A Fidesz a saját "munkásőrségét" szervezi és erősíti?
A Terrorelhárítási Központ újabb 1,4 milliárd forintot kap a költségvetés általános tartalékából.
Ezt is az Orbán által már-már kötőszóként használt "népakarat"-tal indokolják, mint ahogyan a kommunisták indokolták "demokráciá"-val a saját párthadseregük létrehozását?
A célja is az lesz, mint a munkásőrségnek? Megfélemlítés, a párthatalom biztosítása és megmozdulások elnyomása?
A TH Orbán személyes serege.
A volt főtestőre lett a vezetője.
szerintem meg nem lesz semmiféle magánhadsereg, elvégre a sündőrség is ott van neki!
Ez megint csak pénzlenyúlásra jó!
Nekem már az In-Kal Sec.-tól is felfordult a gyomrom. Magánkommandósok????? Rohadjatok meg!
Azért a terrorelhárítási központ komolytalanságát mi se bizonyítja jobban, mint az ország legveszélyesebb terroristája: (Budaházi)??????.......nevetséges mit művel a hatalom azzal az idiótával.
Mutatnék Én pár igazi terroristát Orbánnak, Pintérnek.
Amikor megalakult a központ szépen felsorakozott a sok rendőrbácsi (maszk nélkül). Tudom szép szál legények, félelmetesek:). Csak éppen egy terrorszervezet, a lehető legtöbb információt gyűjti az antiterrorista egységek tagjairól. (nevetséges, hogy pl.: az iwiw-en büszkén hirdetik, hogy pl. melyik bevetési főosztályhoz tartozik. Fényképet rak a családjáról, barátairól láthatóak a kapcsolatai. Majdnem 6000 rendőrséghez köthető ember van fent különböző közösségi portálokon. Aztán majd a szépszál legényekkel, vagy családjukkal történik valami, mert a felsővezetés hencegni akart, meg félelmet kelteni.
Gratulálok! Megint a rendőr fog szívni, akinek jobb dolga is van, mint nagypofájú, kopogtatócédula-hamísitó emberkékhez kivonulni. De ugye ő is pénzből él, nem ellenkezhet a főnökeivel. (mi sem bizonyítja jobban mint a kormányváltás utáni főrendőr-tisztogatások)
Nagyon jó lenne egy országos rendőrsztrájk, ami rámutat erre a problémára. A rendőrök nem arra esküdtek, hogy bírságbehajtó csicskák legyenek.
Jó lenne egy fórum, ahol a rendőrök elmondhatnák min változtatnának és a civilek láthatnák, hogy nem minden rendőr ért egyet a jelenlegi szabályozással.
Nagyon nem lesz ennek jó vége....
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!