A Magyar Kormányt hol lehet feljelenteni? Melyik Bíróságon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 10:55
1/6 anonim válasza:
Bármelyik bíróságon indíthatsz pert a magyar állam ellen.
És persze bűncselekmény elkövetéséért bármelyik rendőrségen tehetsz feljelentést a kormány ellen is. De ha hamis váddal jelented fel, akkor számolnod kell a következményekkel is.
Mellesleg szerintem az államot magát elég nehéz bűncselekményen kapni. Sokkal inkább a tisztelt képviselőinket...
Pedro
2/6 anonim válasza:
Először ügyvéddel konzultálj, hogy ütős érvekkel pereld be az államot és ne tudjanak lesöpörni. (Már én is gondoltam ilyesmire, hogy az emberi jogok sárbatiprása vagy a szándékos ellehetetlenítés miatt lehetne kezdeményezni egy próbapert.)
3/6 A kérdező kommentje:
Én olyan ügyben akarok ellene pert indítani mert bizonyítékaim vannak írásban amit kiadtak részemre.21 évig rokkant nyugdíjas voltam (lábaim nincsenek)Januárban rehabilitáltnak vettek az Orvos Szakértők.tehát nem kapom a rokkant nyugdíjamat , mivel azóta nem találok magamnak munkahelyet, mert sehol nem tudnak alkalmazni lábaim hiánya miatt, viszont a havi törlesztéseimet sem de a megélhetésemet is elvette a kormány. Az orvos bizottság kérésemre kiadta írásban hogy a kormány elrendelésére történnek ezek az igazságtalan vélemények részükről. a kormány írásban kiadta azt hogy neki semmi köze ehhez az egészségügyet kell perelnem amiért ilyen szakvéleményt kiadott, a rokkant nyugdíjakhoz sincs köze hogy ki kapja vagy sem ez nem a kormány hatásköre, viszont viszont az egészségügyben valóban nagyok a hibák s nem tudják mit is csinálnak.sajnos ennek az egésznek én vagyok az áldozata mert kilakoltatás előtt állok a tartozásaim miatt, sajnos még felakasztani sem tudom magam, pedig nagyon megutáltatta magát ez a kormány.
2011. ápr. 24. 14:20
4/6 anonim válasza:
Szerintem a Hágai nemzetközi bíróságra gondolt a kérdező.
5/6 anonim válasza:
Hágában csak politikai ügyekkel foglalkoznak.
Magánügyben a Straussburgi Nemzetközi Bírósághoz kell fordulni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg rengeteg munkát lehet láb nélkül végezni, keress fel egy olyan szervezetet, ami rokkantak segítésével, munkába állításával foglalkozik. Telefonos ügyintéző, jópár irodai munka, könnyű fizikai munka is elképzelhető (pl. tollak összeszerelése stb.) illetve ha diplomás vagy, akkor azon belül is lehet csomó munkán gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!