Egyetértetek azzal itt a 3. világháború és
klímakatasztrófa küszöbén, hogy ha ezeket egyáltalán
túléli az emberiség, akkor utána érdemes lenne végre
matriarchális társadalomban élni?
51/65 A kérdező kommentje:
#50 Én konkrétan a számokat és egyenleteket számonkérő szabályrendszeredet próbáltam volna megérteni, amivel kapcsolatban természetesen nem tudtál a kérdéseimre válaszolni, hiszen légből kapott ostobaság az egész. De azért én megadtam a lehetőségét annak, hogy megmagyarázd. Itt szó sincs tetszésről vagy nem tetszésről. Kitaláltál valami értelmetlen, képtelen bullshitet hogy ledominálj egy vitában, nem jött be. Ennyi történt.
#51 A valószínűségszámítás nem egy légből kapott dolog, számos területen használják, az pedig már a te szubjektív problémád, ha félreértelmeztél egy cinikus megjegyzést, ne'adj isten ezáltal próbáltad kiforgatni a szavaimat.
tegnap 15:11
53/65 A kérdező kommentje:
#52 Hogyne. És aki ért a valószínűségszámításhoz, az nem kér számokat és egyenleteket egy olyan kijelentés alátámasztására, hogy "szerintem nagy valószínűséggel haladunk a világégés felé", hiszen tudja, hogy nincs ember a Földön, aki birtokában lenne az összes szám és tényező ismeretének ahhoz, hogy ennek a valószínűségét ki lehessen számolni. Ez részemről csak egy becslés, egy vélemény volt - bár ezt már írtam.
Ergo megint oda lyukadunk ki, hogy csak ledominálni, sarokbaszorítani akartál ezzel az ostobasággal. Ugye? Nyugodtan beláthatod, mert egyébként teljesen nyilvánvaló.
#53 Még mindig nem "ledominálni" akartalak/akarlak, illetve nagyon sajnálom, hogy az előző válaszom "cinikus megjegyzés" részét nem értetted meg. Az, hogy félreértelmezted/tetszőlegesen értelmezted és erre vered a nyálad, az nem az én problémám, ismétlem. Mellesleg még mindig érvelési hiba, azóta is.
tegnap 15:32
55/65 A kérdező kommentje:
#54 Persze, félreértelmeztem. Tehát azt állítod, hogy ez nem egy ledomináló, leuraló kérdés volt, csupán egy "cinikus megjegyzés"?
"Akkor kérlek vezesd le, hogy a "nagy valószínűség" esetén mennyi pontosan a p értéke, illetve miféle minták, statisztikák alapján számoltad ki, milyen egyenletekkel, és milyen együtthatók szerepeltek az egyenletekben, hogy néznek ki a próbafüggvények. Mert ez így kb annyi relevanciát képvisel, mintha én azt állítanám, hogy a Nap kering a Föld körül. Illetve ha eddig még nem esett volna le, a kérdésedre az a válaszom, hogy nem, mivel eddig sem véletlenül történt az ellenkezője."
(#20-as hozzászólás)
#55 Tudod mit, akkor bizony le akartalak uralni, (ahogyan meg is tettem a továbbiakban), legyen neked igazad. Boldogok a lelki és a szellemi szegények...
tegnap 16:17
57/65 A kérdező kommentje:
#56 Ezt nem nekem kell beismerned, hanem magadnak. Megmosolyogtató ez az "akkor bizony le akartalak uralni, ahogyan meg is tettem a továbbiakban" kijelentés. :) Mivel én csak próbálkozást és kapálózást láttam erre. Okoskodás mögé bújó hülyeségbeszélést.
Eszedbe sem jutott, hogy te vagy önhitt és makacs, és talán azért mondtam ezt, vagy az előzőeket, hogy felismerd magadban az említett tulajdonságokat? Másokra mutogatni és másokat hibáztatni vagy hülyének nézni nagyon könnyű, ám nem túl okos dolog. Ha szerinted én okoskodás mögé bújva beszélek hülyeségeket, úgy ám további jó szórakozást kívánok neked a sötétségedben.
tegnap 17:38
59/65 A kérdező kommentje:
#58 "Ha szerinted én okoskodás mögé bújva beszélek hülyeségeket, úgy..."
Igen. Én megadtam a lehetőséget arra, hogy megmagyarázd a saját bullshitedet. Nem sikerült.
Ami a hozzászólásod többi részét illeti. 🙂
[link]
Én is megadtam számtalanszor a lehetőséget neked arra, hogy alátámaszd az állításodat, ehelyett engem támadtál. Ennyit az érvelési hibákról. Bárkiből ki lehet provokálni.
tegnap 17:58
Kapcsolódó kérdések: