Vajon tényleg megéri nettó 300 milliót kiadni tűzijátékra?
Az adófizetők pénzéből, ugyebár. Egy olyan 20-30 perces tűzijátékra, ami max. látvány (bár aki már 5-nél többször látott ilyet, annak unalmas), és a következő nap senki nem fog rá emlékezni.
Azt, hogy valójába ezen a napon mit ünneplünk, az emberek nagy része amúgy sem tudja, a fiatalok 80% -a pedig biztosan nem.
Vajon ezt is hitelből finanszírozza az állam? Minek ez a fényűzés, mikor még csak a közelében sem tartunk?
szerintem teljesen fölösleges a tüzijáték még ha ingyen is lenne
az oké hogy szép meg midnen,de augusztus 20.ához mi köze van azt nem tudom
annyi pénzből osszanak minden rászorulónak új kenyeret
(egy a 20%ba tartozű fiatal)
"Nem éri meg, de ettől függetlenül a kérdés demagóg."
Mitől demagóg? Mert elmondja a véleményét és részletezi vagy nem értem...
Amúgy igazad van kérdező, szerintem sem lenne rá szükség.
szerintem nem tudja mi az a demagóg csak hallottta valahol ezt a szót és megtetszet neki
a demagóg azt jelenti, hogy lázító, csak azt nem értem mi ebben a kérdésbenannyira lázító? mondjuk én már annyira fellázadtam, hogy mindjárt megyek tüntetni:D
"A demagógia (a görög δημος (demos, nép) és αγωγειν (agogos, vezetés) szavakból) a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni. A politika és a politológia egyaránt használja, általában tetszetős, részigazságokon, vagy irreális elképzeléseken alapuló politikai programok vagy kijelentések rosszalló (pejoratív) megjelölésére. Számos jelzős szerkezetben is előfordul, attól függően, hogy a politika vagy a kijelentés mely területre vonatkozik (például szociális demagógia, faji demagógia, osztálydemagógia)."
wiki
"A demagógia (a görög δημος (demos, nép) és αγωγειν (agogos, vezetés) szavakból) a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni." - Wikipédia
Hát ez nem jött össze tanult barátom.
nem vagyok hülye mert lázítót is jelent bár igazatok van elsősorban nem ezt jelenti de a kérdés nem ez volt
kitartok amellet, hogy osszanak helyette kenyeret a szegény embereknek itt borsodban van olyan cigánytelep ahol jól jönne és esetleg nem a szárazkenyeret kéne enniük amit a kukából szedtek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!