik hátráltatják a párt radikális kibontakozását.

A fentiek ellenére viszont még mindig a legkisebbik rossz a Jobbik.

2011. szept. 1. 05:27
 34/34 anonim ***** válasza:
36%

"Sok közöttük a liberális,"

Nem kéne ennyit inni!

2011. szept. 4. 04:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!