A Fidesz pártiak mikor ismerik be, hogy Orbánék ugyanolyan kártékonyak, mint a szocik voltak?
"Ősi magyar politikus családból származom, tudom és érzem, hogy Miniszterelnökünk mindannyiunk javát akarja"
- Na ettől félek én is! Én is azt érzem, hogy még a kicsinyke javamtól is meg akar fosztani!
Inkompatibilis!
Még mielőtt sajnálnád a Tibikét, tudjuk meg hogy mi a melója. Lehet, hogy a Fidesz fizetett internetes agitátora, csak kicsit gyengus. :D
Bizonyára, Tibike! :) Fórumon ez nem "bátorság kérdése", egyébként a netikett szerint fórumon ez egyáltalán nem szokatlan, és illetlenség, sőt, nagyon is elfogadott.
Megmondhatnám akár a teljeset is, de teljesen feleslegesnek tartom - főleg neked. Ha hülyeséget írsz, (főleg velem kapcsolatban) azonban reagálok rá.
De szívesebben foglalkoznék inkább a kérdéssel, tehát térjünk vissza rá, ha lehet a személyeskedések helyett.
Nem is tudom minek olvaslak titeket, csak felmérgel ez a rengeteg ostobaság, amit egyesek állítanak. Esküszöm nem hiszem el, hogy ez létezik. Lehetetlen :S
És komolyan több esze van Tibornak, mint nektek együttvéve (tisztelet annak a kevés kivételnek, aki érdemben bírt megnyilvánulni), pedig ha a szám a neve mögött az életkorát jelöli akkor ez nem csak neki büszkeség.
Akkor a konkrét kérdésre:
Orbán, és a pártkáderek SOHA
A párttagok attól függ, hogy mennyi bennük az elvakultság.
A szavazok meg már egyre inkább... hasonlítsátok össze a közvélemény-kutatók havi jelentéseit a választásokig visszamenőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!