Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehetséges hogy 2014-ben a...

Lehetséges hogy 2014-ben a jobbik nyeri a választásokat?

Figyelt kérdés
legutóbb az mszp jól elcseszett mindent, most a fidesz folytatja amit az mszp elkezdett, még mindig ennek a két pártnak adjátok meg a sokadik esélyt, vagy szavaztok végre a jobbikra?
2011. máj. 14. 21:56
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem lehetséges, hanem biztos. A kérdés értelmetlen.
2011. máj. 14. 22:44
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, és az ország már rég csődbe ment volna, ha nem vennék fel a kormányok (pár éve az MSZP, idén márciusban a Fidesz) az újabb és újabb hiteleket! Hitelekkel próbálják fenntartani a látszatát, hogy megyeget még az ország gazdasága, holott már rég csődhelyzet alakult ki."

Ezzel újat nem mondtál, viszont tedd hozzá azt is hogy a Fidesz és az MSZP idézte elő ezt a csődöt.

2011. máj. 14. 22:46
 13/49 anonim ***** válasza:
51%

" Elődeik egyszer már leszerepeltek a történelem színpadán, örüljenek, hogy egyszer egyáltalán bejutottak a Parlamentbe. Ha rajtam múlik, többet biztosan nem fognak."

nem múlik rajtad semmi.

2011. máj. 14. 22:49
 14/49 anonim ***** válasza:
87%

Nem hiszem, hogy ők nyerik, de én attól még rájuk szavazok, hogy miért az az én dolgom.

Ne veszekedjen senki, hogy ki-kire szavaz!

Aki Fideszes az Fideszes, aki meg Jobbikos az Jobbikos. Egy a lényeg: Mindannyian magyar emberek vagyunk, egy a zászló, egy a haza.

Szavazzon mindenki arra, amire akar és ne provokáljuk, püföljük egymást szavakkal!

2011. máj. 14. 22:50
 15/49 anonim ***** válasza:
95%
Lehetséges.Én reménykedem.
2011. máj. 14. 23:00
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát amennyiben a Fidesz nem tesz nagyon gyorsan lépéseket az ország rendbehozatalára akkor én nagyon is el tudom képzelni. Egy éve mást se tesznek, csak bebetonozzák a hatalmukat, de eddig még látható javulást senki sem látott. Amúgy a Jobbikot nagyon sokan lepontozzák. Nekem azért érdekes, hogy az elején még elég sokan szimpatizáltak vele, és aztán a 'Házon kívűl' és társai indították el a lejárató kampányokat. A média nagy fegyver, és sajnos a bürokrácia kezében van...
2011. máj. 14. 23:24
 17/49 anonim ***** válasza:
34%

Nem kell ide a média.

Sokak szemében lejáratják ők magukat anélkül is.

És én ezen "sokak" közé tartozom.

2011. máj. 14. 23:26
 18/49 anonim ***** válasza:
47%

Ilyesmikhez nem kell Házon kívül (eléggé házon kívül van a Jobbik amúgy is):

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=J1dYc7mWigc

http://www.youtube.com/watch?v=hbQaWqM6RM8

2011. máj. 14. 23:32
 19/49 anonim ***** válasza:
38%

"Honnan veszitek, milyen a Jobbik, mikor még esélyt sem adtatok nekik? Igen bírom, ebben az országban olyan sok az okos, meg a jövőbelátó ember, mégis minden rosszul működik."

Mindig ezzel jönnek a jobbikdroidok hogy még nem kormányoztak, ezért minimum jár nekik egy esély. Nos az lmp se volt kormányon, ezzel a logikával ugyanannyi jog illeti őket a kormányzásra.

2011. máj. 15. 00:02
 20/49 anonim ***** válasza:
59%
Én se voltam még kormányon! Adjatok nekem esélyt!!!
2011. máj. 15. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!