Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Benne lennél egy újabb fülkefo...

Benne lennél egy újabb fülkeforradalomban?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok, hogy nyílvánítsuk ki nemtetszésünket: mindenki adjon le érvénytelen szavazatot vagy ne is menjünk el szavazni legközelebb.

Van értelme? Szerintem semmi. Én már nem tudnék választani, mert mindegyik csalódást okozott. LMP: egy új szadesz. Jobbik: idióták

2011. jún. 5. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Benne. A Jobbikot kormányra kell szavazni!
2011. jún. 5. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
A jobbikot , senki másra nem szavaztam és szavaznék!
2011. jún. 5. 16:17
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Részben, én a Kétfarkú Kutya pártra tenném a voksom (még ha nem is kerülnek fel a lapra).
2011. jún. 5. 16:29
 4/13 anonim ***** válasza:
9%

Azt a végén vagy úgy hívnák a fideszesek, hogy fülke ellenforradalom, vagy úgy, hogy fülkepuccs. :( Amúgy honnan veszed hogy addig meg lesz még a fülke?! Pláne az új alkotmánynak.

Egyébként IGEN! Pláne, ha az LMP tartja magát a szakmai politizáláshoz, továbbra is hitelesek maradnak,és kellő mértékben meg tudnak erősödni.

Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy az LMP egy új szadesz. (Sokan hajtogatják, de senki nem tudja valóban komoly érvekkel alátámasztani. A szadesz annak idején ott nyírta az LMP-t, ahol lehetett/tudta. (Pl. nézz utánna annak, kik támadták meg az EP-választáson az LMP-Humanistapárt közös listájának elfogadását!) Vagy ha az LMP Szadesz 2.0 lenne, hogy-hogy olyan szerevezetlenek voltak, ami csupán egy új párt gyermekbetegségeire jellemzőek?! Sorolhatnám. Ja és még egy kérdés! Hány LMP-s iroda címét tudod kideríteni, és hány SZDSZ-esét még most is?

2011. jún. 5. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
LMP az egyedüli értelmes párt ott,de ő se vinné sokra,ha az emberek hozzáálása nem változna meggyökeresen! Pont az a lényeg ,hogy részvételi demokráciát kéne kialakítanunk,de az emberek ahhoz lusták,hogy a közügyekbe méllyen beleássák magukat,addíg sajnos marad a pártpolitizálás meg az egy a tábor egy a zászló felfogás,mindegy milyen áron! Ha a fideszeseket nem érdekli,hogy a kedvenc pártjuk mindenhova csak a saját elitjét ülteti és ezálltal kádárizálja az államot,akkor ez az országf megérdemli a sorsát! Idén ,csak egy film forog az országban,azt is Orbán hugának a férje rendezi! Idáig süllyedtünk,lehet szégyenkezni!
2011. jún. 5. 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Ugyan mi értelme lenne annak ha mindenki érvénytelenül szavazna, netán el se menne? Nem befolyásolna semmit. A legesélyesebbek kerülnének hatalomra, és sajnos többnyire azok az esélyesebbek, akik a legtisztességtelenebbek.

Ilyen felhívásokat egyébként időről időre választások előtt lehet olvasni, de ez valóban csak a legesélyesebb párt érdeke, hogy konzerválja a helyzetet, és a bizonytalanokat mégjobban elbizonytalanítsák, nehogy meglepetést okozzanak.

2011. jún. 5. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha így megy tovább, akkor rendes forradalmat kell majd csinálni, nem ilyen "fülkéset"....
2011. jún. 5. 17:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Bohóckodás.
2011. jún. 5. 20:48
 9/13 Sz1u ***** válasza:

15:56

"szoci nyanyák"

Nem szép dolog gúnyolódni elődeinkkel (akármilyen is a meggyőződésük). Vélhetőleg Te is leszel nyanya/tata és Neked is rosszul esne, ha politikai hitvallásod és az életkorod miatt fikáznának. Ők sem kevesebb (sőt!) állampolgárok, mint Te!

Ha indulna a Kétfarkú, simán rájuk szavaznék!

2011. jún. 7. 21:14
 10/13 anonim ***** válasza:
én se járok szavazni, aki meg igen az megérdemli!
2011. jún. 24. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!