Benne lennél egy újabb fülkeforradalomban?
Konkrétan arra gondolok, hogy nyílvánítsuk ki nemtetszésünket: mindenki adjon le érvénytelen szavazatot vagy ne is menjünk el szavazni legközelebb.
Van értelme? Szerintem semmi. Én már nem tudnék választani, mert mindegyik csalódást okozott. LMP: egy új szadesz. Jobbik: idióták
Azt a végén vagy úgy hívnák a fideszesek, hogy fülke ellenforradalom, vagy úgy, hogy fülkepuccs. :( Amúgy honnan veszed hogy addig meg lesz még a fülke?! Pláne az új alkotmánynak.
Egyébként IGEN! Pláne, ha az LMP tartja magát a szakmai politizáláshoz, továbbra is hitelesek maradnak,és kellő mértékben meg tudnak erősödni.
Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy az LMP egy új szadesz. (Sokan hajtogatják, de senki nem tudja valóban komoly érvekkel alátámasztani. A szadesz annak idején ott nyírta az LMP-t, ahol lehetett/tudta. (Pl. nézz utánna annak, kik támadták meg az EP-választáson az LMP-Humanistapárt közös listájának elfogadását!) Vagy ha az LMP Szadesz 2.0 lenne, hogy-hogy olyan szerevezetlenek voltak, ami csupán egy új párt gyermekbetegségeire jellemzőek?! Sorolhatnám. Ja és még egy kérdés! Hány LMP-s iroda címét tudod kideríteni, és hány SZDSZ-esét még most is?
Ugyan mi értelme lenne annak ha mindenki érvénytelenül szavazna, netán el se menne? Nem befolyásolna semmit. A legesélyesebbek kerülnének hatalomra, és sajnos többnyire azok az esélyesebbek, akik a legtisztességtelenebbek.
Ilyen felhívásokat egyébként időről időre választások előtt lehet olvasni, de ez valóban csak a legesélyesebb párt érdeke, hogy konzerválja a helyzetet, és a bizonytalanokat mégjobban elbizonytalanítsák, nehogy meglepetést okozzanak.
15:56
"szoci nyanyák"
Nem szép dolog gúnyolódni elődeinkkel (akármilyen is a meggyőződésük). Vélhetőleg Te is leszel nyanya/tata és Neked is rosszul esne, ha politikai hitvallásod és az életkorod miatt fikáznának. Ők sem kevesebb (sőt!) állampolgárok, mint Te!
Ha indulna a Kétfarkú, simán rájuk szavaznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!