Ön tagja a kommunista pártnak?
A Fidesz a múlt tekintélyelvű, az emberi cselekvés korlátainak racionalitását valló, az egyén szabadságát korlátozó, egyházat, kereszténységet a népre erőltető, felfuvalkodott gőgös nemeseket helyzetbe hozó, a politikai értelemben vett Nyugattól, a Szabadság világától Magyarországot elzárni törekvő politikát képvisel. A város-vidék ellentétben a város oldalán, a közalkalmazott-kis,-és középvállalkozó ellentétben a közalkalmazott oldalon, az egyházpárt-egyház-ellenes vitában egyértelműen az egyház-ellenes oldalon állok. A Fidesz családcentrikusságát is elutasítom. Ne erőltesse rá a fiatalokra a hagyományos családmodellt! Utálom, amikor a kereszténységet, a nemzeti érzést meg a családot fújja a Fidesz! Én liberális vagyok, individualista, az atomizált társadalom, a városi, modern világ híve, s még egy: az IMF elvárásainak való megfelelés a Bajnai válságkezelő kormány alatt példaértékű volt!!!!!! Tartani a 3,8%-s hiánycélt. Csak éppen a Fidesz az IMF elvárásainak való megfelelés létjogosultságát kérdőjelezi meg. A Kádár- rendszer pedig éppen hogy az addig elnyomottakat, megalázottakat emelte föl, s az addig kegyetlenkedő, elnyomó egyházi személyeket, az emberi lelkeket uraló egyházi személyeket, a földműveseket, a szemét nemeseket végre lesújtotta oda ahová valók!!!! Annyi fejkendős parasztasszony soha nem ült a parlamentben és nem is fog mint akkor!!!! Olyan esélyegyenlőség soha nem volt mint akkor. Tehát egyértelműen egyetértek azzal, hogy 1948-ban a gazdagoktól, s a módos polgári rétegektől elvették mindenüket, s odaadták a nincsteleneknek.
Jelen helyzetben pedig a konzervatív, korlátokat állító, kötelezettségeket előtérbe helyező világképpel szemben a modernizációt, az egyéni szabadságjogok legszélesebbkörű kiterjesztését képviselem.
EZÉRT VAGYOK 19 ÉVESEN MSZP-S és IGEN, IGEN IS, A KÁDÁR- RENDSZER A MAGYAR TÖRTÉNELEM SORÁN AZ EGYETLEN KORSZAK, AMI EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLETET BIZTOSÍTOTT.
Nos én óliberális értékrendűnek vallom magam, és messze NEM TUDOK azonosulni az álláspontoddal. Ezt csak azért tartom szükségesnek megjegyezni, mert a liberalizmus NEM AZ, amiről te itt szónokolsz. Én pedig nagyon nem szeretném, hogy mint liberálist - veled vegyenek egy kalap alá.
Úgyhogy ismét felhívom rá mindenki figyelmét (a tiedet is), hogy amit te itt összehordtál, annak SEMMI KÖZE a liberalizmushoz! Azt egészen másként hívják - de ezt inkább hagyjuk.
Pedro
Míg az MSZP, mint mindenhol Nyugaton küzdött a homoszexuálisok egyenrangúságáért, addig Orbán Viktor megtiltotta a melegfelvonulást. A homoszexuálisokat kiveti magukból a társadalom, s az átlagtól jóval érzékenyebb, kiemelten érzékeny bánásmódra méltó embereket a Fidesz kegyetlensége következtében hagyja, alázzák őket a bunkó, szívtelen emberek ahol tudják.
Való volt a székely himnusz a parlamentbe hogy a KDNP énekelte? szerintem nem. bezzeg amikor mi énekeltük az Internacionálé-t a nemzetközi elkötelezettség élharcosainak nótáját, az nagy bűn volt.
Sőt, ahogy nézem, te inkább PROVOKÁLSZ - vagy pedig BECSAVARODTÁL. Esetleg részeg vagy - mert épeszű, józan ember nem hord össze ennyi marhaságot.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!