Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok, hogy teljesítet...

Mit gondoltok, hogy teljesített eddig a fidesz?

Figyelt kérdés
Szerintem legközelebb inkább a jobbikra szavazok.
2011. júl. 24. 00:21
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
46%

Az angliai választási rendszerben a Fidesz 100%-os eredményt ért volna el. Magyarul a parlamentben csak 1 párt képviselői lennének. Szerintem a mi választási rendszerünk így jó, ahogy van. A Fidesz azért tudta ezt az eredményt elérni, mert az előtte lévő 8 évben az országot Fletóék a saját bevallásuk szerint is elk*rták. Ilyen kétharmados többségű párt biztos, hogy nem lesz mégegyszer egyhamar a parlamentben.

Olyan meg a mesében sincs, hogy a nem szavazókat meg hozzácsapják a vesztes pártok táborához.

2011. júl. 24. 10:49
 22/48 anonim ***** válasza:
87%
Nem szószerint értettem, hogy hozzácsapják, hanem hogy Orbán beszédében mindig azt mondja pl., hogy ezt akarta MINDENKI, az egész ország. Csakhogy ÉN NEM AKARTAM EZT, ENGEM AZ ORBÁN NE VEGYEN MAGA MELLETT SZÁMÍTÁSBA!
2011. júl. 24. 10:56
 23/48 anonim ***** válasza:
80%

Megtették amit lehetett?

Kolopele!

Mi is van a közbiztonsággal?

2011. júl. 24. 11:00
 24/48 anonim ***** válasza:
46%
Bevezették a Három csapás törvényt, meg több rendőr van az utcákon. Ez olyan light-os félmegoldás a problémákra. Nem akarnak ők igazán bűnöző-ellenes törvényeket hozni, és azokat betartatni. Pedig lehetne.
2011. júl. 24. 11:23
 25/48 anonim ***** válasza:
81%

Helyenként érnek kellemes csalódások,de sok a negatívum is.

Tetszett a 200 fős parlament javaslat,tetszik a segélyen élők munkáztatása,tetszik a vállalkozások támogatása,még a felvetett ebadóval is meg tudnék barátkozni ha nem ebben a formában jöttek volna létre.

A közmunka programmal az volt a baj,hogy csak ideiglenes,összecsapott megoldásként pattant elő valakinek a fejéből,nem így oldottam volna meg.

A vállalkozások támogatása abszolút előrelépés,de még mindig az a probléma,hogy főként a nagyokat támogatják.

A multik zsebébe nyomják a pénzt,de a családi vállalkozásokról és a 30 főnél kevesebbet dolgoztatóakról meg lehúzzák a bőrt,ezen változtatni kellene.

Az ebadót meg csak abban a formában tudom elfogadni ha csak és kizárólag a bérházakban tartott kutyák után kell adózni.

Sok felesleges hülyeségre pazarolják az időt.Ilyen a média törvény meg az alkotmányozás.

Nem tetszett a rendőrök korai nyugdíjának elvétele,és a nyugdíjazottak visszahívása,viszont nem lenne ellenemre ha legalább úgy tennének mint ha tényleg el akarnák számolni az elmúlt 8 évet.

Elkezdték,jó téma volt 2 hétig,de érdemleges nem történt.

Nem tetszett a magánnyugdíjak elvétele sem,mert sokan rosszabbul jártak,és a választási plakátokon pont ennek az ellenkezője volt az ígéret(!).

Amiért ezt meg tudom bocsátani az azért van mert nagy az államadósság és valamiből törleszteni kell.

Összességében:Semleges(ami nálam nagy szó)

2011. júl. 24. 14:02
 26/48 anonim ***** válasza:
71%

"Tetszett a 200 fős parlament javaslat,tetszik a segélyen élők munkáztatása,tetszik a vállalkozások támogatása"

Nincs parlamenti hely, betuszkolják máshova őket, nem a segélyen élőket munkáztatják, vállalkozásokat kérdezd meg mennyi támogatást kaptak.

2011. júl. 24. 18:14
 27/48 anonim ***** válasza:
57%
Szarul, ahogy vártam(tuk). Csak nézz meg egy tiszavasvári vagy érpataki vezetést.. :) Itt rend van, és mégis a Jobbik nevű "viccpárttal" (hogy egy előző hozzászólót idézzek) szimpatizálnak a polgármesterek!
2011. júl. 24. 19:42
 28/48 anonim ***** válasza:
73%

"z befoghatja a száját, akik otthon maradtak, azok nem kérnek szószólót sem, hogy helyettük bárki is elmondja, hogy ők "igazából" ki ellen vannak.

"

A távolmaradás is egy vélemény.

2011. júl. 25. 19:10
 29/48 anonim ***** válasza:
49%

"hogy helyettük bárki is elmondja, hogy ők "igazából" ki ellen vannak.

"

Akkor Orbán se magyarázzon, hogy ők rájuk bízták a kormányzást...

2011. júl. 25. 19:10
 30/48 anonim ***** válasza:
49%
Orbán és a fideszesek
2011. júl. 25. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!