Mit gondoltok, hogy teljesített eddig a fidesz?
Az Mszp hatalmakor Gyurcsány ferenc azt mondta: "El lehet menni, akinek nem tetszik el lehet menni magyarországról, szabad az út"
A Fidesz mig hatalomra nem jutott és míg ellenzék volt (és utánna is, mikor megválasztotta a népszavazáskor a nép) azt igérte: "Uj magyarország"
Egy közösz minden képpen van a két pártban, mégpedig az, hogy egyik kormány elküldött a másik elszavar.
Ezek egy és ugyanazt a követ fújják; A pénz és a hatalom, az ami élteti őket Semmi más.
Mi a véleményem? Mind kettő hazug és képmutató! Ha tehetném elkoboznám minden vagyonukat és számüzném az országból. Pont úgy mint annak idején egy-két király megtette a hasonlókkal a múltban.
Ja persze! Én máris rasszista, uszitó és nem utolsó sorban buta vagyok. Hát igen, ez a 15-20 elmúlt év megtette a hatását a népi megitélés terén, mi a elyes és mi a hejtelen ...
Én azt mondom van éppen elég kincs ebben az országban (termőfld, szellemi tőke lásd; különböző egyetemi kutatások stb. ... , ásványi kincsek, ivó víz (!) illetve a termál vizeink, a sajátos klímánk és had ne soroljam tovább)
Ha ezt átadjuk a külföldi hatalom és tőkés befolyásolásnak, akkor végképpen elveszett a magyar nép!
Az ilyen Orbán és Gyurcsány féléket és társaikat el lehetne távolitai a szintérről.
Az únióval fel lehet mondani a szerződéseket, a kölcsönnek mondott összegeket pedig vissza sem kellene fizetni hiszen eleget kereskedtek már a magyar népen.
Össze kellene álni egy európai, közép-balkáni tengelynek és végre a saját utunkat járni.
Nem pedig a II világháború otta a balekok és a kihasználtak szerepét játszani és azon csámcsogva vegetálni.
Na és mit mondana erre európa? Kit érdekell? Őket érdekli valami? Na és ki európa? Humm., hát igen ...
Érdekes kérdések ezek!
23:10
Igen, így valahogy ,-PÁRTOK NÉLKÜL!-nem kell az ideológia,
szakemberek kellenek akik kiviszik az országunkat a csődből
elvtelen lopások, megtévesztések nélkül.
Ahogy kifut a mostani egypártrendszer csak a civilekre függetlenekre és a korrekt szakemberekre lehet számítani.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok
elégedve! És újra meglett a kétharmad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!