A Fidesz pártiak mikor ismerik be, hogy Orbánék ugyanolyan kártékonyak, mint a szocik voltak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 09:59
91/104 anonim válasza:
36 % . Az elért teljesítményed tükrözi azt, hogy mennyit értek a génjeid által örökölt a nemesi származásod. Ez ma már kevés. Mutatni kell és nem visszamutogatni ill hivatkozni öröklődött dolgkra, amik szerintem SZÉGYENLETESEK.
92/104 anonim válasza:
Az elfogultság egyfajta butaságot okoz az embereknél,ahogy itt a válaszokban látom.A jót el kell fogadni a rosszat ki kell köpni, bárki mondja.A kérdésre válaszolva:a ciklusuk végére érve talán egy kicsit jobban végeznek mint a szocik.
93/104 anonim válasza:
Ufffff látnotok kéne mit művelnek a naranccsárgák Esztergomban.............
94/104 anonim válasza:
Ha a "szocik"olyan kartekonyak lettek volna, mint most a fidesz, akkor most sokkal jobban elnenk!!!!!!!
95/104 anonim válasza:
Orbánék sokkal kártékonyabbak, mint az MSZP. Én sehova nem szavaztam, mert én láttam és éreztem az előző Orbán kormány pazarló működését is.
96/104 anonim válasza:
Ja. Föl is vették Orbánék azt a sok kölcsönt 2006 ba mia fenéből asztán hol a pénz. Mind elverték ezér utálom az Orbán bagázst. Miníg csak adósságot csinálnak. Meg el akarják venni a jó Gyurcsányunktól meg a kókaitól a házát
97/104 anonim válasza:
A SZÉGYENLETES levélírójának. Nem tudom honnan veszed azt, hogy én a múlt nagyságán és az azt követő szegénységünkön valaha is nyavajogtam volna. Nagyon tévedsz! Mindig vidám voltam és derűs.Azért mert nem írtam további életemről az nem azt jelenti, hogy eltúntem a középszerűségben.Akármennyire is ismerték jobboldali beállítottságomat illetékes baloldali körökben, szaktudásomra , tehetségemre szükség volt. Ezért lehettem egy közismert cég elnöke. Most, hogy ilyen jól elbeszélgettünk azt is elmondhatom Neked, hogy két szabadalmam közül az egyik hamarosan világszabadalom lesz, aminek előfordul,hogy TE és családod is hasznát fogja venni. Ennyit a génekről, amiről sajnos még sem tudsz eleget. HA én nem is, de lányom már orvosként dolgozhat, sőt lányunokám is orvostan hallgató. Azért fel a fejjel! üdv. VERMIX.
98/104 anonim válasza:
o3.53 Megkövetlek és bocsánatot kérek. Sajnos a köznapi ember, akinek a hátán csattan az ostor néha meggondolatlanul ide -oda csapdos. Igaz, hogy nem az "esetem" a háború előtti időszak,mert anyám ,mint cseléd nagyon- de nagyon sokat dolgozott áldott állapotban a bátyámmal. Anyám a cséplőgépet etette és 14-16 órákat dolgozott az uradalomba. Tehát érzelmi alapokon nem szimpatikus a háború előtti társadalmi tagozódás. Ettől függetlenül újból elnézést kérek.
99/104 anonim válasza:
Köszönöm az elnézést kérésedet. Az biztos, hogy minden társadalmi osztályban voltak és lesznek, akik kihasználják az emberi munkaerőt.A szocializmus sem volt kivétel, mert aki egy kicsit is jobban akart élni,az rohant napi 8 órája után a másodállásába, és mindjárt neki is kijutott a 12óra minimum naponta. Az én nagyszüleimnél is ha szükség volt rá sokat kellett dolgozni az alkalmazottaknak, de nagyon meg is voltak becsülve, mert arra neveltek, hogy az ő szorgalmas munkájuk nélkül én sem leszek gazdag. Nekem is már kis gyerek koromtól kezdve minden munkafolyamatot figyelnem, később tudnom kellett. Sokan a volt alkalmazottaink leszármazottaik közül mai napig is akik velem egyidősek névnapomon levélben vagy telefonon megkeresnek. Ilyen munkaadók is voltak régen nem is kevesen. Sajnálom Anyukádat, ha neki rosszabb sors jutott Üdv. Vermix
100/104 anonim válasza:
Engem már ez a rohadt ország sem érdekel nem hogy a Fidesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!