A Jobbik az aminek mutatja magát? Félre ne értsetek, nemzeti érzelmű hazafinak vallom magam. Goj motoros is vagyok.
"Ők vannak itt, ők veszélyeztetik a békés mindennapjainkat, a jóléti életünket, sőt egyáltalán az életbenmaradásunkat, tehát szerintem teljességgel elfogadható, ha meg akarjuk védeni magunkat ellenük."
Dick Esmen, mintha csak a cigányokról írnál.
Bocs de ezt nem én írtam hanem reagáltam egy másik komment-re és abban volt.
Egy goj motoros nem írna ide, hanem motorozna.
hazudsz!
az MNA a györkösista idióták gyülekezőhelye. Györkös elkrvult, akkor már inkább a Pax Hungaricát tekinteném hungaristának.
Egyébként demokráciapárti vagyok, le lehet érte pontozni.
Egyébként pont most jelent meg egy cikk, amiben kijelentik (PAX Hungarica), hogy elhatárolódnak a "nemzeti radikális" se hús se hal oldaltól.
Én a nemzeti radikálisokat ostoba agymosott csőcseléknek gondolom és ez nem is fog megváltozni, gondolom ők hasonlóképpen gondolnak rám.
Nem jól van ez így, de ez van!
"Ők vannak itt, ők veszélyeztetik a békés mindennapjainkat, a jóléti életünket, sőt egyáltalán az életbenmaradásunkat"
na ezért nem lennék hungarista!
Ti mindig azt hiszitek, hogy valaki árt nektek, közben a saját sorsotokért vagy másokért meg semmit nem tesztek!
Az első parlamenti napon némi készpénzért eladták a lelküket. Sajnos ez a véleményem.
Megélhetési politikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!