Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van fenn a neten olyan hiteles...

Van fenn a neten olyan hiteles kalkulátor, amelyből kiszámíthatom a következő év (ek) re vonatkozó nettó fizetésemet?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
A következő években eleinte munkanélküli járadékot fogsz kapni, mely a jelenlegi munkabéred 65%-a. Majd rendelkezésreállási támogatást melynek összege 28.500Ft. Nem kell ezen semmit számolgatni.
2010. okt. 18. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

www.fn.hu

az oldal legalján találsz ilyesmit!

az első válaszolónak üzenném, hogy nem az állam tehet a sikertelen életéről

2010. okt. 18. 21:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem sikertelen az életem, csak a sok mellébeszélés után szeretném feketén-fehéren látni, hogy az egykulcsos adó illetve a változások bevezetése után mennyi lesz a nettó fizetésem jövőre. Köszönöm az értelmes választ annak, aki értelmesen válaszolt.
2010. okt. 18. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

Én válaszoltam értelmesen!

Nem neked írtam a sikertelen életet!

Nem tudsz olvasni vagy mi? o.O

2010. okt. 18. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

az első válaszoló azért írt ilyet, mert azt hiszi, hogy munkanélküli vagy, mert orbánsátán azzá tett!

Nem én válaszoltam hülyeséget!

istenem ha már normálisan válaszolok, akkor is beszólnak?

2010. okt. 18. 23:15
 6/6 titak ***** válasza:
Miért akarod előre elrontani a kedvedet, bízd ezt a jövőre.(No, meg a kormányra.)
2010. okt. 19. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!