Klíma Gréta zöld kommunista/blm terrorista különítményesei szerint itt a klímakatasztrófa és kihalunk,de hogy lehet akkor,hogy július 1 van és eddig hűvös a nyár?
Szerintem a Duna vízhozamára nézz rá mennyit csökkent az utóbbi 20 évben. Keress rá a neten mikor kellett utoljára lezárni árvíz miatt a budai alsó rakpartot , megdöbbentő.
Egyébként magyarországi klíma az elsivatagosodás felé halad.
A klíma jelentősen változik a globális felmelegedés nem azt jelenti, h a világon mindenütt melegszik az időjárás minden időpontban. Átlagot számolnak ami nő. És mivel a nyári hőhullámok 40 fok felé kerültek ezek dobják meg. Egyébként július még előttünk van, ami az átlagot simán emelheti.
Vagyis azt állítod hogy terroristák vezetője?Erősítsd meg kérlek, hogy a rágalmazás mint vád biztosan megálljon a bíróságon.
Tegnap már felsültél egy baromsággal,úgy látszik nem tanultál belőle.
A kérdésről Trump jut eszembe.maradjunk annyiban hogy a világban az ezzel foglalkozó szakemberek jobban tudják :)
Mindössze huszonéves vagyok de már a gyerekkoromhoz képest is k..rva sokat változott az időjárás.
- a tél kb megszűnt, hó alig
- a tavasz is kb megszűnt, egy esős, hideg valami lett belőle, amiből 1 hét alatt nyár lesz június környékén
- a nyár teljesen kiszámíthatatlanul váltakozik a 35+fok, viharok és záporesők valamint a hűvös időszakok közt. Elmész otthonról délben, fogalmad sincs mi lesz este
- brutális aszályok, évente megdőlő hőmérsékleti csúcsok
Nem szeretem a klímahisztizőket de aki szerint nem változik az időjárás az teljesen ignoráns és ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!