Mi baja a Jobbiknak a melegekkel?
Nekem egyébként SEMMI bajom a Jobbikkal, úgyse hiszem, hogy jobban irányitanának, mint a fidesz, vagy bármely más párt.. Attól eltekintve, hogy egy nagy homofób párt. 'Szebb jövőt!' ezigy szép, és jól hangzik.. szégyen... bűnbakokat gyárt. egyszerű válaszokat adnak a kérdésekre (a legnagyobb problémákra is, meggondolatlanul >), olyan dolgokról beszélnek melyek nem tartoznak az európai normákhoz, és anyagilag finanszírozhatatlan.. nagyon fárasztó és elkeserítő az emberi butaság.. a mutlik...rájöttek 4 évre van a válságadó. most ez eon már gondolkodik , h brazil, kína, török cégnek, majd továbbpasszolja. azok el vannak, az ilyen árak mellett is.
aztán majd szépen emelgetik tovább. azokat a dolgokat mint például: só, cukor, hús javarészt multikban vesszük a multik ezt a multiadót áthárítják a szegény emberekre, mert nem tudják miből kifizetni, hisz maguk is kénytelenek voltak jelentős veszteségeket elkönyvelni, a szegények rosszul járnak, ez a hülye viktor meg szabadságharcról beszél..a nép meg beveszi
..milyen buták vagyunk, de most már gázárat fog emelni, nem tud vele mit csinálni..akkor ugye az AB-t kicsinálták, totál lerombolták a jogállamot, beültettek egy bohócot köztelnöknek
egy fideszes kicsinált képviselő mondta: "ezek úgy csinálták mint rákosi 49ben"
totál nincs semmilyen vmirevaló demográfiai állapot.nincs miből fizetni a nyugdíjakat. e helyett viktorka, fülkeforradalmazik..
és felelőtlen ígéreteket tesz a nők 40 éves munkaviszonyával kapcsolatban
..nagyon vissza fog ütni, de a magyar nép; ezt nem látja....
volt egy felmérés, amely pedagógusokkal készült, és 91% elvetetné a gyerekét
ha tudná h meleg lesz.. szomorú. míg ha fogyatékos, vagy halálos beteg lenne, akkor 50 % körül, meleget nem választanának meg
semmilyen tisztségre, de háromszor elvált férfit igen.én nem vagyok meleg, de aki homofób, az azért gondolja már meg, hogy miket álítgat. te azzal a kijelentéssel hogy utálom a b*zikat, azzal iszonyat sok embert elítélsz el. és ha a legjobb barátod számít rád, és belvallja neked, akkor elítéled? ilyet a primitív beszükült gondolkodású emberek tesznek.. nekem sok meleg haverom van, nagyon jófejek, csak néhányuk jár felvoulni. és akkor mivan? a kissebbséggel mit tudna kezdeni a jobbik? ja, hogy a melegség lelki betegség.. igazad van. Én ezért utálom a depressziósokat, klausztrofóbiásokat és tériszonyosokat, ezek is lelki betegségek és aki ebben szenved, az onnantól nem normális ember és bármilyen szörnyűségre képes lehet, ha egyszer elhatalmasodik rajta az őrület. betegség... ettől a falra mászok. HA az lenne, azt az emberi DNS már rég kitisztította volna, rengeteg ideje volt, mégsem tette meg.:) 16/f/m
NA tölem aztán azt csinálnak a MÁSÓKKk amit akarnak
1 ne vonuljanak fel
2 ne a gyerekekelött
3 neprobálják belereöltetni senkibe hogy fogadjuk elöket
. pont
A linkre:
Ez totál indifferens. Mi köze a homoszexualitásnak a transzszexualitáshoz?
"A transzneműség identitás, vagyis arra utal, hogy az illető nemileg hová tartozónak tartja magát, nem pedig arra, hogy kihez vonzódik (vö. nemi irányultság). A transzneműség az irányultságtól független, arra „merőleges” dimenzió:
A TRANSZNEMŰEK KÖZT UGYANIS LÉTEZNEK HETEROSZEXUÁLISOK, HOMOSZEXUÁLISOK, BISZEXUÁLISOK, ÉS ASZEXUÁLISOK EGYARÁNT!
"Ez totál indifferens. Mi köze a homoszexualitásnak a transzszexualitáshoz? "
Az, hogy ugyanakkora trauma éri majd a kölköt mikor rájön, hogy az apja sem nem nő sem nem férfi mint mikor az anyja is férfi. :D
"Ez egy természetes ösztön, de ezen uralkodni kell, mert egyrészt értelmetlen (nem lehet kiírtani minden meleget, mert folyamatosan születnek újak és újak)"
A homoszexualitás rendszerint nem vele születik és nem örökölhető.
Akkor mivel magyarázható, hogy kortól és földrajzi helytől függetlenül mindenhol létezik?
Vagy akkor valakit homoszexuálissá lehet nevelni azáltal, hogy a Steiner Kristóf a műsorvezető a viván?
Komoly kérdés...
Megértem azt a meleget, aki ugyan úgy néz ki és gondolkozik, mint egy heteró beállítottságú,bemegy dolgozni a munkahelyére és este, amikor végez azonos nemű párjához megy haza. Ő egy felvonuláson önmagát adhatja, önmaga lehet nyíltan. Nyíltan kézen fogva mehet az utcán. De ez megint másik kérdés, hogy felvonul és nem partyzik és enyeleg. Ezért van az, h ...megértem azt a heteró beállítottságú embert, aki megbotránkozik, ha melegfelvonuláson sok meleg falja egymást. Valóban nem odaillő. Ez így ebben a formában valóban polgárpukkasztó lehet. Ezen lenne mit csiszolni kedves szervezők.
Amit a kérdező írásában éreztem az az elfogadás hiánya.
Sajnos nekünk embereknek önmagunkat kellene először is tudni elfogadni.Ez sem megy még.Utána kellene tudnunk elfogadnunk más embereket. Akár nemi hovatartozása miatt, akár vallása miatt, akár politikai meggyőződése miatt. Ez megint csak nem megy még. Hogyan tudnánk elfogadni egy idegen bolygó életformáját, ha magunkat, embereket nem tudjuk elfogadni olyannak, amilyen? Ez sem megy még.
Meleg vagyok. Önmagamat már elfogadtam. Nem írom ki magamra, hogy meleg vagyok. Nem sétálok kézen fogva barátommal az utcán. Nem csókolózok vele az utcán, mindenki előtt. (Ez mondjuk heteró párnál is lehet, hogy már túlságosan is szexuális és nem utcára való.) Környezetem elfogadott olyannak, amilyen vagyok. Nem azt nézték, hogy meleg vagyok, hanem, azt, hogy milyen ember vagyok. Azt nézték, ahogyan élem az életemet és ahogyan velük viselkedek. Azért vagyok meleg, mert saját nememhez vonzódom. Ez ténylegesen szexualitásomban és magán, intim szférámba jelentkezik. Ehhez pedig senkinek semmi köze. Senkinek semmi köze, ahhoz, hogy mit csinálok az otthonomba és a hálószobámba és ahhoz sincs, hogy kivel.Prűdség ezért valakit elítélni.
Sajnos nagyon sok ember ezért ítél el, amihez egyébként sincs semmi köze. Rossz embernek tart.Elvetemültnek.Génhibásnak. Megölne, elpusztítana, karanténba zárna. Pedig nem is ismer. Csak azt tudja, hogy saját nememhez vonzódom. Meglehet pedig egymás mellett isszuk a sörünket a kocsmába. Viszont neki ennyi elég. Gyilkossá válna...És ezt el tudná fogadni...
Elfogadom azt, hogy radikális magyarságtudattal él valaki, mert nem vagyunk egyformák és ez így a szép. Csak arra kérem,hogy fogadja el ő is azt, hogy az otthonomba azt csinálom, ami jólesik és boldoggá tesz. Fogadja el, azt, hogy önmagam vagyok.
Köszönöm.
Kedves utolsó!
Ez így teljesen rendjén van, tényleg a magánügyed, és akként is kezeled.
A gond tényleg az ezzel való "hivalkodással" kezdődik.(és talán végződik is), mert mit mondjak a 7 éves gyerekem azon kérdésére, hogy miért van a bácsi néninek öltözve, miközben Pest főutcáin vonulva, egy platón táncol?
Kedves utolsó!
Ezt abszolút megértem. És ha ez történne, akkor mit mondanál neki? Ha kisebb a gyerek, akkor valami olyasmit, hogy:
- Vannak olyan bácsik, akiknek egy kis baj van az agyával, és bácsiként szeretnek néni ruhákban járni.
vagy
- Csak játszanak, hülyéskednek!
Ilyenkor valami ilyesmit érdemes mondani, aztán kész.
Ha a gyermek idősebb lesz, akkor meg el lehet neki normálisan magyarázni a dolgot (csakhogy ez megint nem igazán a homoszexualitásról szóló példa volt, hanem a transzszexualitásról).
De tény és való ezt könnyebb megmagyarázni, mintha két pasi csókólozna az utcán!
az eredeti kérdésre nem válaszolt senki sem.
vicces lenne, ha egy szélsőjobb párt támogatná a melegeket!
amúgy a vitához annyit szólnék hozzá, hogy engem nem érdekel! nem fogok habzó szájjal acsarkodni a homoszexuálisok ellen, mint egy b*zi :D
A melegfelvonulást a következőképp lehetne megszüntetni: NEM FOGLALKOZNÁNAK VELE! elvonulnak és kész! egy idő után megunják majd. Svédországban ez pl. bevett módszer!
probléma letudva
az ellentüntetésnek pedig nem sok értelme van, azt az energiát inkább a szexre fordíthatná a sok nagyeszű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!