Mit gondoltok, hogy teljesített eddig a fidesz?
"Csak az a baj, hogy az ellenzék még jobban a Fidesz ellen hangolja a népet"
nem kell azt hangolni, amúgy is ellene van és volt mindig. A választásokon nem azért értek el 2/3-ot, mert az ország 2/3-a őket akarja, hanem azért mert az emberek nagy része rájött, hogy nem lehet normális pártot választani. ha mindenki elmegy szavazni egyharmadnál többet nem értek volna el.
Mudri Lav. Melyik országban és mikor volt, hogy mindenki elment szavazni? Mondj egyet!
2010-ben nagyon sokan elmentek szavazni. Rengeteg Mszp-s viszont nem ment el szavazni, és azért nem, mert más pártra nem akartak szavazni, de már az Mszp-re sem! Ez érthető is, megvolt rá az okuk. 2010-re az Mszp teljesen vállalhatatlan lett minden józan gondolkodású baloldali szavazó előtt.
ma 10:02
Ezt csak te érzed így, gondolom azért mert szoclib szavazó voltál mindig is. A valóság az, hogy a hangsúly azon van, hogy nem akartak az Mszp-re szavazni, és ezért el sem mentek. Az igazság az, hogy nem szavaztak senkire, hanem rábízták a döntést a többi szavazóra. Nincs semmi jogalap ezután arra, hogy dehát én nem akartam, hogy a Fidesz nyerjen... :-)
ma 10:08!
Magyarul, aki nem ment el szavazni annak KUSS a neve! Hiszen a hallgatás belegyezés. Azzal, hogy nem ment el szavazni, azt fejezte ki, hogy neki teljesen mindegy ki nyer.
A fidesznek ez az 1párt rendszer csak egyszer jön/jött be!!
Ha Kósa,Lázár a fideszes városoktól ismét szerez pénzt
akkor talán még 7évük lesz.A pénz az nagy úr!
Alternatív,független pártoknak lesz jövőjük!!,a fidesz átverte a középréteget, a gazdagokra számított, és nekik kedvezett! BE IS JÖTT NEKI!
Ki állítja be a nem szavazókat Fidesz szavazóként?
Arról van szó, hogy a Fidesz egy törvényes, legális választáson megszerezte a mandátumok több mint 2/3-át. 1990 óta ugyanaz a rendszer. Vannak olyan törvények, amikhez 50%+1 szavazat kell, és vannak olyan törvények amikhez kétharmad+1 szavazat kell az országgyűlésben. A Fidesz a választók által felhatalamazva olyan erőre tett szert, hogy gyakorlatilag azt szavaznak meg a parlamentben amit akarnak. Hogy az otthon maradók mit akartak volna vagy mit nem, az nem érdekel senkit, mert nincs semmi jelentősége.
Ui: Nem a Fideszre szavaztam, részben pont azért mert nem akartam nekik 2/3-ot, illetve mert indult olyan párt is ami markánsabban képviselné Magyarország érdekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!