Mi a véleményed arról választójogi módosítási javaslatról, amely a 18 év alatti gyermeket nevelő családok felnőtt tagjait juttatná gyermekenként egy plusz szavazathoz?
Vagyis: egy 6 tagú család 6 szavazatot ér, még ha ebből csak 2 nagykorú, akkor is.
Mondhatni egy nagykorú, aki négy gyereket nevel, 5 szavazatot ér.
Igazságosnak tartanád?
Mindez nem az én agyszüleményem, akár meg is valósulhat.
Hát nem teljesen tökminddegy?
a választási bizottság munkáját nem tudod személyesen ellenőrizni, sőt, államtitok mit csinálnak választási időszakban.
Ki szavatolja neked, hogy ténylegesen alkotmányosan járnak-e el?
Na látod, akkor teljesen mindegy, ki mennyit szavaz, vagy hogy szavaz-e EGYÁLTALÁN!
Ökörség. Milyen alapon? Majd a gyerekkel megbeszélik, kire megy az az egy plusz szavazat? ÉS ha egy gyerek van a családban, ki fog helyette szavazni; az anya, vagy az apa?
Szép gondolat, hogy mindenki érdekét képviselni lehessen a váalsztások során, de megoldhatatlan, hogy bármilyen esetben is valamilyen közvetítőn keresztül történjék. Ezért is van az, hogy pl. egy beteg ember nem küldhet el mást szavazni maga helyett.
Baromság, mint a határon túliak szavazati joga.
Bár Szili Katinka támogatná. Sz@rjon ikersünöket!
Na most isten bizony NEM rosszindulatból, de kik nevelnek - nevelnek??? jaj bocsánat - kiknek van ma Magyarországon a legtöbb gyerekük? Én meggondolnám a hasonló törvényjavaslatokat, mert még megérjük, hogy Orbán után a miniszterelnöki székben Kolompár Orbán következik.
Tudom, ez rasszista megjegyzés volt. Vállalom. Mint ahogy a véleményemet is, azaz hogy ez a törvényjavaslat ÚGY BAROMSÁG AHOGY VAN!
Pedro
Na ez már diszkrimináció...
Menjünk és döntsük meg a kormányt!!!
Panem, et circenses.
Esetleg több panem kellene. A lényeges kérdéseket nem itt döntik el, a többi színjáték.
A Fidesz mai marhasága. Ennyi. Holnap megint megörvendeztetnek valamivel.
Remélem mindenki örül a Fidesznek. Ezt akartátok, legyetek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!