Csak nekem tűnik fel, hogy az összes Fidesz-fan kussol, miután a OV vagyonosodására vonatkozó kérdést teszünk fel?
"Szerintem a 8 év alatt éltűnt több ezer, sőt több tízezer milliárd forint sokkal fontosabb, mint Orbán pár milliója."
Hát az Orbánnak szerintem nem pár milliója, inkább 1-2-10 milliárdja van. Egyébként meg szerintem, bár kövezzetek meg, Orbán és a fideszes politikusok zsebébe is vándorolt valami azért abból a pár tízezer milliárdból. Mindenesetre szegényebbek biztos nem lettek.
Az elkövetkező években ezek is ugyanúgy fognak lopni. Egy különbség van az MSZP és a Fidesz között: Az MSZP úgy lop, hogy azt rögtön észreveszed, a Fidesz pedig úgy, hogy nem veszed észre, de ha mégis észreveszed, akkor meg még meg is tapsolod érte.
"Jé, ezek szerint ugyanolyan gazdag vagyok, mint Viki, pedig az ő fizetése jóval magasabb az enyémnél...hol a többi pénz? Fideszes barátom, azt hiszed nem találták meg a módját, hogy elrejtsék azt a pénzt? Minden törvényhez van kiskapu."
Okoskodókkal nem vitatkozok. Ha az a célod, hogy Orbánt mondvacsinált dolgokkal megvádold, és ilyen okoskodással lejárasd, akkor rossz úton haladsz.
Szerintem az a célod, hogy elhitesd magaddal, és mindenkivel, hogy "Orbán se jobb mint a Gyúccsány".
Mivan, fáj a szoci múltad? Igen, ha te és még pár hasonló értelmi színvonalú ember a Fideszre szavazott volna 2002-ben és 2006-ban, akkor most nem itt tartanánk...
De ez az Orbán lejáratás szánalmas!
"Az elkövetkező években ezek is ugyanúgy fognak lopni."
Ez egy olyan "mindenki magából indul ki" kifejezés? Ha te ott lennél, akkor te is lopnál, vagy te maga a megtestesült szentlélek vagy?
Mije van OV-nak, amit akármikor az ország kárára kapott, vett, szerzett? Mije van a Fideszes politikusoknak, amit az ország kárára kaptak, vettek, szereztek? Feltegyem ugyanezt a kérdést másokkal kapcsolatban is?
Felteheted, de azzal engem nem bántasz meg, mert igazad van. Engem csak az zavar, hogy úgy ajnározzák itt Viktort, mintha angyal lenne. Egyébként meg a Fidesz szerintem baromira örült, hogy nem neki kellett kormányoznia a válság idején, abba ők is belebuktak volna, ne legyünk naivak.
Ja és sose voltam szoci, kikérem magamnak.
"Mije van a Fideszes politikusoknak, amit az ország kárára kaptak, vettek, szereztek?"
Lázár János audiját havi félmillióért bérlik. Szerintem nem kéne mélyre ásni, és akadna még ilyen. Orbán Viktornak is volt miből Tokaji telket venni. A XII. kerületi társasház pedig 91 milliót ért még 2005-ben. Én ennek a töredékének is örülnék.
"Egyébként meg a Fidesz szerintem baromira örült, hogy nem neki kellett kormányoznia a válság idején, abba ők is belebuktak volna, ne legyünk naivak."
Tévedsz. Az MSZP azért bukott bele a válságba, mert előtte végletekig legyengítették és szétlopták az országot. A válság idején már 72 százalék volt az államadósság. Ha a Fidesz lett volna hatalmon, akkor 30 % körül lett volna. Az MSZP 2008-ra eladta szinte az összes nyereséges állami vagyont. A pénzek pedig eltűntek. A Fidesz most próbálja visszavásárolni ezeket a volt állami cégeket, de szerintem még legalább 10-20 év kell ahhoz, hogy az összeset visszavegyék. Az MSZP 2008-ra a megszorító politikájával teljesen tönkretette a gazdaságot. És így ért minket a válság. Így persze, hogy kis híján belebuktunk. Ha nincs kormányváltás, bele is buktunk volna. Ott tartanánk, mint Görögország.
""Mije van a Fideszes politikusoknak, amit az ország kárára kaptak, vettek, szereztek?"
Lázár János audiját havi félmillióért bérlik. Szerintem nem kéne mélyre ásni, és akadna még ilyen."
Wow. Mofém. És a Fidesz összes tagjának, nemcsak a Lázárnak megvan az Audi tíz évre. Az a baj, hogy az emberek nem tudják felfogni mi az, hogy milliárd, amikor nekik ezer forintok hiányoznak a havi megélhetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!