Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi történik ha csődbe kerül...

Mi történik ha csődbe kerül egy ország?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vakami olyan történik akkor, mint amikor a A Pál utcai fiúk c. regényben a vörösingesek elkiáltják, hogy "Einstand!".

Jönnek a világbankos öltönybe öltözött "kinemondkik", és foglalnak fillérekért mindent.

2011. júl. 7. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy elolvastam a kérdést, már azt hittem Orbán Viktor tette fel :DDD

Am hogy mi történik? Nézz körül, és látod is.

2011. júl. 11. 16:58
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Az utolsónak, én is rühellem az Orbán kormányt, de nem értem mért kell baromságokat mondani. Ez neked csőd? A csőd az az ami a 80-as évek közepén volt, és akkor is csak a közelében voltunk, hiszen nem jelentettünk fizetésképtelenséget.
2011. júl. 11. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:

De akkor volt fedezete Monak (arany)a hitelnek ,-ami rövid távon kell. Azóta rendszerváltás sem volt, és eltelt 20év!

Most szintén 1-pártrendszer van előröl kell kezdeni!

Viktor kapkod, a gazdaság külföldi kézben , nem bízik a szakemberekbe ,-káosz van!! Lázár, Kósa (csak veszekednek)és a többi..., cserben fogja hagyni, nehéz lesz a köv.időszak. Még jósolni sem lehet, a csődhelyzet fennáll!.

2011. júl. 12. 08:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jönnek a pénzéhes zsidók és felvárárolnak.
2011. júl. 14. 09:38
 16/19 anonim ***** válasza:

De itt vannak a Kínaiak (Borsod,vasút,Bp.-a hitelt is Ők hozzák!!) aztán az Indiaiak!

OV "ügyes" politikus Kósa, Lázár a pillanatnyi sikerért

félre vezetik a királyt!

2011. júl. 14. 18:05
 17/19 anonim válasza:
100%
Elviszi a behajtó!
2011. júl. 26. 20:52
 18/19 anonim válasza:
Onnantól kezdve Magyarország része
2011. júl. 30. 20:47
 19/19 anonim válasza:
Én csak annyit mondanák,kérdeznék hogy ha helyre tudtunk állni a 80 as évek után akkor most mért nem tudunk, vagy még idő kell
2012. jan. 6. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!