Ki látja még Viktor gestapójának a KEHI-t? Szerintetek hol a határ, a személyiségi jogaid, számláid, titkaidba való belekotorászásnak?
Mellé megjegyzem, hogy a PSZAF eddig is ellenőrizhette. Sőt, ha jól rémlik, mégegy szervezet. Már teljesen Orvelli nagytestvér módjára mindenedbe hagyja már mindenki belenézni az államot? Illetve ezt a pártot? Előre bocsátom, több intézkedésük tetszik, de a hatalommániájuk beteges már!
Alkotmányjogászok szerint több alkotmányos jogot sért /ez a törvényük is, mint több másik) Tényleg ennyire rezignáltak az emberek, hogy hagyják? Hány párt, kormánycsere alkalmával kivizsgálhatták volna egymás korrupciós ügyeit, de inkább egymás kezét mosta a két nagy rabló párt, de a mi legkisebb, utolsó fillérjeinkből foltozgatják be a költségvetést, amit ők loptak szét. Nektek ez nem sértő, hogy szó legszorosabb értelmében a legapróbb fillérhez is innentől joguk lenne ezzel a törvénnyel a zsebünkbe nézni?
Nem vagyok ideges, egyszerűen felsoroltam felháborító tényeket. Felháborodott az vagyok, de nem vagyok ingerült, vagy ilyesmi. Teljesne nyugodtan, de emberi jogaimhoz ragaszkodva olyan dolgokat szedtem csokorba, amit mindenki tud, láthatott ,de valahogy a 30-as évekbeli Németországhoz hasonlóan, egy inkorrekt, betegesen hataloméhes kollégiumi csapat hazugságokkal elért egy politikai többséget, és a viselkedésüket, ha teljesen pártatlanul szemlélné egy orvos, és szakvéleményt mondana róla, akkor a Német csapathoz hasonló összeállítást találna, hasonló elvetettségi komplexusokkal, félelmekkel, gyűlölettel tele.
Akik megosztották az országot, demokráciában megszokott más véleményűeket ellenségnek, idegenszívűeknek kikiáltva, megbélyegezve, már nemcsak retorikailag, hanem törvényileg is megfélemlítve, kiszorítva.
"Bűnösök közt cinkos aki néma!"
Nem ellenség az aki nem ért egyet, nem kizárás, nem letiltás, nem megfigyelés, nem minden titkának megtudása kell ,hogy az embereket irányítsák!
Célt tévesztettek, a politikusoknak kéne szolgálni az országot, de ők, aki engedi, ésaki nem , azokat is az igájukba rabszolgásítják!
Csak gondoljatok bele amit gyerekként tanultatok történelemből!
Elnyomás, kizsákmányolás, leuralás, megfélemlítés, államhatalommal való visszaélés... Komcsik nem szóltak bele ennyire az életedbe!
Ha nem voltál párttag (én sosem voltam, már lassan negyven leszek, nem sok időm volt, te be akartak léptetni, nem léptem, szabad európát hallgattam, rokonom, ki benne volt az akkor illegális, titkos ellenzékben, újságjait olvastam...) szóval, akkor pár dologból kizártak, rád szálltak kicsit, de hagytak élni a hétköznapokban.
És gondolj bekle, mennyit kommunistáznak, holott teljesne értlemesen pártatlanul megnézed, a fidesz sokal kommunistább, mint az MSZP. Mert ezek kapitalisták, és demokrácia mellett elkötelezettek. Fidesz meg államosít (én is egyetértek sok ellopott állami vállalat visszaszerzésével, mert írtam ,jópár dolog tetszik, amit csinálnak, de java nagyon gáz!) mindent be akarnakszedni, ők szétosztani, ők akarják megszabni ki mire érdemes. Únióban is teljesen unszimpatikus ez a kommunisztikus korrupt, beszedek, és kipályáztatom... mert teljese igazságtalanság! Korrupció melegágya a pályázatos játék. Unióban is, nálunk is. Nem vetheted szememre, hogy szoci vagyok, mert nem! Unió sem tetszik, de nem lehet szembemenni vele. Nem kelett volna belépni szerintem sem. Ebben pl hasonlítok ka fidesz álláspontra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!