Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik az aminek mutatja...

A Jobbik az aminek mutatja magát? Félre ne értsetek, nemzeti érzelmű hazafinak vallom magam. Goj motoros is vagyok.

Figyelt kérdés
Sajnos én nem hiszem, hogy ők tényleg azok, akinek vallják magukat, nagyon sok sunyi alak van köztük, no meg vajon kik állnak a háttérébe?! Vélemények?
2011. aug. 25. 13:26
1 2 3 4
 11/34 jamesbond ***** válasza:
76%

Nem értem mit jelent az hogy nemzeti érzelmű. Én is Magyar vagyok, szeretem a hazámat, büszke vagyok a hagyományainkra.

Sok olyan dolgot mondanak Vonáék amikkel a legtöbben egyetértenek, én is. Viszont sok olyan is amitől a hideg kiráz, és soha nem szavaznék rájuk. A demokrácia nagyon tökéletlen dolog, de a diktatúránál mindenképp jobb.

Amit szélsőjobb hirdet az csak kortünet, és nem szolgálja a nemzet épülését. Senkinek nincs joga eldönteni ki az igazi magyar és ki nem.

A cigányok és a zsidók saját túlélésük érdekében eléggé elfogadhatatlan eszközökhöz nyúlnak, és nehezen tolerálható a viselkedésük, de a gyűlölet szítása önmagában nem vezet sehova. Ezen érdemes lenne elgondolkozni.

2011. aug. 25. 14:02
 12/34 anonim ***** válasza:

"A cigányok és a zsidók saját túlélésük érdekében eléggé elfogadhatatlan eszközökhöz nyúlnak, és nehezen tolerálható a viselkedésük, de a gyűlölet szítása önmagában nem vezet sehova. Ezen érdemes lenne elgondolkozni."

Nincs min elgondolkodni, hiszen te is leírod, hogy elfogadhatatlan eszközökhöz nyúlnak. Gyűlölet azért van, mert meg akarjuk magunkat védeni velük szemben. Amennyiben az önvédelem neked gyűlöletnek számít, úgy szívesen fogadom az ajánlataidat, kivéve akkor, ha arról beszélsz, hogy "fogjunk össze együtt és építsünk egy boldog és szebb jövőt közösen!", mert teljességgel nyilvánvaló, hogy ilyet nem lehet építeni velük.

2011. aug. 25. 14:07
 13/34 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzátennék, hogy gyűlöletről akkor lehetne beszélni, ha a zsidók békességben és boldogan éldegélnének Palesztina területén és a légynek sem ártanának (míg a cigányok ugyanezt Indiában) és akkor egyszer csak jönnének a gonosz magyar hadak és ok nélkül mindegyiküket el akarnák pusztítani a föld színéről.

De mivel ilyesmiről szó sincs, nem vagyunk egyiküknek a földjén sem, nem támadtuk meg őket ok nélkül, nem voltunk agrisszívek minden indíték nélkül, így gyűlöletről sem beszélhetünk.

Éppen ellenkezőleg. Ők vannak itt, ők veszélyeztetik a békés mindennapjainkat, a jóléti életünket, sőt egyáltalán az életbenmaradásunkat, tehát szerintem teljességgel elfogadható, ha meg akarjuk védeni magunkat ellenük.

2011. aug. 25. 14:14
 14/34 anonim ***** válasza:
47%
Az összes parlamenti párt közül a szavazók a Jobbikal a legszigorubbak. Ha valami rosszat csinál a média egyből rájuk szál. Viszont ha valami jót akkor mélyen halgat a magyar média.
2011. aug. 25. 14:19
 15/34 Dick Esmen ***** válasza:
31%

Éppen ellenkezőleg. Ők vannak itt, ők veszélyeztetik a békés mindennapjainkat, a jóléti életünket, sőt egyáltalán az életbenmaradásunkat, tehát szerintem teljességgel elfogadható, ha meg akarjuk védeni magunkat ellenük.

Na meséld el szépen,eddig hány zsidó veszélyeztette az életed?

2011. aug. 25. 15:34
 16/34 anonim ***** válasza:
31%
Elég sok zsidó bank veszélyezteti a magyarok életét a magas vissza fizetésel
2011. aug. 25. 15:40
 17/34 anonim ***** válasza:
38%

"A Jobbik az aminek mutatja magát?"

Igen, az. Elvtelen politikai vállalkozók és az általuk félrevezetett indulatos csürhe pártja.

"Goj motoros is vagyok."

Talán kinövöd egyszer.

"no meg vajon kik állnak a háttérébe?"

Senki. Esetleg oroszok és irániak, bár annyi eszük nekik is van, hogy átlássák: Voncsi gittegylete nem befektetés.

2011. aug. 25. 17:08
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

14:19

"Az összes parlamenti párt közül a szavazók a Jobbikal a legszigorubbak. Ha valami rosszat csinál a média egyből rájuk szál. Viszont ha valami jót akkor mélyen halgat a magyar média."

Mi jót csinál a Jobbik, amiről "halgat" a média? :))))

2011. aug. 25. 17:10
 19/34 anonim ***** válasza:

"Ők vannak itt, ők veszélyeztetik a békés mindennapjainkat, a jóléti életünket, sőt egyáltalán az életbenmaradásunkat, tehát szerintem teljességgel elfogadható, ha meg akarjuk védeni magunkat ellenük."

Dick Esmen, mintha csak a cigányokról írnál.

2011. aug. 25. 18:31
 20/34 anonim ***** válasza:
Cigány Zsidó egy kutya! (már elnézést a kivetélnek, mert van, csak nagyon kis számban! de van)
2011. aug. 25. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!