Ha te lennél a miniszterelnök mi az, amit megváltoztatnál?
Én csak azokat támogatnám akik dolgoznak,adókat csökkentenék a munkavállalóknak,a fedezetét meg onnan teremteném elő hogy drasztikusan visszavágnám az inaktívak szociális kiadásait.
Azt hiszem most a Fidesz erre készül,remélem végre is hajtja.
"Bevezetem a k.rva szolgálatot, hogyha nincsen farkad, kötelező leszopnod...
Mert nálunk az első bas.ás joga az elnöké, az állam meg én vagyok, Zozee a legnagyobb, az új Forinton Döglégy képe ragyog és legalizálni fogom a motyót,a parlamentet meg ellepik a lotyók, az országgyűlés is mehet a p.csába, a miniszterek programja, egész nap tivornya, mindent feloszlatok, mindenkit ki rúgok,az enyéim kapnak meg minden fontos posztot, úgy hogy ha jót akarsz, szavazz csak rám, Döglégy az eredeti Magyar gyártmány!...
Tolvajok vagytok baz.meg, hazudtok mindenkinek, átbasszátok a népet és tele a zsebetek, én is rabló lennék, de én nem hazudoznék, egy tökös Magyar gyerek, eszem a szívetek, hogyha támogattok gyerekek, a választás a tietek, de az sem baj ha nem, nálunk is van stadion, ott végzi majd az összes antipati majom, már van is egy listám öt-hat név rajta, aki majd az első pár sorozatot kapja, ünnepi kivégzés, cirkusz a népnek, az igazság pillanata, pusztulnak a férgek, Döglégy a prezident a Magyarok álma, aki velünk van maradhat, aki nem, hess a pic.ába!Enyém a hatalom, tied a fegyelem, enyém az akarat és tied a fegyelem, én vagyok az aki elkezdi a tűzet és aki nem figyeli a lépteit, az életével fizet, Fehérs.ggű Döglégy újra itt van köztetek, eljött Hófehérke aki megmondja mit tegyek, aki nem velünk az kapja be(a ..szomat)de neked jobb lesz vegyed a szavamat:))))
Munkahelyeket teremtenék,megszüntetném a munkanélküli segélyt:
Állami építőipari vállt. hoznék létre régiónként,utakat, lakásokat építenék.Ott dolgozhatnának a munkanélküliek.
Védeném a magyar árúkat,fejleszteném a mezőgazdot.,megerősíteném a rendőrséget,visszahoznám a régi büntetést:aki lop,levágni a kezétkilépnék a NATO-ból,hazahívnám a katonáinkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!