Csak nekem tűnik fel, hogy az összes Fidesz-fan kussol, miután a OV vagyonosodására vonatkozó kérdést teszünk fel?
Ismerős.
Van egy fidesz fan ismerősöm. HA valami rosszat merek mondani Orbánról azonnal oda se figyel. Ha azt mondom, hogy hazudott, lopott el se akarja hinni, mert Orbán tisztességes. azt ilyet szánnom kell.
"Van egy fidesz fan ismerősöm. HA valami rosszat merek mondani Orbánról azonnal oda se figyel. Ha azt mondom, hogy hazudott, lopott el se akarja hinni, mert Orbán tisztességes. azt ilyet szánnom kell."
Ez nálam is megvan. Csak amikor én ahhoz a részhez érek, hogy Orbán tisztességtelen és hazudik, akkor egyből elkezdi, hogy bezzeg az MSZP az ezerszer rosszabb...
Amikor mondom neki, hogy engem nem érdekel az MSZP és nem is róluk van szó, akkor megsértődik. Ennyit róluk.
"Csak amikor én ahhoz a részhez érek, hogy Orbán tisztességtelen és hazudik, akkor egyből elkezdi, hogy bezzeg az MSZP az ezerszer rosszabb... "
Már nem vagyok benne biztos, hogy rosszabb. De egyik kutya másik eb.
"OV már megint vagyonosodott? Lemaradtam valamiről? Ez a legfőbb gond velük most?"
Igen, mivel ha vagyonosodik akkor azt a mi rovásunkra teszi. Mivel termelő tevékenységet nem folytat, még az asszony szőlejét is eladták így egyedül belőlünk él, tőlünk lop.
"Alig változott Orbán Viktor vagyona
2011. február 01. kedd 09:40 | Belföld
Nem változott jelentősen Orbán Viktor vagyona tavaly június óta. A miniszterelnöknek továbbra is Budapesten és Felcsúton vannak ingatlanjai, és a 20 milliós hiteltörlesztés is a nyakán van.
Orbán Viktor saját honlapján, hétfő este tette közzé vagyonnyilatkozatát. Eszerint a politikus szünetelteti a Fidesz-elnöki fizetését, viszont hatmilliós jövedelemre tett szert könyveinek eladásából.
Az előző évhez képest nincs változás az ingatlanok ügyében: továbbra is felerészben tulajdonosa a feleségével közösen 2002-ben vásárolt budapesti, XII. kerületi társasházi lakásnak. Ezen túlmenően a miniszterelnök feltünteti 2006-ban vásárolt felcsúti, összesen 5.035 négyzetméter belterületi földjeit, amelyeket 50 évre ingyenesen átengedett a Felcsúti Utánpótlásért Alapítványnak.
Értékpapírban, takarékbetétben elhelyezett megtakarítása és autója nincs a politikusnak.
A feleségével közös számlán több pénz van, mint tavaly júniusban (akkor nyilatkozott legutóbb vagyonáról): akkor 517 ezer forintot tüntetett fel, most 968 ezret. Banki tartozása továbbra is a 2002-ben feleségével közösen felvett 20 millió forintos jelzáloghitel még fennálló része.
Orbán Viktor jövedelmei között tünteti fel a Miniszterelnökségtől kapott törvény szerinti javadalmazását és képviselői fizetését. A Fidesz-elnöki fizetését határozatlan ideig felfüggesztette. Mindemellett volt 6,3 millió forint könyvkiadásból egyszeri jövedelme is.
Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény alapján a honatyák minden év január 1-jétől számított harminc napon belül kötelesek az Országgyűlés elnökénél a törvény melléklete szerinti vagyon-, jövedelem- és gazdasági érdekeltségi nyilatkozatot tenni. Ezen kívül az Országgyűlés megalakulása után is vagyonnyilatkozatot kell tenniük, ez legutóbb tavaly júniusban volt.
A vagyonnyilatkozathoz csatolni kell a közös háztartásban élő házas- vagy élettárs, valamint gyermek vagyonnyilatkozatát is. E kötelezettségnek hétfő estig a 2010. december 31-ei vagyoni állapotnak megfelelően kell eleget tenni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!