Hogyhogy a belügy szervezi a közmunkát?
2012-től a közmunkaprogram végrehajtása a Belügyminisztériumhoz kerül, ahol erre célra helyettes államtitkárság is létrejön. Ennek oka, hogy az új közmunkaprogram, azaz több százezer ember tervezett kényszermunkára fogása, közbiztonsági problémákat is felvet. Most akkor majd a rendőrök felügyelik, hogy jól dolgozott-e a közmunkás? Meg hát ugye az a volt rendőr, akitől most megvonják a nyugdíját, majd maga is mehet közmunkásnak. Nem furcsa-e ez?
Az fn-en olvastam a cikket, ami a Magyar Nemzetre utal, de az mno-on nem találtam az eredeti cikket:
Végül is: belügy, vagy nem?
A cikkben egyébként elég sötét jövőt vetítenek előre, és ami a legrosszabb, hogy ez valószínűleg be is következik.
Eddig is sokkal könnyebb volt a kertművelés helyett a posta előtt állni, és várni a pénzt.
De akinek nincs kertje, meg aki városban panelházban lakik: azzal mi lesz???
"Az újságnak nyilatkozó kriminológus szerint minden bizonnyal sokan lesznek, akik öngondoskodás alatt a bűnözés változatos módjait értik majd,"... mivel a teraszon nem terem meg a krumpli, a répa, a csirkék meg a disznóól mellett rögtön jobbra.
Az utóbbi hónapokban több szociológus is figyelmeztetett arra,ha tovább nő a munkanélküliség,tömegek szegényednek el,akkor megnő a lopások,bűnözések száma.
Ha valaki nem tud megélni,nem tud a gyereken enni adni,akkor lopni fog. Nem csak a cigányok,hanem a magyarok is.
Majd azok a rendőrök,akiktől megvonják a nyugdíjukat és állományba helyezik őket,vigyáznak a rendre.
Bár nem nevezném kényszermunkának, de sajnos ez a Fidesz "jövőképe"
Szerintem megérettek arra, hogy leváltsuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!