Lehetséges hogy 2014-ben a jobbik nyeri a választásokat?
"Ja, és az ország már rég csődbe ment volna, ha nem vennék fel a kormányok (pár éve az MSZP, idén márciusban a Fidesz) az újabb és újabb hiteleket! Hitelekkel próbálják fenntartani a látszatát, hogy megyeget még az ország gazdasága, holott már rég csődhelyzet alakult ki."
Ezzel újat nem mondtál, viszont tedd hozzá azt is hogy a Fidesz és az MSZP idézte elő ezt a csődöt.
" Elődeik egyszer már leszerepeltek a történelem színpadán, örüljenek, hogy egyszer egyáltalán bejutottak a Parlamentbe. Ha rajtam múlik, többet biztosan nem fognak."
nem múlik rajtad semmi.
Nem hiszem, hogy ők nyerik, de én attól még rájuk szavazok, hogy miért az az én dolgom.
Ne veszekedjen senki, hogy ki-kire szavaz!
Aki Fideszes az Fideszes, aki meg Jobbikos az Jobbikos. Egy a lényeg: Mindannyian magyar emberek vagyunk, egy a zászló, egy a haza.
Szavazzon mindenki arra, amire akar és ne provokáljuk, püföljük egymást szavakkal!
Nem kell ide a média.
Sokak szemében lejáratják ők magukat anélkül is.
És én ezen "sokak" közé tartozom.
Ilyesmikhez nem kell Házon kívül (eléggé házon kívül van a Jobbik amúgy is):
"Honnan veszitek, milyen a Jobbik, mikor még esélyt sem adtatok nekik? Igen bírom, ebben az országban olyan sok az okos, meg a jövőbelátó ember, mégis minden rosszul működik."
Mindig ezzel jönnek a jobbikdroidok hogy még nem kormányoztak, ezért minimum jár nekik egy esély. Nos az lmp se volt kormányon, ezzel a logikával ugyanannyi jog illeti őket a kormányzásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!