Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ön tagja a kommunista pártnak?

Ön tagja a kommunista pártnak?

Figyelt kérdés

2011. márc. 19. 17:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
33%
Mit látok? A szabadságot, a modernizációt, a városi kultúrát, az atomizált társadalmat, a szigorú költségvetési politikát, a népszerűtlen döntések meghozatalának képességét. individualista, liberális, urbánus, progresszív gondolkodású vagyok. Így az MSZP képviseli világképemet.
2011. márc. 20. 23:17
 32/64 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert fiatal barátom. Nem állok le veled vitázni, egyrészt túl fiatal vagy még, a másik indokot meg inkább nem mondom. Élj úgy ahogy jónak látod, tiszteld a bilincsben lévő példaképeidet. Lesz még több is.
2011. márc. 20. 23:22
 33/64 anonim ***** válasza:
61%

A Fidesz a múlt tekintélyelvű, az emberi cselekvés korlátainak racionalitását valló, az egyén szabadságát korlátozó, egyházat, kereszténységet a népre erőltető, felfuvalkodott gőgös nemeseket helyzetbe hozó, a politikai értelemben vett Nyugattól, a Szabadság világától Magyarországot elzárni törekvő politikát képvisel. A város-vidék ellentétben a város oldalán, a közalkalmazott-kis,-és középvállalkozó ellentétben a közalkalmazott oldalon, az egyházpárt-egyház-ellenes vitában egyértelműen az egyház-ellenes oldalon állok. A Fidesz családcentrikusságát is elutasítom. Ne erőltesse rá a fiatalokra a hagyományos családmodellt! Utálom, amikor a kereszténységet, a nemzeti érzést meg a családot fújja a Fidesz! Én liberális vagyok, individualista, az atomizált társadalom, a városi, modern világ híve, s még egy: az IMF elvárásainak való megfelelés a Bajnai válságkezelő kormány alatt példaértékű volt!!!!!! Tartani a 3,8%-s hiánycélt. Csak éppen a Fidesz az IMF elvárásainak való megfelelés létjogosultságát kérdőjelezi meg. A Kádár- rendszer pedig éppen hogy az addig elnyomottakat, megalázottakat emelte föl, s az addig kegyetlenkedő, elnyomó egyházi személyeket, az emberi lelkeket uraló egyházi személyeket, a földműveseket, a szemét nemeseket végre lesújtotta oda ahová valók!!!! Annyi fejkendős parasztasszony soha nem ült a parlamentben és nem is fog mint akkor!!!! Olyan esélyegyenlőség soha nem volt mint akkor. Tehát egyértelműen egyetértek azzal, hogy 1948-ban a gazdagoktól, s a módos polgári rétegektől elvették mindenüket, s odaadták a nincsteleneknek.

Jelen helyzetben pedig a konzervatív, korlátokat állító, kötelezettségeket előtérbe helyező világképpel szemben a modernizációt, az egyéni szabadságjogok legszélesebbkörű kiterjesztését képviselem.

EZÉRT VAGYOK 19 ÉVESEN MSZP-S és IGEN, IGEN IS, A KÁDÁR- RENDSZER A MAGYAR TÖRTÉNELEM SORÁN AZ EGYETLEN KORSZAK, AMI EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLETET BIZTOSÍTOTT.

2011. márc. 20. 23:24
 34/64 anonim ***** válasza:
0%
Tagadom, hogy egy idősebb véleménye az empirista megközelítésből adódóan többet érne egy fiatalénál. Többet között ezért is vagyok MSZP-s. Az elméleti gondolkodás híve vagyok, a politikailag, filozófiailag képzett emberekkel folytatott párbeszédben hiszek, nem a hétköznapi életet középpontba állítókéban.
2011. márc. 20. 23:26
 35/64 anonim ***** válasza:
43%
A Fidesz elveszi Magyarországtól azt, amiért megküszködtünk, a modern, konvencióktól mentes világot!! A Fidesz elutasította annak idején a 4-s metró építését, mi mint a városi kultúra hordozója, az urbánus-népiség vitában az urbánus-modern-polgári oldalon állók kiemelt fontosságúnak ítéltük meg. Már rég kész lenne, ha a Fidesz annak idején főváros- ellenessége következtében nem utasította volna el. Mi mennyi autópályát építettünk? s a Fidesz mennyit? Mennyit tettünk mi a megyeszékhelyek fejlődéséért? a városok gyarapodásáért a közalkalmazottakért a tanárokért a semmiből 50%-s béremelést,
2011. márc. 20. 23:34
 36/64 anonim ***** válasza:
32%
A Fidesz behatol az emberek magánszférájába!!!! Elő akarja írni, hogyan éljék az életüket. ne dohányozzon, éljen egészségesen, mit tanuljon, demokratikus ez? Az én felfogásom szerint döntse el ezeket az egyén!!!!! Ezért írtam, hogy a szabadságot képviselem. Elő akarja írni, házasságban, s ne élettársi kapcsolatban éljen. A hamburgeradóval még a kávézás örömétől is meg akarja fosztani az embereket. Elő akarja írni, hogy kötelező egészségesen élni!!!! Elő akarja írni, hogy legyenek minél többen vallásosak, még hogy Szabadság szobor- A SZABADSÁG SZIMBÓLUMA- helyére Szűz Mária szobrot!!!!!!!
2011. márc. 20. 23:37
 37/64 anonim ***** válasza:
85%

Nos én óliberális értékrendűnek vallom magam, és messze NEM TUDOK azonosulni az álláspontoddal. Ezt csak azért tartom szükségesnek megjegyezni, mert a liberalizmus NEM AZ, amiről te itt szónokolsz. Én pedig nagyon nem szeretném, hogy mint liberálist - veled vegyenek egy kalap alá.

Úgyhogy ismét felhívom rá mindenki figyelmét (a tiedet is), hogy amit te itt összehordtál, annak SEMMI KÖZE a liberalizmushoz! Azt egészen másként hívják - de ezt inkább hagyjuk.

Pedro

2011. márc. 20. 23:38
 38/64 anonim ***** válasza:
43%

Míg az MSZP, mint mindenhol Nyugaton küzdött a homoszexuálisok egyenrangúságáért, addig Orbán Viktor megtiltotta a melegfelvonulást. A homoszexuálisokat kiveti magukból a társadalom, s az átlagtól jóval érzékenyebb, kiemelten érzékeny bánásmódra méltó embereket a Fidesz kegyetlensége következtében hagyja, alázzák őket a bunkó, szívtelen emberek ahol tudják.

Való volt a székely himnusz a parlamentbe hogy a KDNP énekelte? szerintem nem. bezzeg amikor mi énekeltük az Internacionálé-t a nemzetközi elkötelezettség élharcosainak nótáját, az nagy bűn volt.

2011. márc. 20. 23:40
 39/64 anonim ***** válasza:
85%

Sőt, ahogy nézem, te inkább PROVOKÁLSZ - vagy pedig BECSAVARODTÁL. Esetleg részeg vagy - mert épeszű, józan ember nem hord össze ennyi marhaságot.

Pedro

2011. márc. 20. 23:41
 40/64 anonim ***** válasza:
82%
Csak tudod ha valaki tudással, kemény munkával képes magas szintre jutni, amit az előző rendszerben nem tudott megtenni a tetves párt elnökök végett, plusz kiad a kezei közül olyan értékeket képviselő újításokat, amivel sok ember biztos megélhetését is biztosítja, hát nehogy már fejet hajtsak a te és barátaid előtt. Eddig sem tett mást az mszp mint megpróbált elvenni mindent azoktól akik képesek voltak a saját erejükből, tudásukból jól megélni, ellentétben a Fidesszel. Az a 14 ezer milliárdos hiány növekedés pedig pont az ő nyolc évük eredménye. Többek közt ezt kell rendbe tenni először, minden csak utána következhet. Te elvennéd egy értelmiségi ember vagyonát? Nekem nagyon úgy tűnik ez egy sablon szöveg amit levágsz itt, vagy az apád közel van a tűzhöz, mint oly sok mszp szimpatizánsnak. Tudod van a környezetemben nem egy gazdag fiatal, aki még életében nem dolgozott, de nagyon nagy haverja volt az előző polgármesternek az apja. Na én tőlük venném el a pénzt, mert semmihez sem értenek, csak apa ott volt jó időben jó helyen. Erre én nem lennék büszke. Az én tudásom világszinten is elismert, és ezt csak magamnak köszönhetem. Ennyi a különbség a te világnézeted és a valóság között.
2011. márc. 20. 23:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!