Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok, hogy teljesítet...

Mit gondoltok, hogy teljesített eddig a fidesz?

Figyelt kérdés
Szerintem legközelebb inkább a jobbikra szavazok.
2011. júl. 24. 00:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
66%

"Csak az a baj, hogy az ellenzék még jobban a Fidesz ellen hangolja a népet"

nem kell azt hangolni, amúgy is ellene van és volt mindig. A választásokon nem azért értek el 2/3-ot, mert az ország 2/3-a őket akarja, hanem azért mert az emberek nagy része rájött, hogy nem lehet normális pártot választani. ha mindenki elmegy szavazni egyharmadnál többet nem értek volna el.

2011. júl. 24. 09:12
 12/48 anonim ***** válasza:
70%

Mudri Lav. Melyik országban és mikor volt, hogy mindenki elment szavazni? Mondj egyet!

2010-ben nagyon sokan elmentek szavazni. Rengeteg Mszp-s viszont nem ment el szavazni, és azért nem, mert más pártra nem akartak szavazni, de már az Mszp-re sem! Ez érthető is, megvolt rá az okuk. 2010-re az Mszp teljesen vállalhatatlan lett minden józan gondolkodású baloldali szavazó előtt.

2011. júl. 24. 10:01
 13/48 anonim ***** válasza:
85%
A hangsúly nem azon van, hogy az MSZP-re nem szavaztak, az helyén való, hanem hogy a fideszre sem szavaztak, azaz ne állítsuk már be úgy a 2/3-ot, hogy az ország így akarta.
2011. júl. 24. 10:02
 14/48 anonim ***** válasza:
39%

ma 10:02

Ezt csak te érzed így, gondolom azért mert szoclib szavazó voltál mindig is. A valóság az, hogy a hangsúly azon van, hogy nem akartak az Mszp-re szavazni, és ezért el sem mentek. Az igazság az, hogy nem szavaztak senkire, hanem rábízták a döntést a többi szavazóra. Nincs semmi jogalap ezután arra, hogy dehát én nem akartam, hogy a Fidesz nyerjen... :-)

2011. júl. 24. 10:06
 15/48 anonim ***** válasza:
28%
Aki otthon maradt, az nem a Fidesz ellen volt, és nem az Mszp mellett, de fordítva sem. Aki otthon maradt, az nem szavazott senki mellett és senki ellen, aki otthon maradt, az befoghatja a száját, akik otthon maradtak, azok nem kérnek szószólót sem, hogy helyettük bárki is elmondja, hogy ők "igazából" ki ellen vannak.
2011. júl. 24. 10:08
 16/48 anonim ***** válasza:
50%
2014-ben is lesz választás, akinek van véleménye, az felemeli az ülepét, elslattyog a legközelebbi választási irodába, és nyomatékot ad a véleményének a szavazata leadásával. Ha nem így tesz, nincs jelentősége a véleményének, és ez nem más hibája hanem a sajátja. Utána nem kell a körítés.
2011. júl. 24. 10:10
 17/48 anonim ***** válasza:
73%

ma 10:08!

Magyarul, aki nem ment el szavazni annak KUSS a neve! Hiszen a hallgatás belegyezés. Azzal, hogy nem ment el szavazni, azt fejezte ki, hogy neki teljesen mindegy ki nyer.

2011. júl. 24. 10:13
 18/48 anonim ***** válasza:
69%

A fidesznek ez az 1párt rendszer csak egyszer jön/jött be!!

Ha Kósa,Lázár a fideszes városoktól ismét szerez pénzt

akkor talán még 7évük lesz.A pénz az nagy úr!

Alternatív,független pártoknak lesz jövőjük!!,a fidesz átverte a középréteget, a gazdagokra számított, és nekik kedvezett! BE IS JÖTT NEKI!

2011. júl. 24. 10:19
 19/48 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltam szoclib szavazó! Miért kerül ez elő mindig érvként? Ez nem érv. És speciel én elmentem szavazni, úgyhogy jogom van nem befogni a pofámat. Én csak azt mondom, hogy aki nem szavazott senkire, azt nem kéne a fidesz részéről fidesz szavazóként beállítani.
2011. júl. 24. 10:27
 20/48 anonim ***** válasza:
89%

Ki állítja be a nem szavazókat Fidesz szavazóként?

Arról van szó, hogy a Fidesz egy törvényes, legális választáson megszerezte a mandátumok több mint 2/3-át. 1990 óta ugyanaz a rendszer. Vannak olyan törvények, amikhez 50%+1 szavazat kell, és vannak olyan törvények amikhez kétharmad+1 szavazat kell az országgyűlésben. A Fidesz a választók által felhatalamazva olyan erőre tett szert, hogy gyakorlatilag azt szavaznak meg a parlamentben amit akarnak. Hogy az otthon maradók mit akartak volna vagy mit nem, az nem érdekel senkit, mert nincs semmi jelentősége.

Ui: Nem a Fideszre szavaztam, részben pont azért mert nem akartam nekik 2/3-ot, illetve mert indult olyan párt is ami markánsabban képviselné Magyarország érdekeit.

2011. júl. 24. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!