Mit gondoltok, hogy teljesített eddig a fidesz?
Az angliai választási rendszerben a Fidesz 100%-os eredményt ért volna el. Magyarul a parlamentben csak 1 párt képviselői lennének. Szerintem a mi választási rendszerünk így jó, ahogy van. A Fidesz azért tudta ezt az eredményt elérni, mert az előtte lévő 8 évben az országot Fletóék a saját bevallásuk szerint is elk*rták. Ilyen kétharmados többségű párt biztos, hogy nem lesz mégegyszer egyhamar a parlamentben.
Olyan meg a mesében sincs, hogy a nem szavazókat meg hozzácsapják a vesztes pártok táborához.
Megtették amit lehetett?
Kolopele!
Mi is van a közbiztonsággal?
Helyenként érnek kellemes csalódások,de sok a negatívum is.
Tetszett a 200 fős parlament javaslat,tetszik a segélyen élők munkáztatása,tetszik a vállalkozások támogatása,még a felvetett ebadóval is meg tudnék barátkozni ha nem ebben a formában jöttek volna létre.
A közmunka programmal az volt a baj,hogy csak ideiglenes,összecsapott megoldásként pattant elő valakinek a fejéből,nem így oldottam volna meg.
A vállalkozások támogatása abszolút előrelépés,de még mindig az a probléma,hogy főként a nagyokat támogatják.
A multik zsebébe nyomják a pénzt,de a családi vállalkozásokról és a 30 főnél kevesebbet dolgoztatóakról meg lehúzzák a bőrt,ezen változtatni kellene.
Az ebadót meg csak abban a formában tudom elfogadni ha csak és kizárólag a bérházakban tartott kutyák után kell adózni.
Sok felesleges hülyeségre pazarolják az időt.Ilyen a média törvény meg az alkotmányozás.
Nem tetszett a rendőrök korai nyugdíjának elvétele,és a nyugdíjazottak visszahívása,viszont nem lenne ellenemre ha legalább úgy tennének mint ha tényleg el akarnák számolni az elmúlt 8 évet.
Elkezdték,jó téma volt 2 hétig,de érdemleges nem történt.
Nem tetszett a magánnyugdíjak elvétele sem,mert sokan rosszabbul jártak,és a választási plakátokon pont ennek az ellenkezője volt az ígéret(!).
Amiért ezt meg tudom bocsátani az azért van mert nagy az államadósság és valamiből törleszteni kell.
Összességében:Semleges(ami nálam nagy szó)
"Tetszett a 200 fős parlament javaslat,tetszik a segélyen élők munkáztatása,tetszik a vállalkozások támogatása"
Nincs parlamenti hely, betuszkolják máshova őket, nem a segélyen élőket munkáztatják, vállalkozásokat kérdezd meg mennyi támogatást kaptak.
"z befoghatja a száját, akik otthon maradtak, azok nem kérnek szószólót sem, hogy helyettük bárki is elmondja, hogy ők "igazából" ki ellen vannak.
"
A távolmaradás is egy vélemény.
"hogy helyettük bárki is elmondja, hogy ők "igazából" ki ellen vannak.
"
Akkor Orbán se magyarázzon, hogy ők rájuk bízták a kormányzást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!