Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A családi programokat ki...

A családi programokat ki szervezi nálatok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindenki .

ha van valami jó akkor akár anyósom is mondja hogy uccu Ő is viszi az unokáját.

De olyan is van hogy szombat reggel úgy kel fel a férjem hogy na menjünk aztán elindulunk és útközben találjuk ki. Persze az irány megvan hogy mittudomén é. középhegység de hogy azon belül hol... na az adja magát.

szóval spontán meg rendezvényfüggő de mindahányan mi felnőttek.

2011. máj. 30. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Én. Természetesen annak figyelembe vételével, hogy mit szeret csinálni a párom és mi jó a gyerekeknek is. Vélhetőleg nem vagyok túl rossz programszervező, mert bár a párom nagyon is határozott és domináns férfiember, teljesen rám bízza ezeket a dolgokat. :-)
2011. máj. 30. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Én. Tegnap reggel 7 kor kitalálta a férjem, hogy gyereknap alkalmából menjünk Egerbe. Mondtam neki, hoyg nem jó öltet, mert:

1.gyönyőrű nagy kertünk van,2 csúszdás mászóka és ugrálóvár van benne amit előző nap kaptak, így szeretnének vele játszani

2.a pici (másfél éves) még fogzik, ezért nyűgős, kicsit megy a hasa, nem szeretek idegenben lenni vele, jobb ha a saját ágyában alszik

3. nekem is megvan

4. egész héten hajnalban kelt a férjem, hulla fáradt, nem hiányzik neki sem +400 km vezetés

5. picik még hozzá a csajok, nem élveznénk a város látogatást, játszani meg itthon is tudnak, vagy a helyi gyereknapon délután, alvás után

5. nem kell étteremben enni, ha itthon maradnk és csinálok valamit bográcsban.

Meggyőztem és csak 1 órát duzzogott :) A kaja finom lett, közben a csajok ugráltak, hintáztak, cicáztak, homokoztak, motoroztak...stb, ő pihent az árnéykban és olvasott, én pedig tök nyugodt voltam. Hát ezért szervezek én és ezért döntök én nálunk :)

(két hét múlva beütemeztem egy sümegi vár látogatást, mert a Balcsival együtt már lehet, hogy a lányok is élveznénk. Nehéz egy 13 éves fiúnak, egy 3,5 + 1,5 éves lánynak és egy hisztis Apucinak jó programot szervezni )

2011. máj. 30. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Mikor ki :) Általában együtt, vacsora közben vitatjuk meg, hogy hova kéne menni, mit kéne csinálni. De van, hogy a férjem talál ki egy programot, vagy én olvasok valamiről amire el akarok menni stb.

A nagyszülők is szívesen szervezkednek, tegnap pl. anyósomékkal kirándultunk és nagyon jó volt. :)

2011. máj. 30. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Közösen.
2011. máj. 30. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:

szia,

mi mindig kaphatóak vagyunk valami közöd programra, a családdal együtt egyeztetünk (mert elég nagy :), a baráti körünkben mi vagyunk az egyetlen gyermekes család, de már Ők is figyelembe veszik a gyerkőcöt, a 3-as programokat meg közösen szervezzük :) 2,4 éves a fiunk, nagyon menőkések vagyunk, szinte minden hvégére jut valami :)

Ági

2011. máj. 30. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
már mint 2,5 :))))
2011. máj. 30. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk én, de nincs vele baja a férjemnek.
2011. máj. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!