Valóban demokráciában élünk? Nem inkább demokratúra?
Dr. Drábik János: A magyar demokratúra
Aki nem szeret olvasgatni legalább ezt hallgassa meg, hogy tudjon válaszolni a kérdésre:
http://www.youtube.com/watch?v=By1JwP8eQfk
"szélesedik a látóköröd a végén!"
Ettől max. csak beszűkül és ugyanolyan mániákus proli leszek, mint te vagy a Drábik...
Figyelj! Magam is szoktam ajánlani számomra értelmesnek tűnő cikkeket, filmeket. De azt vettem észre, hogy vannak az úgynevezett igazság tudói, akik szerint, amit te mondasz az összeesküvés elmélet is baromság. Szerintem sem beszél alapjában Drábik vagy Bogár vagy hasonló ember butaságokat. És ha lehet választani, hogy egy az ismerettségi körömben magasan képzett közgazdásznak higyjek (aki igazat ad a Drábik féléknek) /Nem bántó célzattal írtam/ vagy a fórumokon lehurrogó összeesküvés elméletekben hívő útálóknak, (igazság birtokosai)akkor a közgazdás ismerősömnek hiszek. Ezeket a nagyon más gazdasági megközelítésű cikkeket a legjobban azzal járatják le, hogy megpróbálják nevetségessé tenni az íróikat. Szerintem sajnos sok igazság van benne, amit ezek az állítólagos (összeesküvés elmélet "gyártók" mondanak. Nézd meg mit mondanak a médiában és mit a "gyártók", látni fogod a saját szemedel, hogy milyen irányba tart ma az emberiség. Ezeket elég józan ésszel szemlélni.
üdv: "összeesküvés elméletben hívő" :-)))
"Akkor a töménytelen lóvé amit felvettünk az ugye semmi?
A pályázati pénzek az semmi?"
Na és a töménytelen vámbevételek amitől elestünk, az semmi? 12 év adómentesség amit adtunk a cégeiknek, az semmi?? Na és az éves közös költség amit az EU fenntartására fizetünk ki, na az?? SEMMI?
Liberális kapitalizmusnak hála amit ránk erőltettek, elárasztanak minket 3. országból élelmiszerekkel, így teszik tönkre a helyi termelőket. Ami miatt megint komoly adóbevételektől esik el az állam, ez mind neked semmi?
Előbb nézz utána, mi mennyit veszítettünk az EU-val és ők mennyit csepegtettek vissza azóta. Ráadásul már olyan botrány is volt, hogy küldtek a kis polgármesternek 100 ezer eurót, amiből elrakott magának 10-et, a többi 90-et meg visszaküldte. Papíron viszont 100-at küldött a jóságos EU, nem 10-et. Ezek az úgynevezett, töménytelen pénzek... Gondolj bele, az ilyen esetekből átlagosan mennyi derül ki...
Merjél csak bármilyen felvilágosítást adni a pézügyi dolgokkal kapcsolatosan úgy, ahogy az van, egyből lepontoznak, hogy nem értesz hozzá, meg nem akarsz adótfizetni... és különbenis ezért ilyen az ország cetera cetera. A kérdező kérdése jogos, legalább gondolkodik. :-)
A helyzet az, hogy saját magunkkal, szűklátókörüségünkkel van a legfőbb gond. Úgy vezetnek és oda, ahova kedvük tartja. Aztán majd amikor borul minden, akkor meg az okoskodók nagyon csendben lesznek. Kötekedni, másikat leszólni a legkönnyebb igaz?
Ez a rendszer kapitalizmus. Mint ilyen osztálytársadalom, tehát diktatúra. A tőkés osztály diktatúrája a dolgozó osztály felett.
Kormányzási formájában demokrácia, de ez csak az uralmon lévők demokráciája. Az elnyomottaknak csak annyi jut, hogy máról holnapra tengődjenek, és négyévente szavazhatnak melyik klikk uralkodjon felettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!