Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok, hogy teljesítet...

Mit gondoltok, hogy teljesített eddig a fidesz?

Figyelt kérdés
Szerintem legközelebb inkább a jobbikra szavazok.
2011. júl. 24. 00:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
34%
Nem értem, az emberek többsége megszavazta. Most meg itt szidják... Érthetetlen számomra. Szerintem jobb mint az mszp eddíg...
2011. júl. 30. 19:09
 42/48 anonim ***** válasza:
26%
Az mszp-t felülmúlni nem dicsőség. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az indiai ruha jobb mint a kínai, pedig tudjuk, hogy mindkettő SZAR!
2011. júl. 30. 20:16
 43/48 karelsloboda válasza:
64%

Az Mszp hatalmakor Gyurcsány ferenc azt mondta: "El lehet menni, akinek nem tetszik el lehet menni magyarországról, szabad az út"

A Fidesz mig hatalomra nem jutott és míg ellenzék volt (és utánna is, mikor megválasztotta a népszavazáskor a nép) azt igérte: "Uj magyarország"

Egy közösz minden képpen van a két pártban, mégpedig az, hogy egyik kormány elküldött a másik elszavar.

Ezek egy és ugyanazt a követ fújják; A pénz és a hatalom, az ami élteti őket Semmi más.

Mi a véleményem? Mind kettő hazug és képmutató! Ha tehetném elkoboznám minden vagyonukat és számüzném az országból. Pont úgy mint annak idején egy-két király megtette a hasonlókkal a múltban.

Ja persze! Én máris rasszista, uszitó és nem utolsó sorban buta vagyok. Hát igen, ez a 15-20 elmúlt év megtette a hatását a népi megitélés terén, mi a elyes és mi a hejtelen ...

Én azt mondom van éppen elég kincs ebben az országban (termőfld, szellemi tőke lásd; különböző egyetemi kutatások stb. ... , ásványi kincsek, ivó víz (!) illetve a termál vizeink, a sajátos klímánk és had ne soroljam tovább)

Ha ezt átadjuk a külföldi hatalom és tőkés befolyásolásnak, akkor végképpen elveszett a magyar nép!

Az ilyen Orbán és Gyurcsány féléket és társaikat el lehetne távolitai a szintérről.

Az únióval fel lehet mondani a szerződéseket, a kölcsönnek mondott összegeket pedig vissza sem kellene fizetni hiszen eleget kereskedtek már a magyar népen.

Össze kellene álni egy európai, közép-balkáni tengelynek és végre a saját utunkat járni.

Nem pedig a II világháború otta a balekok és a kihasználtak szerepét játszani és azon csámcsogva vegetálni.

Na és mit mondana erre európa? Kit érdekell? Őket érdekli valami? Na és ki európa? Humm., hát igen ...

Érdekes kérdések ezek!

2011. júl. 31. 23:10
 44/48 anonim ***** válasza:
49%

23:10

Igen, így valahogy ,-PÁRTOK NÉLKÜL!-nem kell az ideológia,

szakemberek kellenek akik kiviszik az országunkat a csődből

elvtelen lopások, megtévesztések nélkül.

Ahogy kifut a mostani egypártrendszer csak a civilekre függetlenekre és a korrekt szakemberekre lehet számítani.

2011. aug. 1. 22:12
 45/48 anonim ***** válasza:
A közbiztonság alatt nemtudom ki mit ért,de amióta Fidesz van,azóta tömegesen megszaporodtak a bevásárlóközpontoknál,és az utakon a rendőrautók.Legalábbis a mi városunkban (Kaposvár). Ez persze nem elég,de mégis több,mint ami itt volt előtte..
2011. aug. 2. 23:49
 46/48 anonim ***** válasza:
Közbiztonságról annyit, hogy lehet, hogy az áruházakban kevesebb kiflit lopnak, de a betörések, stb száma nem csökkent. Nőt a bejelentett bűncselekmények száma, de a felderítettek száma stagnál, vagyis a felderítési arány mutatója romlik.
2011. aug. 7. 08:34
 47/48 anonim ***** válasza:

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok

elégedve! És újra meglett a kétharmad! :D

2014. aug. 26. 18:32
 48/48 anonim ***** válasza:
Jók a programok, minden jó...csak sok... :D
2014. aug. 31. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!