A jövő generációi mennyire fognak bennünket gyűlölni a klímakatasztrófa miatt?
Mi akik ugye tudunk a klímaváltozás rettenetes jövőbeli következményeiről, mégsem teszünk ellene érdemben semmit és nem is tudunk, szerintem rengeteg köpetet kapunk majd a sírjainkra
Mondjuk eddig még elment a dolog annyival hogy próbálnánk tenni valamit. De ennek is vége Donald Trump beiktatásával, a zöldpolitikának befellegzett. Ezt látják majd azok is akiknek mondjuk a tenger elönti az otthonát és menekülni kényszerül, azok is akik emiatt a menekülthullám sorozat miatt szenvednek majd. Mit fognak rólunk gondolni?
Nem lesz mély megvetés tárgya a jelenkor embere?
Az öregek a fiatalok szemébe tudnak majd nézni amikor szembesítik őket bűneikkel?
Bennünket? Mármint Kiss Psita mit tehet róla, hogy a multik ontják a környezetszennyező eljárásokat, termékeket, szállítják az olcsó összeszerelő üzemekbe meg vissza a termékük?
Tudod kik tehetnek erről ? A multik vezetői meg azok a tulajok
Személy szerint te mit teszel? Eleget teszel?
Mert ami eddig ment nyugaton, hogy minden szennyező termelést kiszerveztünk keletre / délre az nem olyasmi ami globális szinten segített, nyilván gazdag országok tudták ütemesen húzogatni arra, hogy ők már nem csinálják de csak megvették ugyanazokat a javakat amiket óriási szennyezés árán gyártottak le.
Ez szűnik most meg, de szerintem ez még előnyös is, mert amit az USA-ban gyártanak le azt szigorúbb környezetvédelmi feltételek mellett fogják megtenni, mintha Vietnámban készült volna. Plusz ha te fogyasztasz akkor a szennyezésed is maradjon helyben.
"ha te fogyasztasz akkor a szennyezésed is maradjon helyben"
A szén-dioxid nem marad helyben, az beüt nálunk is, akár Vietnamban, akár Nebraskában eregetik.
Abból kiindulva, ahogy ma mentegetik a nácikat, majd az lesz a duma, hogy nem tudták/nem gondolták hogy ennyire komoly a helyzet.
Pedig én már a kilencvenes években gyerekként is tudtam a mainstream "zöldpropagandából", hogy baj van, és azóta eltelt 30 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!