Mennyire követed nyomon a Mi Hazánk Mozgalmat, és mi a véleményed a tevékenységeikről?
Túlnyomó részt YouTube, és X tartalmakat osztanak meg, itt nagyon jól lehet informálódni bármiről.
Mit gondolsz a pártról, politikusaikről, megnyílvánulásaikról, eddigi tetteikről, irányvonalukról?
Azt most hagyjuk, hogy szatellitpárt vagy sem, nem erről szól a kérdés.
13, nem a vélt konteókkal meg ultranácizmussal kell azonosulni, azt kell nézni, mi az ország érdeke. Infláció, hazai vállalatok, egészségügy, korrupció, export, stb. stb. Nem lmbtq mesekönyvekkel kell azonosulni, ezek lényegtelen dolgok.
Én sem azonosulnék a komcsikkal 1918ban, deha ők védték volna az országot, akkor őket kell támogatni. Az oroszokat is utáljuk, mégis őket támogatjuk most. Ahogy a palesztinokat. Koreát vagy Kínát sem kedveljük de most nekik vsn igazuk. Ha egy transznemű kommunista zsidó ember emelné fel az országot, akkor az jó lenne az országnak. Ettől még nem kell egyetérteni vele.
A hülye nácizásozoknál egy ember is fontosabb, aki ma meghalt az egészségügy, a pénztelenség vagy a c-bűnözés miatt.
#14, már ne is haragudj, de én nem birkáztalak le téged, akkor te miért formálsz rá jogot? Én tiszteletben tartom a választásodat, még ha nem is értek vele egyet.
#15, már volt a történelemben olyan esemény, ami könyvégetéssel kezdődött, nem biztos, hogy az a jó irány, hogy olyan műveket semmisítenek meg (akár csak a hecc kedvéért), amikkel ők nem tudnak egyetérteni, mert ebből jogos a feltételezés, hogy ha hatalomra kerülnek, akkor ugyanezt fogják csinálni, csak nagyobb méretekben.
És, ha már egy mesekönyvben is problémát látnak, akkor én nem tudom még csak elképzelni sem, hogy az egészségügyet hogyan tennék rendbe, az oktatásról nem is beszélve. Persze lehet, hogy nincs igazam, de valószínűleg ki sem fog derülni, mert nem fognak hatalomra jutni.
16, a transzpropagabda mesekönyv szimbolikus ügy. Csak bele akartok kötni, nácizni az MH-t.
A nácik valójában nem égettek könyveket. A demokraták, antifák viszont igen, mindjárt 45-ben. Sok könyv ma sem kapható. JK Rowling könyveit is elégetik. 56ban is videó van könyvégetésről. Tehát ez csak ürügy a nácizásra. Normális embernek eszébe sem jutna a darálásról a náci könyvégetés mítosz. A turul és Árpád sáv sem náci jelkép.
Jelenleg a fidesz, mszp, dk, momentum, MZP és az MH-n kívül mindenki támogat egy zajló népirtást Gázában, kisgyerekek éhezését, gyerekbénulás járvány is kialakult, gyerekek, ensz-esek, újságírók, segélyszervezetisek lelövését távcsövessel, civilek elrablását és megkínzását válogatás nélkül. Csak az MH nem támogatja ezt a nácizmust. Sőt egyetlen népirtást sem támogatna szerintem.
Úgy tennék rendbe az országot, hogy akarnák. Más pártok nem akarják. Vannak szakemberek, de politikai alapon vezetik az országot, nem szakmai alapon. Normális kormányzással már közelítenénk a nyugathoz. Szerintem még Magyar Péter akar magyar érdeket képviselni, esetleg még nagyon kis szereplők.
#17, nem attól lesz valaki náci, hogy könyveket tesz tönkre...
"A nácik valójában nem égettek könyveket."
Á, ők csak emberek gyilkoltak halomra, az tényleg sokkal jobb...
"az MH-n kívül mindenki támogat egy zajló népirtást Gázában"
Köszi, hogy eldöntötted helyettem, hogy támogatok-e népírtást...
"Úgy tennék rendbe az országot, hogy akarnák."
Ugyanez elmondható a TISZA-ról is. A különbség csak annyi, hogy én inkább belőlük vagyok képes kinézni, és ezt arra alapozom, hogy nem az lmbtq dolgokat látják az egyik legégetőbb problémának.
Akárhogy nézzük, jelenleg a TISZA van közelebb ahhoz, hogy megmutassa, mire képes, mert az MH örülhet, ha egyáltalán a Parlamentbe bejut.
Tehát ledaráltak egy deviáns mesekönyvet. Az olyan mint a könyvégetés. A nácik könyvet égettek (erre megy ki az egész ürügy), még ha ez nem is igaz, és a demokraták égettek könyveket. De ez utóbbi nem történt meg. Ezért az NH náci, holokausztra készül, stb...
Ha nem ebbe, valami másba kötnének bele. Talán a náci turulszoborba.
Amúgy a 100 ezreket kiirtó mszp kommunista volt, de az nem gond... csak tömeggyilkos párt volt. azokat nyugodtan meg lehetett választani. (látjuk az eredmény)
Nálad nagyon be van kattanva ez a könyvégetés-náci irányvonal, pedig sehol nem állítottam, hogy azért lennének nácik, mert könyvet égetnének...
Segítek: NORMÁLIS EMBEREK nem tesznek tönkre dolgokat csak azon az alapon, hogy nem tetszik nekik. A többit rakd össze.
Nem követem 24/7 őket, van egy-két dolog amivel nem értek egyet annyira.
De azt biztos, hogy Toroczkai jobban állja a sarat mint a messiás, aki ha egy-két kínosabb kérdést kap már vörös a feje és tajtékzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!