Mi baja a Jobbiknak a melegekkel?
Nekem egyébként SEMMI bajom a Jobbikkal, úgyse hiszem, hogy jobban irányitanának, mint a fidesz, vagy bármely más párt.. Attól eltekintve, hogy egy nagy homofób párt. 'Szebb jövőt!' ezigy szép, és jól hangzik.. szégyen... bűnbakokat gyárt. egyszerű válaszokat adnak a kérdésekre (a legnagyobb problémákra is, meggondolatlanul >), olyan dolgokról beszélnek melyek nem tartoznak az európai normákhoz, és anyagilag finanszírozhatatlan.. nagyon fárasztó és elkeserítő az emberi butaság.. a mutlik...rájöttek 4 évre van a válságadó. most ez eon már gondolkodik , h brazil, kína, török cégnek, majd továbbpasszolja. azok el vannak, az ilyen árak mellett is.
aztán majd szépen emelgetik tovább. azokat a dolgokat mint például: só, cukor, hús javarészt multikban vesszük a multik ezt a multiadót áthárítják a szegény emberekre, mert nem tudják miből kifizetni, hisz maguk is kénytelenek voltak jelentős veszteségeket elkönyvelni, a szegények rosszul járnak, ez a hülye viktor meg szabadságharcról beszél..a nép meg beveszi
..milyen buták vagyunk, de most már gázárat fog emelni, nem tud vele mit csinálni..akkor ugye az AB-t kicsinálták, totál lerombolták a jogállamot, beültettek egy bohócot köztelnöknek
egy fideszes kicsinált képviselő mondta: "ezek úgy csinálták mint rákosi 49ben"
totál nincs semmilyen vmirevaló demográfiai állapot.nincs miből fizetni a nyugdíjakat. e helyett viktorka, fülkeforradalmazik..
és felelőtlen ígéreteket tesz a nők 40 éves munkaviszonyával kapcsolatban
..nagyon vissza fog ütni, de a magyar nép; ezt nem látja....
volt egy felmérés, amely pedagógusokkal készült, és 91% elvetetné a gyerekét
ha tudná h meleg lesz.. szomorú. míg ha fogyatékos, vagy halálos beteg lenne, akkor 50 % körül, meleget nem választanának meg
semmilyen tisztségre, de háromszor elvált férfit igen.én nem vagyok meleg, de aki homofób, az azért gondolja már meg, hogy miket álítgat. te azzal a kijelentéssel hogy utálom a b*zikat, azzal iszonyat sok embert elítélsz el. és ha a legjobb barátod számít rád, és belvallja neked, akkor elítéled? ilyet a primitív beszükült gondolkodású emberek tesznek.. nekem sok meleg haverom van, nagyon jófejek, csak néhányuk jár felvoulni. és akkor mivan? a kissebbséggel mit tudna kezdeni a jobbik? ja, hogy a melegség lelki betegség.. igazad van. Én ezért utálom a depressziósokat, klausztrofóbiásokat és tériszonyosokat, ezek is lelki betegségek és aki ebben szenved, az onnantól nem normális ember és bármilyen szörnyűségre képes lehet, ha egyszer elhatalmasodik rajta az őrület. betegség... ettől a falra mászok. HA az lenne, azt az emberi DNS már rég kitisztította volna, rengeteg ideje volt, mégsem tette meg.:) 16/f/m
"És most ezt azért írom külön, mert ezt a válaszom úgyis törölni fogják, de a szememben szégyen ßuzinak lenni. Nem csak az ő szégyene, de a családjáé is."
Ja, mert a homoszexualitás az rohadtul a családi neveltetés következménye? Viszont akkor meg a 91%-os abortuszos dologgal van probléma, hiszen ezek szerint genetikai okai vannak. Meg ugye az a másik, hogy most akkor az abortuszt elítéljük-e vagy sem.
Vagy melegeket el lehet vetetni? Vagy a melegek nincsenek is az anyaméhben, mert a család nevelésének a hatására lesz valakiből meleg?
Totál kuszákat mondanak itt az emberek összevissza.
De talán nagyon elragadtattam magam, mondok neked valamit amit talán értelmesebbnek találsz!
Miért nem tudja az emberek nagy része elfogadni a homoszexualitást? Én pl. (és ezzel minden egészséges beállítottságú ember így van szerintem) meglátok egy szép nőt az utcán, és persze elindul a fantáziám, ha olyan nőt látok, aki nem vonzó számomra, de esetleg a kelleténél kihívóbban van felöltözve, némi fintorral nézek rá!
Lefetne sorolni az ilyeneket, azokat a hétköznapi embereket, akik valami miatt bizonyos érzelmeket váltanak ki belőlünk, vulgárisan fogalmazva megb*sznám mert jó nő, vagy bottal sem érnék hozzá stb...
Ez minden bizonnyal a melegeknél is meg van.
Namost...
Amikor meglátok pl. egy meleg párt, egyszerűen elundorodom a gondolattól. (persze a szexuális beállítottságom miatt csak a férfi párok váltanak ki ilyen hatást belőlem.)
Ez pl. egy természetes reakció, ami miatt nem hinném, hogy meg tudnának győzni a homokosok természetes mivoltáról!
Kedves utolsó!
Köszönöm, tökéletes választ adtál! Pont ezért hülyeség a homofóbok egy nagy problémája.
Hogy majd ha a gyerek lát az utcán/tévében két pasit vagy két csajt csókolózni, akkor abból nagy valószínűséggel meleg lesz.
Csakhogy nem, a fiúgyerek mindenféle szociális nevelés és hatása (akár hetero, akár homo irányba) nélkül is, megától, ösztönösen látja, érzi, hogy ott lent elkezd neki valami nőni, ha egy szép kislányt lát, és undort érez, ha a két bácsit lát csókolózni.
Ez a természetes heteroszexuális reakció, és a kisfiú akkor is ezt fogja látni és érezni ösztönösen, ha naponta lát az utcán két csávót csókolózni. Vagy maximum elfogadja, hogy van ilyen is, de nem fog ettől megkívánni egy másik fiút.
Igen, olyan van, hogy valakit olyan pszichés trauma ér, amitől a homoszexuális irányába fordulhat el (például egy pedofil meleg fajtalankodik vele). Ok, ezt aláírom!
De akkor se lesz kellemes élete, ha kislányról van szó, akit egy pedofil hetero férfi megerőszakol!
A homoszexuálisoknak is anyjuk és apjuk volt, látták a heteroszexuális modellt, mégis a fiúknak a fiúkra izgulnak fel. Ez az ösztön, mondhatni a természetes ösztön bennük! Igen, nem tudnak szaporodni! De ettől függetlenül maga a gén nem pusztult ki, sőt még nem is igazán terjed, tehát melegeknek (ha van gyerekük) nem lesz nagyobb eséllyel meleg, mintha egy hetero-é lenne.
Undorító számodra, ha a két srác csókolózik? Rendben van, nekem is! Mert ez a heteroszexuális természetes ösztön.
A homoszexuális természetes ösztön számára pedig ez vonzó.
"Gratulálok:) Te pl mit tennél, ha kiderülne a gyerekedről? "
Főbelőném bameg!
"haverom bevallaná hogy b***, akkor orrbavágnám és megkérdezném hogy "még mindig?". Lehet hogy vaskalapos vagyok, de az ilyenek fizetik be az adót, amiből a magadfajták után az állam családi pótlékot fizet."
Igen, köztudott, hogy az orrba vágás hatására a homokból heterók, és a heterókból homok lesznek. Ennél még abban is több logika van, hogy egyes afrikai országokban (jé, ott is vannak melegek?) a leszbi nőket például férfiakkal erőszakoltatják meg, hogy ettől biztos rendbe jönnek.
Igen, a melegek még adót sem fizetnek, sőt külön extra családi pótlékot igényelhetnek. Sőt még külön MELEGétkeztetési utalványt is!:)
De amúgy én részben megértem a "homofobokat" is.
Normális dolog undorodni attól, hogyha két férfi csókolózik. Természetes reakció, így védekezik a természet, hogy a heterok ne legyenek homok! És pont emiatt az ösztön miatt nem lesznek a heterok évi 200 melegfelvonulástól sem homok, mert bennük van ez az elutasító ösztön. De szerintem is felesleges az egész, arra jó, hogy ki lehet vele hangsúlyozni, hogy bántják a melegeket.
Viszont az, aki a haverját megverné, vagy a gyerekét lelőné, mert homoszexuális az valahol lemaradt az ősember szintjén. Ez egy természetes ösztön, de ezen uralkodni kell, mert egyrészt értelmetlen (nem lehet kiírtani minden meleget, mert folyamatosan születnek újak és újak), másrészt pedig felettébb káros, hisz egy ösztön diktálja, ami nem vesz figyelembe egyéb tényezőket. Például, hogy egy meleg is lehet a munkájával kimondottan hasznos a társadalomnak. Mondok egy másik példát az ösztönökre:
Múltkor az utcán előttem ment egy öreg nénike, és siettem, de nem tudtam elmenni mellette. Volt bennem egy olyan ösztön, hogy na bammeg, én ezt felrúgom, ilyen lassan nem lehet menni. Ez egy normális dolog, természetes ösztön! NA erre jön rá a szociálódás, nem rúgom fel, mert a társadalom számára a tudásával hasznos lehet, hiába nagyon lassú szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!